Novak Đoković

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
motachjointa

#651 Re: Novak Đoković

Post by motachjointa »

meridiyan wrote: 12/01/2022 23:05
bmwbmwbmw wrote: 12/01/2022 21:50 nole je jedan cigo zao mu dati stoju za potvrdu
u srbiji mozes kupiti doktorat za par hiljada a cigo se stisno nece da kupi potvrdu da je vakcinisan ili da je prebolio

nisu za svakog pare kad ne znaju da ih koriste :)

ja bi sa toliko para kupio doktorat otvorio svoju bolnicu i napiso sam sebi potvrdu a i ocu i majki jer on ne zna pricati pa oni pricaju umjesto njega
ma nemoj ..mrznja je opaka bolest

""""1. Dao je 1.000.000 evra italijanskim bolnicama za C19
2. Dao 1.000.000 evra srpskim bolnicama za C19
3. Dao je novac Španiji za C19
4. Donirao novac Australiji za bori se protiv šumskih požara
5. Donirao sredstva programima za siromašnu decu Melbourne City Mission
6. Kupio CT skener za beogradsku bolnicu „Dragiša Mišović“
7. Iznajmio privatni avion za prevoz devojčice sa retkom bolešću na lečenje u SAD
8. Dao 1.000.000 dolara Australijan openu u korist juniora
9. Dao je 500.000 evra za borbu protiv poplava u Srbiji
10. Donirao je 110.000 eura za borbu protiv poplava u Bosni i Hrvatskoj
11. Prikupio 1.500.000 dolara za poplavama oštećene vrtiće
12. Dao je milione eura za obrazovanje siromašne djece od trinaest godina.
13. Platio je zimski trening 15 srpskih tenisera
14. Ponudio je Lorencu Musettiju vožnju na njegovom privatnom terenu kako ne bi propustio Vimbldon ili školski test
15. Bori se za interese igrača širom establišmenta
16. On uzor je svom zdravom načinu života i ishrani
17. Uzor je po svom karakteru i mentalnoj izdržljivosti
18. Uzor je po svom marljivom radu i samodisciplini
19. Igra svaki turnir protiv protivnika i publike
20. Dominirao je terenom i protiv Nadala i protiv Federera, igrao je cijelu svoju karijeru u Nadalovoj i Federerovoj eri.
21. Nije se dao zastrašiti i postao je heroj u pokretu otpora malim nasilnicima ***********
al se ti brate razbacas milionima, ne sumnjam da je davao i pomagao al de odvadi malo
drndalo

#652 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

darius_maximus wrote: 13/01/2022 09:54
drndalo wrote: 13/01/2022 09:45

Omalovazio sam sta tacno i koga ?

Postavio sam pitanje o zabrani ucesca poznatog sportiste na otvorenom prvenstvu Australije, Tasmanije, Najnovijeg Zelanda i Okeanije...
Da, naš čuveni duh i humor.
Fore su ti vrh, samo nastavi.
Pa za tvrdnju kolege forumasa, potkrijepljenu dokazima kakve je postavio, bio sam vrlo blag(onaklon)...
sukis

#653 Re: Novak Đoković

Post by sukis »

darius_maximus wrote: 13/01/2022 09:41
drndalo wrote: 13/01/2022 09:34

U kojoj disciplini se je Snoop takmicio ? Duvanje na 300m sa preponama...?
Ne moraš druge omalovažavati da bi ti i tvoj pulen ispali mangupi.
Ja koliko sam pratio temu nije on pomenuo ovog hasisara vec jedan drugi clan kao dokaz kako su jos nekog driblali na ulazu u Australiju osim Nole.
drndalo

#654 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

mehoidurmaga wrote: 13/01/2022 09:56 jadni bosnjaci nemaju nikakvog uspjeha ni u jednom sportu nemaju uspjeha nigdje sem da ih se proziva za terorizam a populacija im je ko iz viceva o muji i fATI I to doslovno

jadne bosnje se raduju tudjim uspjesima i neuspjesima jer ove prve nemaju a ove druge su sampioni.
Priznaj da si imao poklonjenu 2-cu iz Srpskog/Hrvatskog, posebno iz pisanja (ne)pismenih vjezAba...?
swanfilter

#655 Re: Novak Đoković

Post by swanfilter »

mehoidurmaga wrote: 13/01/2022 09:56 jadni bosnjaci nemaju nikakvog uspjeha ni u jednom sportu nemaju uspjeha nigdje sem da ih se proziva za terorizam a populacija im je ko iz viceva o muji i fATI I to doslovno

jadne bosnje se raduju tudjim uspjesima i neuspjesima jer ove prve nemaju a ove druge su sampioni.
Nek si nam se pridruzio samo da nam pojasnis ...
drndalo

#656 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

mehoidurmaga wrote: 13/01/2022 10:06
drndalo wrote: 13/01/2022 10:05

Priznaj da si imao poklonjenu 2-cu iz Srpskog/Hrvatskog, posebno iz pisanja (ne)pismenih vjezAba...?
karacu te :kiss:
Sto, jel ti to sestra bolesna ?
darius_maximus

#657 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

drndalo wrote: 13/01/2022 09:58
darius_maximus wrote: 13/01/2022 09:54

Da, naš čuveni duh i humor.
Fore su ti vrh, samo nastavi.
Pa za tvrdnju kolege forumasa, potkrijepljenu dokazima kakve je postavio, bio sam vrlo blag(onaklon)...
Hajde budi mi sasvim iskren.

Da si ti domaćin u svojoj kući (Bosni) i da očekuješ gosta (npr. Stinga).
Par sedmica prije koncerta pitaš Stinga je li vakcinisan, jer se ljudi raspituju.
Na snazi su oštre mjere i ne zna se hoće li moći nastupiti.
Sting šuti.
Tako se sedmicama pred koncert povlači pitanje je li Sting vakcinisan, a Sting šuti.
Ti kao domaćin i organizator koncerta si u nezgodnoj poziciji.
Ljudi došli da ga gledaju, ti Boga moliš da jeste vakcinisan, jer inače imaš problem.
Sting se slika na aerodromu i raduje se dolasku u BiH, znači da nije izgubio telefon.
Raja se pita šta se dešava i sve oči svijeta su uprte u tebe.

Je li Stignu to sve stvarno trebalo?
Nije mogao tebi i javnosti reći da ima medicinsko izuzeće, da se smanji pritisak na sve?
Zašto zavlačiti domaćina, pa se onda čuditi kako nije super raspoložen i što provjerava tehnikalije?
Možda nije znao da ima medicinsko izuzeće?
Mogao je vala reći da ima Covid, kada je imao, to bi ti bila indikacija, ali ni to.

Da li je ovo način na koji bi očekivao da ti neko dođe u kuću?
Bosanci bi prvi rekli "Ma goni ga u pičku materinu, i njega i poruku u boci. Neka mami tamo pjeva. Jarane, k'o da mu bubreg tražiš, a ne kratku poruku."
Jesam li u krivu?
Last edited by darius_maximus on 13/01/2022 10:22, edited 2 times in total.
darius_maximus

#658 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

Dupli
drndalo

#659 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

darius_maximus wrote: 13/01/2022 10:18
drndalo wrote: 13/01/2022 09:58

Par sedmica prije koncerta pitaš Stinga je li vakcinisan, jer se ljudi raspituju.
Sting šuti.
Tako se sedmicama pred koncert povlači pitanje je li Sting vakcinisan, a Sting šuti.
Ljudi došli da ga gledaju, ti Boga moliš da jeste vakcinisan, jer inače imaš problem.
Sting se slika na aerodromu i raduje se dolasku u BiH, znači da nije izgubio telefon.

Nije mogao tebi i javnosti reći da ima medicinsko izuzeće, da se smanji pritisak na sve?
Zašto zavlačiti domaćina, pa se onda čuditi kako nije super raspoložen i što provjerava tehnikalije?
Mogao je vala reći da ima Covid, kada je imao, to bi ti bila indikacija, ali ni to.

Bosanci bi prvi rekli "Ma goni ga u pičku materinu, i njega i poruku u boci. Neka mami tamo pjeva. Jarane, k'o da mu bubreg tražiš, a ne kratku poruku."
Jesam li u krivu?
Gledaj, meni isto nije jasno koji kurac je ovo Novaku sve trebalo... Neces vakcinu? Preskoci Australian Open i budi dosljedan. Ovako jedes govna. Iako i Australija jede ista govna, cak i 5x vise (sjetimo se da je lani AO igran nakon obaveznog dugog karantina, svima, i to su trebali i ove godine uraditi, ako zele biti najstroza karantinska nacija u svijetu, a jesu im zakoni takvi...) ali to nije valjano opravdanje. Ja radim za jednu organizaciju koja prije svakog sastanka uzivo plati testiranje svih ucesnika (obavezno) zbog pokusaja smanjenja prenosa zaraze. Australija ne testira igraca koji javno u medijima izjavljuje da se lose osjeca, i da misli da je ima... Ali oni nemaju testova ? WTF? Pa Fadil je za njih Emerik Blum onda...

Dakle, Australian Open je ipak jedna veeeelika Australijska reklama, i kao takav mora imati poseban popust, shvatam zasto bas ne moze kako ko hoce... Ali onda uslovis ljude, poseban ulaz za takmicare, smjestaj, kretanje, testiranje... Nije da se ne moze... I vuk sit, i ovce na broju. Ne mogu ti reci da pustas da se radi sta se hoce, ali i ne streljas goste koji dolaze tebi na dernek...

Sto se Spanije tice, ne znam sta tacno pise u startu ispunjavanja formulara, jer se ne radi o ljudima koji su nastanjeni u Surdulici Donjoj vec 47 godina, nego o medjunarodnim sportistima koji imaju i po nekoliko legalnih boravista sirom svijeta.

A sad ti meni pojasni sta je pisac htio reci sa Snoop-ovim primjerom nakon sudske presude o drogi i oruzju, sto mu je uzeto kao karakterni problem...? A odakle si osuo paljbu....
u-pet-deka

#660 Re: Novak Đoković

Post by u-pet-deka »

Prva runda Novak i Kecmanović. Mogu zamisliti na stadionu. Ima da bude užičko kolo, rakije, ražnja i pjesme :D
skafiskafsnjak

#661 Re: Novak Đoković

Post by skafiskafsnjak »

Ovi svaki dan govore sutra... Stvarno je ovo sapunica, sto vise vrijeme prolazi vise se nadam da ce zaigrati i osvojiti turnir ....i ne vratiti se vise nikad. Mars stoko.

Australski novinar: Sutra odluka o deportaciji Đokovića, Novakovi advokati već spremili žalbu
http://www.klix.ba/clanak/220113054

I evo vidite, da Hawk mora argumentovano odbiti jer kada se uputi zalba, opet sudija odlucuje.
drndalo

#662 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

S druge strane, ako ih na kraju pravno iskarindjaju Novakovi pravnici, neka malo.... Da bar smjena losih pravnika u Australiji nastane iz toga...
darius_maximus

#663 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

drndalo wrote: 13/01/2022 10:52
darius_maximus wrote: 13/01/2022 10:18

Sting šuti.

Jesam li u krivu?
Gledaj, meni isto nije jasno koji kurac je ovo Novaku sve trebalo... Neces vakcinu? Preskoci Australian Open i budi dosljedan. Ovako jedes govna. Iako i Australija jede ista govna, cak i 5x vise (sjetimo se da je lani AO igran nakon obaveznog dugog karantina, svima, i to su trebali i ove godine uraditi, ako zele biti najstroza karantinska nacija u svijetu, a jesu im zakoni takvi...) ali to nije valjano opravdanje. Ja radim za jednu organizaciju koja prije svakog sastanka uzivo plati testiranje svih ucesnika (obavezno) zbog pokusaja smanjenja prenosa zaraze. Australija ne testira igraca koji javno u medijima izjavljuje da se lose osjeca, i da misli da je ima... Ali oni nemaju testova ? WTF? Pa Fadil je za njih Emerik Blum onda...

Dakle, Australian Open je ipak jedna veeeelika Australijska reklama, i kao takav mora imati poseban popust, shvatam zasto bas ne moze kako ko hoce... Ali onda uslovis ljude, poseban ulaz za takmicare, smjestaj, kretanje, testiranje... Nije da se ne moze... I vuk sit, i ovce na broju. Ne mogu ti reci da pustas da se radi sta se hoce, ali i ne streljas goste koji dolaze tebi na dernek...

Sto se Spanije tice, ne znam sta tacno pise u startu ispunjavanja formulara, jer se ne radi o ljudima koji su nastanjeni u Surdulici Donjoj vec 47 godina, nego o medjunarodnim sportistima koji imaju i po nekoliko legalnih boravista sirom svijeta.

A sad ti meni pojasni sta je pisac htio reci sa Snoop-ovim primjerom nakon sudske presude o drogi i oruzju, sto mu je uzeto kao karakterni problem...? A odakle si osuo paljbu....
Nije jedino bitno imas li presude vezane za drogu i oruzje:
Image

Drugim riječima, ako polariziraš društvo, lako možeš letiti.
A, Nole i njegovi, baš pokušavaju da budu u ovoj kategoriji, čini se.

Mislim da se zbog toga i povlači čitava priča o druženju s djecom dok je bio zaražen, putovanju u Španiju koje nije prijavljeno, itd.
Da se karakterno ocrni i da ga nogiraju, jer ne mogu oni dokazati dovoljno brzo da je test iz Srbije falsificiran, a Srbija tu sigurno neće pomoći.
u-pet-deka

#664 Re: Novak Đoković

Post by u-pet-deka »

Nije Australiji u interesu daljni cirkus po sudovima. On bi opet isto dobio na sudu jer nije sam sebe pozvao u Australiju. Nego je njega Australija pozvala.
u-pet-deka

#665 Re: Novak Đoković

Post by u-pet-deka »

darius_maximus wrote: 13/01/2022 11:08
drndalo wrote: 13/01/2022 10:52

Nije jedino bitno imas li presude vezane za drogu i oruzje:
Image

Drugim riječima, ako polariziraš društvo, lako možeš letiti.
A, Nole i njegovi, baš pokušavaju da budu u ovoj kategoriji, čini se.

Mislim da se zbog toga i povlači čitava priča o druženju s djecom dok je bio zaražen, putovanju u Španiju koje nije prijavljeno, itd.
Da se karakterno ocrni i da ga nogiraju, jer ne mogu oni dokazati dovoljno brzo da je test iz Srbije falsificiran, a Srbija tu sigurno neće pomoći.
Gleda se ko je izazvao do toga. On nije, nego Australija odnosno valde, Australia Tennis itd.
uglavnomja

#666 Re: Novak Đoković

Post by uglavnomja »

MUNAFIK wrote: 13/01/2022 08:44
Blitz1 wrote: 13/01/2022 07:46

Slažem se u potpunosti. Svi trebamo biti jednaki pred zakonom.
U protivnom sve gubi smisao.
:-)

Ovakve gluposti da pisu dvije odrasle osobe je nevjerovatno.

Cuj bioterorista jer potpuno zdrav i prebolio koronu, ne zeli da se vakcinise i udivolji nekakvoj birokratakoj formi jedne drzave. Cujete li vi sebe?

Cuj tamo propatio narod, pa tami je narod retardiran kada je pustio da ga šaka politicara zatvori na 2 godine, a o Novaku pisete kao da tamo ima 0 zarazenih i eto sad je Novak nevakcinisan problem.

Dajte ljudi jestel vi normalni?

Lik nije vakcinisan, testraj ga i vozdra. Sve ostalo je suplja.
kao prvo - ko ga je tjerao da ide u tu drzavu? i to poslije x mjeseci trakavice o vakcini, uslovima ulaska ...

kao drugo - neko na bosanskom forumu prica politicirima i retardiranom narodu neke druge zemlje :lol: :mrgreen:

tsitsi sve objasnio

https://www.klix.ba/sport/tenis/tsitsip ... /220113051
darius_maximus

#667 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

u-pet-deka wrote: 13/01/2022 11:10
Gleda se ko je izazvao do toga. On nije, nego Australija odnosno valde, Australia Tennis itd.
O, Nole i njegovi su u ogromnoj mjeri tu odgovorni i tu smrdi sto stvari.
Od te tajnovitosti pred dolazak, perioda kada je bio pozitivan, druženja s ljudima s Covidom, nepoklapanja u vezi pozitivnog/negativnog testa, Isusa i "borbe protiv establišmenta", itd.
Ničije maslo nije za ramazana, ali obično nije dobro tjerati državu da se povuče pred pojedincem, pogotovo kad si ovako mutan...
u-pet-deka

#668 Re: Novak Đoković

Post by u-pet-deka »

uglavnomja wrote: 13/01/2022 11:13

Cuj bioterorista jer potpuno zdrav i prebolio koronu, ne zeli da se vakcinise i udivolji nekakvoj birokratakoj formi jedne drzave. Cujete li vi sebe?

Cuj tamo propatio narod, pa tami je narod retardiran kada je pustio da ga šaka politicara zatvori na 2 godine, a o Novaku pisete kao da tamo ima 0 zarazenih i eto sad je Novak nevakcinisan problem.

kao prvo - ko ga je tjerao da ide u tu drzavu? i to poslije x mjeseci trakavice o vakcini, uslovima ulaska ...

kao drugo - neko na bosanskom forumu prica politicirima i retardiranom narodu neke druge zemlje :lol: :mrgreen:

tsitsi sve objasnio

Taj isti grk gleda svoje dupe. Jer zna da prilika mu je manja ako Novak igra. Jasno kao dan.
u-pet-deka

#669 Re: Novak Đoković

Post by u-pet-deka »

darius_maximus wrote: 13/01/2022 11:15
u-pet-deka wrote: 13/01/2022 11:10
Od te tajnovitosti pred dolazak, perioda kada je bio pozitivan, druženja s ljudima s Covidom, nepoklapanja u vezi pozitivnog/negativnog testa, Isusa i "borbe protiv establišmenta", itd.
Ničije maslo nije za ramazana, ali obično nije dobro tjerati državu da se povuče pred pojedincem, pogotovo kad si ovako mutan...

Član moje porodice je sudija. On je površno dao komentar. Rekavši da Đoković protiv njih presudu da su ga doveli u zabludu itd. Vlada protiv njega ima kroz istragu argument o lažnoj deklaraciji pri ulazu. Pitanje će biti zašto je Đoković u Australiji. Stoga će biti oslobođen ako se održi drugo ročište. On je u Australiji poslovno. On nije tamo da hoda kao turista ili posjeti neku tetku.
drndalo

#670 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

tsitsi sve objasnio

Jah, Cicipas kao moralna vertikala...
drndalo

#671 Re: Novak Đoković

Post by drndalo »

u-pet-deka wrote: 13/01/2022 11:20

Član moje porodice je sudija. On je površno dao komentar. Rekavši da Đoković protiv njih presudu da su ga doveli u zabludu itd. Vlada protiv njega ima kroz istragu argument o lažnoj deklaraciji pri ulazu. Pitanje će biti zašto je Đoković u Australiji. Stoga će biti oslobođen ako se održi drugo ročište. On je u Australiji poslovno. On nije tamo da hoda kao turista ili posjeti neku tetku.
Pa ako je tetka kao Vulinova, ne bi bilo na odmet obici je... Krv je krv.
darius_maximus

#672 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

u-pet-deka wrote: 13/01/2022 11:20

Kakve veze ima zašto si u državi ako si npr. slagao na zahtjevu za vizu ili ako ti dokumentacija nije ispravna ili je sumnjiva?
Misliš da je onaj jadni Snoop Dogg, kojeg neko spomenu, došao da posjeti tetku kad su mu zabranili ulaz?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#673 Re: Novak Đoković

Post by sime_cipol »

Tomić im pozitivan igra na turniru, hoda okolo, ali je problem Novak :lol:
Bolje je vlastima da sute, jer ce ih advokati demolirati na sudu i uzet ce im milione.
swanfilter

#674 Re: Novak Đoković

Post by swanfilter »

sime_cipol wrote: 13/01/2022 11:31 Tomić im pozitivan igra na turniru, hoda okolo, ali je problem Novak :lol:
Zato jer je lazov i seoska varalica ...
sukis

#675 Re: Novak Đoković

Post by sukis »

tsitsi sve objasnio

Tsitsipas je najveci uhljup na touru, najpodliji, to se vec par goona zna i o tome prica.
Post Reply