Novak Đoković
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
NediM17
#126 Re: Novak Đoković
Komsija Atif je najbolji zato sto nisi upoznao naseg @muha_sa 
- uglavnomja
#127 Re: Novak Đoković
jedini problem sto me je razocarao, i uz to pokazao neogranicenu glupostmilejovic1971 wrote: ↑11/01/2022 10:01ocito imas problem sto je Nole naaaj sportista ex YU svih vremena... a za varanje i laganje je odluku donio sud...toliko o tomeuglavnomja wrote: ↑11/01/2022 09:47 spaniju je zaboravio![]()
sta covjek uradi od sebe, od statusa, od zivota ...![]()
bio e ljudina, spao je na cigancenje, laganje, varanje ... fuj
i uz to je zdravstveni terorista
ljudina i po, sportista na kvadrat, sve najbolje sto se moze zamisliti ... do ovog jadnog cirkusa sa australijom
ako si antivakser - ostani dosljedan, reci necu vakcinu i snosicu posljedice
a ne ovo sto radi
drugo, pitanje laganja je vezano za pitanje da li je putovao u neku zemlju u zadnjih 14 dana, napisao je ne, a bio je u spaniji
-
milejovic1971
- darius_maximus
#129 Re: Novak Đoković
Što nisu podržali onog Indijca što su ga kući poslali s Australian Opena?milejovic1971 wrote: ↑11/01/2022 10:36 https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /220111023
sreća pa N ne čita mudre forumaše....
Da, naravno, nije jednako dobra prilika za PR.
-
mouton noir
#130 Re: Novak Đoković
Najjaci su mi ovi kao ovaj iznad koji relativiziraju u kakvom jadnom i cemernom stanju je bosna i balkan generalno i kao "ma isto je to svugdje i dadne neki glupi primjer iz Njemacke" kao veli isto ti je zivjeti u Bosni i Njemackojdarius_maximus wrote: ↑11/01/2022 09:29Uvijek na ovakve izjave moram odgovoriti.Bodkin wrote: ↑11/01/2022 09:14
Da si ti ziv i zdrav ljudi po bosni kupuju potvrde. Cuj onaj ko ima novac. Znam ljude sto su u fotosopu pravili potvrde. U austriji i njemackoj masovne afere sa laznim qr kodovima i laznim vakcinisanjem. Odes na vakcinaciju i ona teta spricne u prazno. U americi profesionalni sportisti laziraju potvrde ali eto balkan je rupa
Balkan (a što je za mene najpogubnije, Bosna) je rupa jer nema stvarnih posljedica i odgovornosti.
Kažeš u Njemačkoj i Austriji afere? Odlično.
Gdje su te afere u BiH, ako pravimo potvrde u PhotoShopu?
Kao i za haman sve ostalo će biti da je pojeo vuk magarca.
A ovaj Novax Djokovid i njegova debilna familija su samo jedan dobar primjer Apsurdistana
-
Bodkin
#131 Re: Novak Đoković
Nije upitno da je balkan rupa. Nije upitno da nema odgovor nosti. Upitno je kako eto samo na balkanu ima ovih stvari. I uz ti sve treba jos da se dokaze da je covjek nesto falsifikovaodarius_maximus wrote: ↑11/01/2022 09:29Uvijek na ovakve izjave moram odgovoriti.Bodkin wrote: ↑11/01/2022 09:14
Da si ti ziv i zdrav ljudi po bosni kupuju potvrde. Cuj onaj ko ima novac. Znam ljude sto su u fotosopu pravili potvrde. U austriji i njemackoj masovne afere sa laznim qr kodovima i laznim vakcinisanjem. Odes na vakcinaciju i ona teta spricne u prazno. U americi profesionalni sportisti laziraju potvrde ali eto balkan je rupa
Balkan (a što je za mene najpogubnije, Bosna) je rupa jer nema stvarnih posljedica i odgovornosti.
Kažeš u Njemačkoj i Austriji afere? Odlično.
Gdje su te afere u BiH, ako pravimo potvrde u PhotoShopu?
Kao i za haman sve ostalo će biti da je pojeo vuk magarca.
- jazzer
#132 Re: Novak Đoković
e ako ga je Zeljko Samardzic podrzao onda znaci da Nole radi pravu stvar. Jer, kao sto je poznato, Samardzic jemilejovic1971 wrote: ↑11/01/2022 10:36 https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /220111023
sreća pa N ne čita mudre forumaše....
skrt na pohvalama pa koga on pohvali sigurno je poseban.
- jazzer
#133 Re: Novak Đoković
Da li se Era Ojadnic izjasnio povodom ovih desavanja u Australiji? Na cijoj je strani?
-
Bodkin
#134 Re: Novak Đoković
Platis kaznu. Kontam sta govoris ali ti govorim da se desava i na tom savrsenom zapadu.apsidejzi wrote: ↑11/01/2022 10:02Sta se desi u Njemackoj i Austriji ako se otkrije da si lazirao qr kod ili spricnuo placebo vakcinu?Bodkin wrote: ↑11/01/2022 09:14
I opet sva ova prica a jos nisu dokazali da je bilo sta falsifikovao
- darius_maximus
#135 Re: Novak Đoković
Nije ovo počelo s Australijom.uglavnomja wrote: ↑11/01/2022 10:35jedini problem sto me je razocarao, i uz to pokazao neogranicenu glupostmilejovic1971 wrote: ↑11/01/2022 10:01
ocito imas problem sto je Nole naaaj sportista ex YU svih vremena... a za varanje i laganje je odluku donio sud...toliko o tomei
ljudina i po, sportista na kvadrat, sve najbolje sto se moze zamisliti ... do ovog jadnog cirkusa sa australijom
a ne ovo sto radi
drugo, pitanje laganja je vezano za pitanje da li je putovao u neku zemlju u zadnjih 14 dana, napisao je ne, a bio je u spaniji
Generalno se hinjski ponaša već neko vrijeme.
Kao, neće mjesecima da kaže je li vakcinisan ili nije. Jedna misterija.
Pa, ima medicinsko izuzeće. Kakvo izuzeće? Jedna misterija.
Ne želi da naruši anti-vax imidž koji trenutno ima, pa hoda kao po jajima, da se ne prikloni full nijednom taboru.
Ako hoćeš da budeš sportista, a da uz to oblikuješ i javno mišljenje i da braniš svoje stavove, budi kao Muhamed Ali.
On nije izbjegavao služenje vojske zbog "medicinskog izuzeća".
Rekao javno šta misli, kažnjen, oduzeto mu sve, pa se vratio i sve opet osvojio.
Ovaj bi svega pomalo.
I da bude javna ličnost, i da bude tajnovit, i da bude anti-vaxer, i da ne uvrijedi previše pro-vaxere, da igra turnire, a da se ne vakciniše, da se čini da nema poseban tretman, a da ga ima.
Jedan naaaaj sportista...
-
palermo
#136 Re: Novak Đoković
Što bi se reklo,m svatko je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv.
Imalo bi to smisla, da i ti (ne samo ti) u svojim postovima nećeš optužiti i ovoga i onoga, za ovo ili ono.....a da im se, kako ti sam kažeš nije ništa dokazalo. Al to tad ne važi.
Ergo, njegov najveći plus (iz tvoje perspektive) je što je Srbin. Što je meni čak i ok. Jebo ga, i ja bih da je Džekson sad nešto slično napravio, sve tražio neku nadu da baš nije pogana kakav ispada. Teško je prihvatiti da idoli nisu sjajni i bajni. Kao što rekoh, razumijem ja to.
Al brate, ne tazumijem da nas ubijeđeš da smo ćoravi kod očiju. Ne zbog Đokovića, nego ne razumijem tebe....pa jebo te, svoj nekakav dignitet rušiš....( makar bio i forumski)
- kakotakonikako
#137 Re: Novak Đoković
zilog wrote: ↑11/01/2022 10:22Sud uopste nije sudio o tome je li Novak lagao i varao (nije imao ni vremena za to), nego o ispravnosti postupka imigracionog sluzbenika, koji mu je ponistio vizu. Osim toga, sud u Australiji ne moze presuditi za ocigledno krivicno djelo pocinjeno u Srbiji.milejovic1971 wrote: ↑11/01/2022 10:01
ocito imas problem sto je Nole naaaj sportista ex YU svih vremena... a za varanje i laganje je odluku donio sud...toliko o tome
Ne mozes ti to objasniti ovom sljedbenicima Novaka ( imaju pravo na to, ali imaju pravo i ovi koji to trezvenije a ne sa zaslijepljenoscu gledaju ). Sada odjednom se spominje sud u Australiji a do prije toga fasisticka zemlja i nista ne vazi od njih.
Novak je dopustio dvije stvari i snosice posljedice za to:
- kao pozitivan na Coronu (16 i 17 Decembra 2021 ) setao se i prenosio bolest na druge ( dodjela nagrada mladim teniserima )
- slagao da nije nigdje unazad petnaest dana putovao a Španiju zaboravio
Nije smio to sebi dozvoliti. Time je pogazio sa ljudske strane sve sportske uspijehe.
-
milejovic1971
- uglavnomja
#139 Re: Novak Đoković
darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 10:52Nije ovo počelo s Australijom.uglavnomja wrote: ↑11/01/2022 10:35
jedini problem sto me je razocarao, i uz to pokazao neogranicenu gluposti
a ne ovo sto radi
Generalno se hinjski ponaša već neko vrijeme.
Kao, neće mjesecima da kaže je li vakcinisan ili nije. Jedna misterija.
Pa, ima medicinsko izuzeće. Kakvo izuzeće? Jedna misterija.
Ne želi da naruši anti-vax imidž koji trenutno ima, pa hoda kao po jajima, da se ne prikloni full nijednom taboru.
Ako hoćeš da budeš sportista, a da uz to oblikuješ i javno mišljenje i da braniš svoje stavove, budi kao Muhamed Ali.
On nije izbjegavao služenje vojske zbog "medicinskog izuzeća".
Rekao javno šta misli, kažnjen, oduzeto mu sve, pa se vratio i sve opet osvojio.
Ovaj bi svega pomalo.
I da bude javna ličnost, i da bude tajnovit, i da bude anti-vaxer, i da ne uvrijedi previše pro-vaxere, da igra turnire, a da se ne vakciniše, da se čini da nema poseban tretman, a da ga ima.
Jedan naaaaj sportista...
- Riddle
#140 Re: Novak Đoković
Ovo laž oko putovanja mu nije pametna. Turnir bi mu mogao biti zadnja briga.
- spinel_
#141 Re: Novak Đoković
Drzava mu sredila papir da je pozitivan a on to ocigledno zaboravio. Ili su mu retroaktivno sredili.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 10:55![]()
Ne mozes ti to objasniti ovom sljedbenicima Novaka ( imaju pravo na to, ali imaju pravo i ovi koji to trezvenije a ne sa zaslijepljenoscu gledaju ). Sada odjednom se spominje sud u Australiji a do prije toga fasisticka zemlja i nista ne vazi od njih.
- kao pozitivan na Coronu (16 i 17 Decembra 2021 ) setao se i prenosio bolest na druge ( dodjela nagrada mladim teniserima )
Nije smio to sebi dozvoliti. Time je pogazio sa ljudske strane sve sportske uspijehe.
Stvarno zar ima jos ljudi koji VJERUJU da je imao koronu??? I to ni manje ni vise nego 2 put da je dobije.
- kakotakonikako
#142 Re: Novak Đoković
Nema niko od normalnih ljudi da vjeruje u to. ALI to su cinjenice koje je on ponudio za ulazak u Australiju. U tome je njegov problem.spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:22Drzava mu sredila papir da je pozitivan a on to ocigledno zaboravio. Ili su mu retroaktivno sredili.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 10:55
![]()
Stvarno zar ima jos ljudi koji VJERUJU da je imao koronu??? I to ni manje ni vise nego 2 put da je dobije.
- spinel_
#143 Re: Novak Đoković
Ok, mozemo ga za vecinu stvari prozivati. Ali nikako i to da je sirio zarazu medju druge ljude i djecu.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 11:29Nema niko od normalnih ljudi da vjeruje u to. ALI to su cinjenice koje je on ponudio za ulazak u Australiju. U tome je njegov problem.
Jer da je stvarno bio pozitivan nema sanse da bi to uradio.
Druga je sad stvar sto nisu na vrijeme mislili kako doci do "pozitivne" potvrde vec su ocigledno vidjevsi da nema sanse da udju legalno u Aus naknadno "izmislili" datum 16.12. pri tome uopste nisu imali u vidu da je nakon toga uslikan nema gdje nije. To ce ga nazalost na kraju ukopati.
-
konami666
#144 Re: Novak Đoković
Jest mi drago sto je Đoković izganjao pravdu i da ide na osvajanje 21-og GS
a još mi je vise drago radi svih oni koji pjene sad jer mu je omogućeno tamničenje.
- kakotakonikako
#145 Re: Novak Đoković
Kada su mu sredili potvrdu, nije mi jasno sto mu nisu sredili da je vakcinisan. To bi bilo puno efikasnije i ne bi imao probleme sa "sirenjem" korone medju mladim teniserima. Ali bi onda izgubio/izgubili mit o ne vakcinisanju ili kako mu otac kaze Isusu.spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:39Ok, mozemo ga za vecinu stvari prozivati. Ali nikako i to da je sirio zarazu medju druge ljude i djecu.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 11:29
Nema niko od normalnih ljudi da vjeruje u to. ALI to su cinjenice koje je on ponudio za ulazak u Australiju. U tome je njegov problem.
Jer da je stvarno bio pozitivan nema sanse da bi to uradio.
Druga je sad stvar sto nisu na vrijeme mislili kako doci do "pozitivne" potvrde vec su ocigledno vidjevsi da nema sanse da udju legalno u Aus naknadno "izmislili" datum 16.12. pri tome uopste nisu imali u vidu da je nakon toga uslikan nema gdje nije. To ce ga nazalost na kraju ukopati.
Druga stvar je ovo oko laznog podatka da nije putovao nigdje unazad 15 dana. Evo i tu se pokusavaju "vaditi" da on nije popunio taj papir, ali to je onda jos gore, da neko popunjava u tvoje ime te vazne dokumente.
Nije majka karala sina sto se kockao, NEGO STO SE VADIO .....
Evo sada najnovije:
Naime, skeniranjem koda pozitivnog Đokovićeva PCR testa iz 16. prosinca do nedavno je pokazivao da je taj test negativan, tvrdi novinar Timesa i Der Spiegela
Last edited by kakotakonikako on 11/01/2022 11:58, edited 2 times in total.
-
DonieBrasco
-
Bodkin
#147 Re: Novak Đoković
Moze jedan primjer?palermo wrote: ↑11/01/2022 10:55Što bi se reklo,m svatko je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv.
Imalo bi to smisla, da i ti (ne samo ti) u svojim postovima nećeš optužiti i ovoga i onoga, za ovo ili ono.....a da im se, kako ti sam kažeš nije ništa dokazalo. Al to tad ne važi.
Ergo, njegov najveći plus (iz tvoje perspektive) je što je Srbin. Što je meni čak i ok. Jebo ga, i ja bih da je Džekson sad nešto slično napravio, sve tražio neku nadu da baš nije pogana kakav ispada. Teško je prihvatiti da idoli nisu sjajni i bajni. Kao što rekoh, razumijem ja to.
Al brate, ne tazumijem da nas ubijeđeš da smo ćoravi kod očiju. Ne zbog Đokovića, nego ne razumijem tebe....pa jebo te, svoj nekakav dignitet rušiš....( makar bio i forumski)
I ja njega ne gotivim sto je srbin nego sto je pobjednik broj jedan. Suprotnost balkanskog mentaliteta. Dva, sto koliko god mu otac bio komad nacionalisticke budale, covjek je drugaciji i 10 godina vec pokazuje to.
I broj tri, apsolutno ne podrzavam sto nece da se vakcinise i volio bih da je pravilo da ne mozes igrati bez vakcine. I ne podrzavam te travare kojima je okruzen
Ovdje se radi o principu. Rekao sam vec, ja sam npr u sred delta najgorih brojeva vracen na aerodromu tj nisam mogao u avion jer nisam imao drugi test (znaci imao jedan ali je pravilo dva u 48 sati). Ok, nisam znao. Ali da sam imao i da me jebe neki sluzbenik opet, volio bih da sam imao pare i moc koju on ima da izguram svoje.
-
palermo
#148 Re: Novak Đoković
jesi li lagao išta ?Bodkin wrote: ↑11/01/2022 11:47
Ovdje se radi o principu. Rekao sam vec, ja sam npr u sred delta najgorih brojeva vracen na aerodromu tj nisam mogao u avion jer nisam imao drugi test (znaci imao jedan ali je pravilo dva u 48 sati). Ok, nisam znao. Ali da sam imao i da me jebe neki sluzbenik opet, volio bih da sam imao pare i moc koju on ima da izguram svoje.
Ti stalno zaboravljaš činjenicu da je čovjek lagao.....
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#149 Re: Novak Đoković
Naravno da mu je drzava napravila papir, da ne kazem sigurnosno-obavjestajne službe.spinel_ wrote: ↑11/01/2022 11:22Drzava mu sredila papir da je pozitivan a on to ocigledno zaboravio. Ili su mu retroaktivno sredili.kakotakonikako wrote: ↑11/01/2022 10:55
![]()
Da je kuci lezao 7 dana, ponovo "uradio" test i bio "negativan" niko ne bi sumnjao. Ali jok, budala hodala okolo, slikala se, putovala.
Ali hajmo iskreno, isto bi se i mi ponasali kao on ili barem velika vecina. Najbolji sam, najveci sam, popusite mi Q, Srbija bre
Jebeno je kad sila udari u glavu, jos ti otac mitoman
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#150 Re: Novak Đoković
Aha, znači ipak je Novak šupak, kako se isprva i mislilo
Ovo Džeko nikad ne bi uradio
Ovo Džeko nikad ne bi uradio