Ne znam, ako bi se morao kladiti, vjerujem da bi, vece su sanse, proradio bi balkanac u njemu
Novak Đoković
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#152 Re: Novak Đoković
Nikad. On je naš Zmaj bosanski.
-
Bodkin
#153 Re: Novak Đoković
Sta? Ono da nije isao u spaniju u zadnjih 15 dana? Ja lrvi ne pisem zemlje nikad. A plus sto je covjek jedan od najpracenijih meeijaki na svijetu. Ono, bas moze sakriti gdje je bio zadnjih 15 danapalermo wrote: ↑11/01/2022 11:53jesi li lagao išta ?Bodkin wrote: ↑11/01/2022 11:47
Ovdje se radi o principu. Rekao sam vec, ja sam npr u sred delta najgorih brojeva vracen na aerodromu tj nisam mogao u avion jer nisam imao drugi test (znaci imao jedan ali je pravilo dva u 48 sati). Ok, nisam znao. Ali da sam imao i da me jebe neki sluzbenik opet, volio bih da sam imao pare i moc koju on ima da izguram svoje.
Ti stalno zaboravljaš činjenicu da je čovjek lagao.....
- darius_maximus
#154 Re: Novak Đoković
Znam da je zajebancija, ali je bezveze opet relativiziranje.
Isto kao i ono "ima ovoga i u Austriji".
Priča "i ti bi, kada bi mogao i kada bi ti se pružila prilika" je meh i bljak, da ne koristim kakve ružnije riječi.
- darius_maximus
#155 Re: Novak Đoković
Trebao im je reći da za njega popune, jer znaju svakako sve podatke.
Ipak je iznad takvog jednog čovjeka iz naroda da popuni papire za ulazak u neku državu.
-
b_i_s
#156 Re: Novak Đoković
Bioterorista...lažov...prevarant...
Sve mogu razumjeti, ali je suština svega da je ovdje hajka zato što je Srbin...kao što i u Srbiji, a vala ni kod nas, ništa od ovoga ne bi bilo da je recimo Marin Čilić u pitanju.
Ko drugačije tvrdi, a biće ih, nije svjestan svoje nesvijesti ili otvoreno laže.
Sve mogu razumjeti, ali je suština svega da je ovdje hajka zato što je Srbin...kao što i u Srbiji, a vala ni kod nas, ništa od ovoga ne bi bilo da je recimo Marin Čilić u pitanju.
Ko drugačije tvrdi, a biće ih, nije svjestan svoje nesvijesti ili otvoreno laže.
- vaučer
#158 Re: Novak Đoković
Ako ostane u Australiji - ostat će radi neke tehnikalije i jer je bogat. Objektivno nema pravo ulaska u zemlju na osnovu svega što se zna. S druge strane ga se prikazuje kao nekog jadnika kojeg zlostavljaju grozni belosvetski hohštapleri a on jadan samo hoće da mlati reketom koji je kupio od džeparca. Jadni naš Nole, sam protiv svih, šmrc, šmrc. Nadam se da će onaj ministar imati muda da ga pošalje nazad i da pošalje ispravnu poruku, iako mislim da su šanse za to nikakve i da će se sve pomesti pod tepih.
- error codes
#159 Re: Novak Đoković
Australski teniser Bernard Tomić, čiji su korijeni iz BiH, jer mu je otac Ivica rođen u selu Husinu kod Tuzle, a majka Adisa u Brčkom, izgubio je od Rusa Romana Safiullina u prvom kolu kvalifikacija za Australian open, a tokom i poslije meča je rekao da se osjeća loše i da misli kako je zaražen koronavirusom.
On je rekao da se njegovo zdravstveno stanje nije moglo provjeriti jer nije bilo testova.
"Siguran sam da ću biti pozitivan na koronavirus u naredna dva dana, to ti kažem...", rekao je Tomić

On je rekao da se njegovo zdravstveno stanje nije moglo provjeriti jer nije bilo testova.
"Siguran sam da ću biti pozitivan na koronavirus u naredna dva dana, to ti kažem...", rekao je Tomić
-
zilog
#160 Re: Novak Đoković
Kada se vec uhvatio falsifikovanja, vjerovatno uz drzavnu pomoc, zasto nije pristao da mu laziraju par doza Pfizer-a?
Teze je dokazati da nisi vakcinisan, nego da nisi prebolio koronu.
Ali antivaxer nije htio i u kriminalu je morao ostati zakleti protivnik vakcinisanja.
To je ono sto smrdi...
Teze je dokazati da nisi vakcinisan, nego da nisi prebolio koronu.
Ali antivaxer nije htio i u kriminalu je morao ostati zakleti protivnik vakcinisanja.
To je ono sto smrdi...
- error codes
#161 Re: Novak Đoković
Post by zilog » 11/01/2022 13:49
Kada se vec uhvatio falsifikovanja, vjerovatno uz drzavnu pomoc
Otkad je potrebna drzavna pomoc za tako nesta
Otkad je potrebna drzavna pomoc za tako nesta
-
palermo
#162 Re: Novak Đoković
Pa Džekson se vakcinisao, tako da ne mora razmišljati o ovome......čojek poštuje nauku i struku, šta'šsime_cipol wrote: ↑11/01/2022 12:13Ne znam, ako bi se morao kladiti, vjerujem da bi, vece su sanse, proradio bi balkanac u njemu![]()
Last edited by palermo on 11/01/2022 13:21, edited 1 time in total.
-
zilog
#163 Re: Novak Đoković
Ovom prilikom je sigurno bila potrebna, jer se rezultati svih pozitivnih testova prijavljuju i bilo bi besmisleno da neko falsifikuje test, a da zna da ce sutra biti uhapsen, jer je onaj sa laznim testom - javna licnost. Baz garancije vlasti, da je sve koser, to niko ne bi napravio.
- apsidejzi
#164 Re: Novak Đoković
Zasto nazazlost? Nema tu nista nazalost. Ako imas princip onda stojis iza svog principa. Necu da se vakcinisem je princip. Znas konsekvence i prihvatis ih. Jednostavno neodes u Australiju. Al on bi da se jebe al da mu ne udje. Sad ga je zato popusio.spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:39Ok, mozemo ga za vecinu stvari prozivati. Ali nikako i to da je sirio zarazu medju druge ljude i djecu.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 11:29
Nema niko od normalnih ljudi da vjeruje u to. ALI to su cinjenice koje je on ponudio za ulazak u Australiju. U tome je njegov problem.
Jer da je stvarno bio pozitivan nema sanse da bi to uradio.
Druga je sad stvar sto nisu na vrijeme mislili kako doci do "pozitivne" potvrde vec su ocigledno vidjevsi da nema sanse da udju legalno u Aus naknadno "izmislili" datum 16.12. pri tome uopste nisu imali u vidu da je nakon toga uslikan nema gdje nije. To ce ga nazalost na kraju ukopati.
- skafiskafsnjak
#165 Re: Novak Đoković
spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:39Ok, mozemo ga za vecinu stvari prozivati. Ali nikako i to da je sirio zarazu medju druge ljude i djecu.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 11:29
Nema niko od normalnih ljudi da vjeruje u to. ALI to su cinjenice koje je on ponudio za ulazak u Australiju. U tome je njegov problem.
Druga je sad stvar sto nisu na vrijeme mislili kako doci do "pozitivne" potvrde vec su ocigledno vidjevsi da nema sanse da udju legalno u Aus naknadno "izmislili" datum 16.12. pri tome uopste nisu imali u vidu da je nakon toga uslikan nema gdje nije. To ce ga nazalost na kraju ukopati.
Ako je zarazen bio i boravio.s djecom - krsi zakon.
Ako je slagao i nabavio pozitivan pcr - krsi zakon.
Tako da.... Lagano mrs i haj kuci.
- uglavnomja
#166 Re: Novak Đoković
i jos se bori providnim lazima, zapeo kao sivonja da nesto dokaze ...apsidejzi wrote: ↑11/01/2022 13:04Zasto nazazlost? Nema tu nista nazalost. Ako imas princip onda stojis iza svog principa. Necu da se vakcinisem je princip. Znas konsekvence i prihvatis ih. Jednostavno ne odes u Australiju. Al on bi da se jebe al da mu ne udje. Sad ga je zato popusio.spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:39
Ok, mozemo ga za vecinu stvari prozivati. Ali nikako i to da je sirio zarazu medju druge ljude i djecu.
sto neko rece ono u muji, kockanju i vadjenju
sav raskos balkanskog mentaliteta i najglupljeg oblika svijesti na planeti - inata
Last edited by uglavnomja on 11/01/2022 13:15, edited 1 time in total.
-
Horke
#167 Re: Novak Đoković
Pa Nole nije protiv vakcine, odakle vam to?
-
Capljina74
#168 Re: Novak Đoković
Mojne ga, saće o tome da je ovo maslo SANU, a dalo se naslutiti i u Nečertaniju.error codes wrote: ↑11/01/2022 12:56 Post by zilog » 11/01/2022 13:49
Otkad je potrebna drzavna pomoc za tako nesta![]()
Čim je Srbijanac mora i DB da bude umješan i čitava država, svih 7 000 000.
- darius_maximus
-
Horke
#170 Re: Novak Đoković
Pa moze se on deklarisati, ali dokazao je da priznaje vakcine kad je trazio izuzece. Posto imam bolest ne mogu se vakcinisati. Da je nemam, vakcinisao bi se. As simple as that. Valjda je to svima jasno?darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 13:22"Ja prvi nisam za vakcine, neću da se vakcinišem. Ako to bude obavezno moraću da razmislim. Sada stojim iza toga, ali da li će se to promeniti, ako znači da li ću da putujem."
Antivakseri jasno kazu ja necu vakcinu jer je otrov/ne znam sta je u njoj/nije dovoljno ispitana i ostale antivakserake fore. I ne traze izuzece. Za njih ni zdravi ne trebaju primiti vakcine.
- skafiskafsnjak
#171 Re: Novak Đoković
Nije govno nego se cuko posro.Horke wrote: ↑11/01/2022 13:28Pa moze se on deklarisati, ali dokazao je da priznaje vakcine kad je trazio izuzece. Posto imam bolest ne mogu se vakcinisati. Da je nemam, vakcinisao bi se. As simple as that. Valjda je to svima jasno?darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 13:22
"Ja prvi nisam za vakcine, neću da se vakcinišem. Ako to bude obavezno moraću da razmislim. Sada stojim iza toga, ali da li će se to promeniti, ako znači da li ću da putujem."
Antivakseri jasno kazu ja necu vakcinu jer je otrov/ne znam sta je u njoj/nije dovoljno ispitana i ostale antivakserake fore. I ne traze izuzece. Za njih ni zdravi ne trebaju primiti vakcine.
Kada kaze, nisam za vakcine, znaci protiv sam. Ha ja.
-
Horke
#172 Re: Novak Đoković
skafiskafsnjak wrote: ↑11/01/2022 13:30Nije govno nego se cuko posro.Horke wrote: ↑11/01/2022 13:28
Pa moze se on deklarisati, ali dokazao je da priznaje vakcine kad je trazio izuzece. Posto imam bolest ne mogu se vakcinisati. Da je nemam, vakcinisao bi se. As simple as that. Valjda je to svima jasno?
Kada kaze, nisam za vakcine, znaci protiv sam. Ha ja.
A moze se i lakse definisati: sarkazam.
- darius_maximus
#173 Re: Novak Đoković
"Postoji određena cenzura medicinskih stručnjaka koji govore o rešenjima koje se ne uklapaju sa rešenjima koja se uklapaju sa zvaničnom medicinom. Voleo bih da postoji više debata, razlika u mišljenju. Mi nismo iz te struke, pa ne možemo o tome da pričamo. Ja bih voleo da se više priča o imunitetu. Pričao si o ishrani autofagi, koju godinama koristim i o prednostima. Postoji opasnost da se čovek zarazi, koliko god da je potrebno biti u karantinu to ćemo ispoštovati."Horke wrote: ↑11/01/2022 13:28Pa moze se on deklarisati, ali dokazao je da priznaje vakcine kad je trazio izuzece. Posto imam bolest ne mogu se vakcinisati. Da je nemam, vakcinisao bi se. As simple as that. Valjda je to svima jasno?darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 13:22
"Ja prvi nisam za vakcine, neću da se vakcinišem. Ako to bude obavezno moraću da razmislim. Sada stojim iza toga, ali da li će se to promeniti, ako znači da li ću da putujem."
1. Rešenja koje se ne uklapaju sa rešenjima koja se uklapaju sa zvaničnom medicinom - ok, alternativna medicina - barem mi je jasno otkud piramide
2. Mi nismo iz te struke - hajd' barem je nešto priznao
3. Koliko god da je potrebno biti u karantinu to ćemo ispoštovati - sudeći po tom 17. decembru, to je mala laž
Bezveze se petlja(o) gdje mu nije mjesto i sada uživa u rezultatima i posljedicama.
- darius_maximus
#174 Re: Novak Đoković
Da, još jedna stvar.Horke wrote: ↑11/01/2022 13:28Pa moze se on deklarisati, ali dokazao je da priznaje vakcine kad je trazio izuzece. Posto imam bolest ne mogu se vakcinisati. Da je nemam, vakcinisao bi se. As simple as that. Valjda je to svima jasno?darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 13:22
On je tražio izuzeće jer prihvata da Australija ima ovlasti da ga pošalje kući, ne jer priznaje vakcine.