Novak Đoković

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skafiskafsnjak

#201 Re: Novak Đoković

Post by skafiskafsnjak »

Edin H. wrote: 11/01/2022 14:59
skafiskafsnjak wrote: 11/01/2022 13:11

Ako je zarazen bio i boravio.s djecom - krsi zakon.
Ako je slagao i nabavio pozitivan pcr - krsi zakon.

Tako da.... Lagano mrs i haj kuci.
Što se toga tiče nije prekršio zakon u Australiji, nego u Srbiji, stoga nije lud da ide kući i suoči se sa neumoljivim pravosudnim sistemom zbog kršenja pravila izolacije.
Dobro si. Zato se ovako grcevito bori. Ne smije kuci :D G

U Australiji je prekrsio tako sto je slagao da nije putovao nigdje 14 zadnjih dana :mrgreen:
Edin H.

#202 Re: Novak Đoković

Post by Edin H. »

skafiskafsnjak wrote: 11/01/2022 15:01

Što se toga tiče nije prekršio zakon u Australiji, nego u Srbiji, stoga nije lud da ide kući i suoči se sa neumoljivim pravosudnim sistemom zbog kršenja pravila izolacije.
Dobro si. Zato se ovako grcevito bori. Ne smije kuci :D G

U Australiji je prekrsio tako sto je slagao da nije putovao nigdje 14 zadnjih dana :mrgreen:
Pravna država :oops: čekaju ga na zicer :D

Nike to Australija, malo ovako, malo onako, ne zna se ni ko pije ni ko plaća.
Ateista

#203 Re: Novak Đoković

Post by Ateista »

Ne pratim tenis i nemam neko posebno misljenje o Djokovicu, ali u ovome ga podrzavam, pa cak i u tome sto je vjerovatno lazirao taj test na osnovu kojeg trazi izuzece i na osnovu cega bi mogao popusiti kaznu.

Nisam cuo da je ikad ikog nagovarao javno da se ne vakcinise, ali on ne zeli i ima svoje principe kojih se drzi, njemu bi puno lakse bilo platiti laziranu potvrdu o vakcinaciji, koliko zaradi na turniru to je njemu sitnica, ali je ostao pricipijelan svom stavu da ne zeli da se vakcinise sto je njegovo pravo i to postujem, te postujem ovu njegovu borbu protiv nebuloznih pravila i uslovljavanja.
darius_maximus

#204 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

Ateista wrote: 11/01/2022 15:23 Ne pratim tenis i nemam neko posebno misljenje o Djokovicu, ali u ovome ga podrzavam, pa cak i u tome sto je vjerovatno lazirao taj test na osnovu kojeg trazi izuzece i na osnovu cega bi mogao popusiti kaznu.

Nisam cuo da je ikad ikog nagovarao javno da se ne vakcinise, ali on ne zeli i ima svoje principe kojih se drzi, njemu bi puno lakse bilo platiti laziranu potvrdu o vakcinaciji, koliko zaradi na turniru to je njemu sitnica, ali je ostao pricipijelan svom stavu da ne zeli da se vakcinise sto je njegovo pravo i to postujem, te postujem ovu njegovu borbu protiv nebuloznih pravila i uslovljavanja.
Image
Horke

#205 Re: Novak Đoković

Post by Horke »

duh_sa_sjekirom wrote: 11/01/2022 14:36 Da je npr Nadal u pitanju umjesto Novaka, čisto sumjam da bi njegov tim ovo digao na nacionalnu razinu i da bi tvrdili kako mu ne daju ući samo zato što je Španac...
Po tome se razlikuje civilizacija od primitivizma, poštenje od lopovluka, iskrenost od hinjaluka...
I po tome što je vakcinisan.
Bodkin

#206 Re: Novak Đoković

Post by Bodkin »

duh_sa_sjekirom wrote: 11/01/2022 14:36 Da je npr Nadal u pitanju umjesto Novaka, čisto sumjam da bi njegov tim ovo digao na nacionalnu razinu i da bi tvrdili kako mu ne daju ući samo zato što je Španac...
Po tome se razlikuje civilizacija od primitivizma, poštenje od lopovluka, iskrenost od hinjaluka...
Jeste jeste, vidimo po tome sta novak izjavljuje i sta stavlja na socijalne medije da bas to on misli. Posteni steroid spanac i nazadni sumar jelde :D a na insta postu o melburnu pola sportskog svijeta mu cestita
Horke

#207 Re: Novak Đoković

Post by Horke »

Bodkin wrote: 11/01/2022 15:38
Jeste jeste, vidimo po tome sta novak izjavljuje i sta stavlja na socijalne medije da bas to on misli. Posteni steroid spanac i nazadni sumar jelde :D a na insta postu o melburnu pola sportskog svijeta mu cestita
Izjavljuje mu otac, brat. Zašto misliš da on tako ne misli?
Bodkin

#208 Re: Novak Đoković

Post by Bodkin »

Horke wrote: 11/01/2022 15:40

Zato sto sam naucen da ne moram misliti kao moj otac ili brat. Otac mu je nacionalisticki srao zadnjih 10 godina dok on ljetuje u hr, organizuje turnire po sarajevu, daje pare za poplave i druzi se sa osmanagicem
Anquilla

#209 Re: Novak Đoković

Post by Anquilla »

:lol:

Sto jest, jest.
Horke

#210 Re: Novak Đoković

Post by Horke »

Bodkin wrote: 11/01/2022 15:46

Zato sto sam naucen da ne moram misliti kao moj otac ili brat. Otac mu je nacionalisticki srao zadnjih 10 godina dok on ljetuje u hr, organizuje turnire po sarajevu, daje pare za poplave i druzi se sa osmanagicem
Da, ali ti nisi javna ličnost. Ako si javna ličnost i ako ti otac i brat odrađuju PR onda se slažeš sa njima. Ako se ne slažeš onda angažuješ profesionalce.
duh_sa_sjekirom

#211 Re: Novak Đoković

Post by duh_sa_sjekirom »

Ma ja ba, serbska poštenjačina...Ne misli on to tako, to mu babo i brat poturaju... :D
Eno mu i test mijenja rezultate iz sata u sat...čas pozitivan, čas negativan... :lol:
Bodkin

#212 Re: Novak Đoković

Post by Bodkin »

Horke wrote: 11/01/2022 15:49

Da, ali ti nisi javna ličnost. Ako si javna ličnost i ako ti otac i brat odrađuju PR onda se slažeš sa njima. Ako se ne slažeš onda angažuješ profesionalce.
Odakle da mu oni odradjuju PR igdje osim u srbiji? I objasni to sto mu je otac cetnik, a on radi sto sam napisao gore
beni-bu-man

#213 Re: Novak Đoković

Post by beni-bu-man »

Image
Pandakonda

#214 Re: Novak Đoković

Post by Pandakonda »

Jesmo li dobili odgovor na pitanje na osnovu čega je Novak kontao dobiti izuzetak ako se covjek prijavio za vizu mjesec dana prije nego sto ce dobiti covid ? Sigurno nije imao namjeru da se vakcinise u tom periodu i nije znao da ce dobiti covid :-)

Ovo je stvarno postalo ocigledno da se neka prevara desava ili je Đokovic jednostavno neodgovoran. Na stranu strogost Australije (koja je mogla biti izbjegnuta vakcinacijom), covjek je doslovno otisao u masu djece kada je navodno vec znao da je pozitivan. Cudi me da to vec nije doslo do Australaca i da mu to pitanje niko nije postavio.

Također evo sad test bio prvo negativan pa onda pozitivan...

https://www.klix.ba/sport/nogomet/miste ... /220111100

A i nije istina da su samo njega ovako tretirali:

https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /220108076
Ateista

#215 Re: Novak Đoković

Post by Ateista »

darius_maximus wrote: 11/01/2022 15:35
Ateista wrote: 11/01/2022 15:23 Ne pratim tenis i nemam neko posebno misljenje o Djokovicu, ali u ovome ga podrzavam, pa cak i u tome sto je vjerovatno lazirao taj test na osnovu kojeg trazi izuzece i na osnovu cega bi mogao popusiti kaznu.

Image
Mozda je potrebno dodatno pojasnjenje - imao sam zajebane nuspojave od prve vakcine kohe niko nije priznao, pokusao sam prvo sve legalne nacine da dobijem potvrdu (uslovljen putovanjima neophodnim za posao) a onda i nelegalne, ali nisam ni tako uspio, imao sam neke neprovjerene a preskupe varijante, na kraju sam bio primoran da rizikujem svoje vec naruseno zdravlje i primim drugu dozu, iako za sad nemam problema nije mi ni malo svejedno sto sam to morao raditi.
Neko na mom mjestu bi bio ljut sto Djokovic kao javna licnost puna para i poznanstava moze ovako da krsi pravika dok sam ja kao obicni smrtnik morao rizikovati svoje zdravlje, ali meni je bas drago da neko ko je javna licnost i ko ima mogucnost da ih ovako zajebava to i radi, da im nalazi rupe u tim glupim zakonima koji ljudima mogu sjebati zivot i zdravlje, te sto pokazuje koliko je to sve besmisleno.
karanana

#216 Re: Novak Đoković

Post by karanana »

Ateista wrote: 11/01/2022 15:53

Image
Mozda je potrebno dodatno pojasnjenje - imao sam zajebane nuspojave od prve vakcine kohe niko nije priznao, pokusao sam prvo sve legalne nacine da dobijem potvrdu (uslovljen putovanjima neophodnim za posao) a onda i nelegalne, ali nisam ni tako uspio, imao sam neke neprovjerene a preskupe varijante, na kraju sam bio primoran da rizikujem svoje vec naruseno zdravlje i primim drugu dozu, iako za sad nemam problema nije mi ni malo svejedno sto sam to morao raditi.
Neko na mom mjestu bi bio ljut sto Djokovic kao javna licnost puna para i poznanstava moze ovako da krsi pravika dok sam ja kao obicni smrtnik morao rizikovati svoje zdravlje, ali meni je bas drago da neko ko je javna licnost i ko ima mogucnost da ih ovako zajebava to i radi, da im nalazi rupe u tim glupim zakonima koji ljudima mogu sjebati zivot i zdravlje, te sto pokazuje koliko je to sve besmisleno.
e naso im je rupe, alal mu vera. sviju ih je zajebo, mudro, pametno da mu ni traga nisu mogli naci iza malverzacija.
pa s tolikim milionima je bar mogao nekog pametnijeg naci da sve pokrije kad su malverzacije u pitanju.
Last edited by karanana on 11/01/2022 15:57, edited 1 time in total.
duh_sa_sjekirom

#217 Re: Novak Đoković

Post by duh_sa_sjekirom »

Inovativni srpski PCR testovi sa posebnom srpskim QR kodovima...napravljeni su tako da neprijatelje i dušmane srpskog naroda zavara u pogledu rezultata a ispravno ih mogu čitati samo srpski skeneri
Koji prevaranti i cirkusanti, braćo moja mila
Ateista

#218 Re: Novak Đoković

Post by Ateista »

karanana wrote: 11/01/2022 15:56
Ateista wrote: 11/01/2022 15:53 Mozda je potrebno dodatno pojasnjenje - imao sam zajebane nuspojave od prve vakcine kohe niko nije priznao, pokusao sam prvo sve legalne nacine da dobijem potvrdu (uslovljen putovanjima neophodnim za posao) a onda i nelegalne, ali nisam ni tako uspio, imao sam neke neprovjerene a preskupe varijante, na kraju sam bio primoran da rizikujem svoje vec naruseno zdravlje i primim drugu dozu, iako za sad nemam problema nije mi ni malo svejedno sto sam to morao raditi.
e naso im je rupe, alal mu vera. sviju ih je zajebo, mudro, pametno da mu ni traga nisu mogli naci iza malverzacija.
pa s tolikim milionima je bar mogao nekog pametnijeg naci da sve pokrije kad su malverzacije u pitanju.
Izgleda da to nije bas najbolje uradio, ali ipak dovoljno dobro da udje u drzavu, odigra turnir i popisa se po fasistima, nadam se da ce ga i osvojiti.
Horke

#219 Re: Novak Đoković

Post by Horke »

Bodkin wrote: 11/01/2022 15:51
Horke wrote: 11/01/2022 15:49

Odakle da mu oni odradjuju PR igdje osim u srbiji? I objasni to sto mu je otac cetnik, a on radi sto sam napisao gore
To nek objasni on, njegov otac, njegovi postupci. Mada ima u nasem jeziku rijec i za to, licemjer.

A da mu on odradjuje PR shvatila sam kad su organizovali konferenciju za novinare o ovom slucaju vize. Licno Djokovicev otac i brat.
beni-bu-man

#220 Re: Novak Đoković

Post by beni-bu-man »

duh_sa_sjekirom wrote: 11/01/2022 15:57 Inovativni srpski PCR testovi sa posebnom srpskim QR kodovima...napravljeni su tako da neprijatelje i dušmane srpskog naroda zavara u pogledu rezultata a ispravno ih mogu čitati samo srpski skeneri
Koji prevaranti i cirkusanti, braćo moja mila
Nebeski narod :lol:
darius_maximus

#221 Re: Novak Đoković

Post by darius_maximus »

Ateista wrote: 11/01/2022 15:53

Image
Iskreno, ako nije bait, onda mogu samo reći: "Čega se pametan stidi, time se budala ponosi."
Izvini, ali podržavati slavne i bogate (kojima ti ne značiš ni koliko crno ispod nokta) u tome da zaobilaze društvene norme i zakone koje ti moraš poštovati je baš glupost, ne znam kako drugačije da se izrazim.
Ako išta, javne ličnosti bi morali biti trpiti puno veće kritike i kazne od "običnih smrtnika".

Tebi je, eto, život i posao ovisio o tome.
On može hladiti muda na nekom tropskom ostrvu ostatak svog života, ali je odlučio da će se zajebavati i opet će mu proći, za razliku od tebe, koji nemaš te mogućnosti.
Horke

#222 Re: Novak Đoković

Post by Horke »

Pandakonda wrote: 11/01/2022 15:52 Jesmo li dobili odgovor na pitanje na osnovu čega je Novak kontao dobiti izuzetak ako se covjek prijavio za vizu mjesec dana prije nego sto ce dobiti covid ? Sigurno nije imao namjeru da se vakcinise u tom periodu i nije znao da ce dobiti covid :-)

Ovo je stvarno postalo ocigledno da se neka prevara desava ili je Đokovic jednostavno neodgovoran. Na stranu strogost Australije (koja je mogla biti izbjegnuta vakcinacijom), covjek je doslovno otisao u masu djece kada je navodno vec znao da je pozitivan. Cudi me da to vec nije doslo do Australaca i da mu to pitanje niko nije postavio.

Zato sto time nije prekrsio zakon Australije. Oni priznaju test Srbije i nemaju opciju da sad kazu to nije to.

Ostalo je stvar Srbije i krsenja Srbijanskih zakona. Nesto sumnjam da ce ga oni pozvati na raport. Mada bilo bi divno kad bi sudac Kelly, kojeg hvale Djokovicev brat i otac, po istom pricipu sudio i Noletu u Srbiji, samo na osnovu cinjenica.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#223 Re: Novak Đoković

Post by Chmoljo »

darius_maximus wrote: 11/01/2022 12:42
Chmoljo wrote: 11/01/2022 12:11 Aha, znači ipak je Novak šupak, kako se isprva i mislilo :mrgreen:

Ovo Džeko nikad ne bi uradio :izet:
Znam da je zajebancija, ali je bezveze opet relativiziranje.
Isto kao i ono "ima ovoga i u Austriji".
Priča "i ti bi, kada bi mogao i kada bi ti se pružila prilika" je meh i bljak, da ne koristim kakve ružnije riječi.
Ne, nije zajebancija. Na drugoj temi sam prokomentarisao da je iz novaka izvirila balkanština, bez obzira što je "svjetski" čovjek. To se i potvrdilo, a što se moglo naslutiti sa njegovim mistificiranjem svog vakcinisanja.

A druga rečenica sa Džekom je da samo malo utrola temu :mrgreen:
Pandakonda

#224 Re: Novak Đoković

Post by Pandakonda »

Horke wrote: 11/01/2022 16:06
Pandakonda wrote: 11/01/2022 15:52 Jesmo li dobili odgovor na pitanje na osnovu čega je Novak kontao dobiti izuzetak ako se covjek prijavio za vizu mjesec dana prije nego sto ce dobiti covid ? Sigurno nije imao namjeru da se vakcinise u tom periodu i nije znao da ce dobiti covid :-)

Zato sto time nije prekrsio zakon Australije. Oni priznaju test Srbije i nemaju opciju da sad kazu to nije to.

Ostalo je stvar Srbije i krsenja Srbijanskih zakona. Nesto sumnjam da ce ga oni pozvati na raport. Mada bilo bi divno kad bi sudac Kelly, kojeg hvale Djokovicev brat i otac, po istom pricipu sudio i Noletu u Srbiji, samo na osnovu cinjenica.
Nisam rekao u smislu da on sada sluzi neku kaznu u Australiji i slicno, ali vjerujem da bi i to moglo uticati na slucaj jer onda mozes sasvim slobodno i moralno odbit ulazak kamikazi u drzavu koja je namjerno isla zarazena među djecu ili ga stjerati u kut da jednostavno laze da je bio pozitivan.

A da ne govorim sto je slagao i to da nije nigdje putovao prije Australije a covjek isao u Spaniju..
beni-bu-man

#225 Re: Novak Đoković

Post by beni-bu-man »

Chmoljo wrote: 11/01/2022 12:14 Nikad. On je naš Zmaj bosanski.
I hrvatski
Post Reply