Novak Đoković
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#451 Re: Novak Đoković
Da je stvarno bio zaražen, zašto nije obavijestio djecu sa kojima je bio dan prije da je zaražen. Zašto nije obavijestio nadležne?
Nemoj sad "otkud ti znaš da nije?" Nemojte brate budaleština.
-
Bodkin
#452 Re: Novak Đoković
Ja sam odmah napisao da je ovo do australije vise nego do njega. Sta australiju boli kur*o sto je on zarazen hodao po srbiji. Zato su kao nba trebali napraviti bubble i 15 dana izolaciju ili obaveznu vakcinuskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:34 Realno, ovo su sve gluposti.
Moglo se odluciti odmah sve, a ne da sapunicu prave od svega.
Mogli su srediti da svi igraci mogu doci u zemljunsa neg testom, ali da bukvalno kontakta nemaju ni s kim i eto. Bez rizika.
Ako ga deportuju, svi su na gubitku. AO gubi prvog na svijetu, Nole gubi sansu za trofej itd .
Ali ne moze turnir preko drzave jebiga
- skafiskafsnjak
#453 Re: Novak Đoković
Roger je 6 godina stariji, nije za zanemariti.sime_cipol wrote: ↑12/01/2022 12:33Zato sto je sve svoje titule osvojio u vrijeme Rogera, ima vise osvojenih turnira, vise sedmica na broju jedan, vise zaradjenih para i bolji medjusobni omjer :Dskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:26
Pa mnogi evo tvrde da je najbolji... Po cemu je npr veci od Rogera?
Meni je Rogera bila veca uzivancija gledati...elegancija.
I meni je veci merak bilo gledati Zidane ili Kaku (elegancija), ali realno Messi je bolji :D
Onda , isti broj gran slam titula.imaju? Ili grijesim?
Roger ima vise ukupno vise finala i vise titula. I Roger se ganjao sa Rafom...
Meni je Messija ljepse gledati nego Zidana ili Kaku.
-
Osmi Socrates
#454 Re: Novak Đoković
Da je Srbija neka kurčeva država, Srbiju bi trebalo biti briga.
Anyway, ne bi bilo iznenađujuće da se Interpol umiješa na nečiji poziv jer ovo je po svemu sudeći korištenje krivotvorenih testova za međunarodno putovanje. Srbiju bi to možda moglo pokrenuti na detaljnu istragu oko testa.
Anyway, ne bi bilo iznenađujuće da se Interpol umiješa na nečiji poziv jer ovo je po svemu sudeći korištenje krivotvorenih testova za međunarodno putovanje. Srbiju bi to možda moglo pokrenuti na detaljnu istragu oko testa.
Last edited by Osmi Socrates on 12/01/2022 12:41, edited 1 time in total.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#455 Re: Novak Đoković
To je stvar Srbije, ne Australije.Osmi Socrates wrote: ↑12/01/2022 12:35 Da je stvarno bio zaražen, zašto nije obavijestio djecu sa kojima je bio dan prije da je zaražen. Zašto nije obavijestio nadležne?
Mogli su postaviti uslove upravo kako govoris.Bodkin wrote: ↑12/01/2022 12:37Ja sam odmah napisao da je ovo do australije vise nego do njega. Sta australiju boli kur*o sto je on zarazen hodao po srbiji. Zato su kao nba trebali napraviti bubble i 15 dana izolaciju ili obaveznu vakcinuskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:34 Realno, ovo su sve gluposti.
Mogli su srediti da svi igraci mogu doci u zemljunsa neg testom, ali da bukvalno kontakta nemaju ni s kim i eto. Bez rizika.
Ako ga deportuju, svi su na gubitku. AO gubi prvog na svijetu, Nole gubi sansu za trofej itd .
Samo bi ja svima opalio izolaciju, jer svi sire virus i da uslovi svim igracima budu isti radi regularnosti takmicenja.
- Blek Stena
#456 Re: Novak Đoković
Ko je ovaj Sampras hebo sliku svoju
"I do think what Novak's done over the past 10 years, winning the majors, being consistent, finishing No. 1 for seven years, to me it's a clear sign that he is the greatest of all time," Sampras said.
"I do think what Novak's done over the past 10 years, winning the majors, being consistent, finishing No. 1 for seven years, to me it's a clear sign that he is the greatest of all time," Sampras said.
- skafiskafsnjak
#457 Re: Novak Đoković
Mah... Ne gotovim ga sad nesto pretjerano, ali ovo je preseravanje. Ili ga pustite zarad toga sto je prvi nosilac . Bez kontakta i s kim i et. Ili ga brate odbijte, posaljite kuci.Bodkin wrote: ↑12/01/2022 12:37Ja sam odmah napisao da je ovo do australije vise nego do njega. Sta australiju boli kur*o sto je on zarazen hodao po srbiji. Zato su kao nba trebali napraviti bubble i 15 dana izolaciju ili obaveznu vakcinuskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:34 Realno, ovo su sve gluposti.
Ako nakon svega ovoga zaigra i osvoji, skidam mu kapu . Tada bi dokazao da je mentalno beton.
- skafiskafsnjak
#458 Re: Novak Đoković
Statistika govori da je neko the best. A sve to sto je Sampras nabrojao je statistika.Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:41 Ko je ovaj Sampras hebo sliku svoju![]()
- uglavnomja
#459 Re: Novak Đoković
lagao je drzavu australiju, dostavio falsifikovanu potvrdu, "zaboravio" spaniju ... to su krivicna djela za koje su predvidjene kazne, od protjerivanja i zabrane ulaska do zatvoraBodkin wrote: ↑12/01/2022 12:37Ja sam odmah napisao da je ovo do australije vise nego do njega. Sta australiju boli kur*o sto je on zarazen hodao po srbiji. Zato su kao nba trebali napraviti bubble i 15 dana izolaciju ili obaveznu vakcinuskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:34 Realno, ovo su sve gluposti.
i ne samo da je podmetnuo lazi nego se jos i bori da dokaze da nisu lazi
zapeo k'o sivonja
magarac je magarac
(uz to je autralija medju top 5 drzava sa najstrozim rezimom ulaska u zemlju i generalno mjerama protiv svog naroda)
a srbija i djeca su samo dodatni dokaz lazi
i da ponovim - seroloski test bi pokazao da li je imao koronu u zadnjih 6 mjeseci
- Blek Stena
#460 Re: Novak Đoković
Pa javi ovom Samprasu da covjek ne bulazni. Ipak si ti autoritet.skafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:43Statistika govori da je neko the best. A sve to sto je Sampras nabrojao je statistika.Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:41 Ko je ovaj Sampras hebo sliku svoju![]()
- sime_cipol
#461 Re: Novak Đoković
Da je Laver imao mogućnost igrat GS kao profi, vjerovatno bi imao 30 GS titula pa ove rasprave ne bi ni vodili 
- skafiskafsnjak
#462 Re: Novak Đoković
Pa haj mi ti objasni razliku izmedju best i greatest?Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:46Pa javi ovom Samprasu da covjek ne bulazni. Ipak si ti autoritet.skafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:43
Statistika govori da je neko the best. A sve to sto je Sampras nabrojao je statistika.
-
Bodkin
#463 Re: Novak Đoković
Samo je test bitan, ostalo je nebitno. Ako je lagao i treba smositi posljedice. Ovo gdje je bio zadnjih je smijesno. Nisam jednom slagao na tom pitanjuuglavnomja wrote: ↑12/01/2022 12:43lagao je drzavu australiju, dostavio falsifikovanu potvrdu, "zaboravio" spaniju ... to su krivicna djela za koje su predvidjene kazne, od protjerivanja i zabrane ulaska do zatvora
i ne samo da je podmetnuo lazi nego se jos i bori da dokaze da nisu lazi![]()
zapeo k'o sivonja
magarac je magarac
(uz to je autralija medju top 5 drzava sa najstrozim rezimom ulaska u zemlju i generalno mjerama protiv svog naroda)
a srbija i djeca su samo dodatni dokaz lazi
i da ponovim - seroloski test bi pokazao da li je imao koronu u zadnjih 6 mjeseci
- sime_cipol
#464 Re: Novak Đoković
Mozda mu zena ne zna da je bio u Spaniji pa je lagao 
- Bosanski_kralj
#465 Re: Novak Đoković
A šta ako je test lažan (a siguran sam 99% da jeste lažan), je li onda Australiju treba biti briga?Bodkin wrote: ↑12/01/2022 12:37Ja sam odmah napisao da je ovo do australije vise nego do njega. Sta australiju boli kur*o sto je on zarazen hodao po srbiji. Zato su kao nba trebali napraviti bubble i 15 dana izolaciju ili obaveznu vakcinuskafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:34 Realno, ovo su sve gluposti.
I vidim Novak se pokušava izvući pričom da je među djecom bio jer nije u tom trenutku znao rezultate testa?
Pa jarane, valjda je logično da ako postoji sumnja da si pozitivan, ako znaš da si bio u kontaktu sa zaraženom osobom i ako si se zbog toga testirao jer si vjerovatno i ti zaražen, onda bez obzira što ne znaš rezultate nećeš ići među raju dok ne dobiješ potvrdu da si negativan.
Lik se svakim danom sve više i više ukopava, i ne mogu da vjerujem da jedna osoba kao što je on, može sebi ovakve stvari dozvoliti.
- Blek Stena
#466 Re: Novak Đoković
Nemam pojma. Superlativi i jedna i druga rijec.skafiskafsnjak wrote: ↑12/01/2022 12:50Pa haj mi ti objasni razliku izmedju best i greatest?Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:46
Pa javi ovom Samprasu da covjek ne bulazni. Ipak si ti autoritet.
Ajde ti probaj, vidim da si strucan.
-
Bodkin
#467 Re: Novak Đoković
Onda treba snositi posljedice. Jednostavno. Ja ne mogu da vjerujem da je dao lazan test ali eto vidjecemoBosanski_kralj wrote: ↑12/01/2022 12:54A šta ako je test lažan (a siguran sam 99% da jeste lažan), je li onda Australiju treba biti briga?
I vidim Novak se pokušava izvući pričom da je među djecom bio jer nije u tom trenutku znao rezultate testa?
Pa jarane, valjda je logično da ako postoji sumnja da si pozitivan, ako znaš da si bio u kontaktu sa zaraženom osobom i ako si se zbog toga testirao jer si vjerovatno i ti zaražen, onda bez obzira što ne znaš rezultate nećeš ići među raju dok ne dobiješ potvrdu da si negativan.
Lik se svakim danom sve više i više ukopava, i ne mogu da vjerujem da jedna osoba kao što je on, može sebi ovakve stvari dozvoliti.
-
sukis
#468 Re: Novak Đoković
Ona Ivana Knoll se u to vrijeme setkala po Marbelji, mozda je lik zeni lagao gdje je bio a sada ga razotkrise.
-
Osmi Socrates
#469 Re: Novak Đoković
Kako može biti stvar samo Srbije, ako svo Đokovićevo ponašanje govori da je test fake?
A on taj fake test koristi da uđe u Australiju, i Srbija čak sve to digne na nivo diplomatskog incidenta.
Jednom kad pređeš granicu, više nije stvar samo Srbije.
A on taj fake test koristi da uđe u Australiju, i Srbija čak sve to digne na nivo diplomatskog incidenta.
-
Bodkin
#470 Re: Novak Đoković
Pa eto, nek dokazu da je fake i to je toOsmi Socrates wrote: ↑12/01/2022 12:58 Kako može biti stvar samo Srbije, ako svo Đokovićevo ponašanje govori da je test fake?
-
WarrenGrozni
#471 Re: Novak Đoković
Ludijat Nole će gi fintira
i nema da se vakcinira
Ožeži
i nema da se vakcinira
Ožeži
- error codes
#472 Re: Novak Đoković
volio bih da ga puste da igra jer me zanima kakav bi bio
da li bi izdrazao pritisak ili bi puko kao na US open-u
da li bi izdrazao pritisak ili bi puko kao na US open-u
- darius_maximus
#473 Re: Novak Đoković
Koliko se ljudi slaže da je Wladimir Klitschko "najveći" svih vremena, iako je "najbolji"?Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:57Nemam pojma. Superlativi i jedna i druga rijec.

Ni Jordan nema najviše prstenova, ni blizu...
Nije sve u titulama i trofejima, džaba.
-
Bodkin
#474 Re: Novak Đoković
Pa upravo za jordana se ne slazu ljudi da je najvecidarius_maximus wrote: ↑12/01/2022 13:08Koliko se ljudi slaže da je Wladimir Klitschko "najveći" svih vremena, iako je "najbolji"?Blek Stena wrote: ↑12/01/2022 12:57
Nemam pojma. Superlativi i jedna i druga rijec.
Ni Jordan nema najviše prstenova, ni blizu...
Nije sve u titulama i trofejima, džaba.
- Matzan