Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bitangeIprinceze

#24876 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bitangeIprinceze »

Sydnor wrote: 09/01/2022 10:57
ljubicasti limun wrote: 08/01/2022 10:55 Razumijem. Ali ima muskaraca koji zaista bulje, ono "zavrcu vratove" za nekom zenskom dok im je cura/zena tu.

Meni se to desilo, oboje. Decko mi je buljio u cure dok je bio sa mnom. Al bas buljio, u oci tim curama. U biti nastojao ostvariti kontakt sa njima.

A nebrojeno puta bih ja dobijala te poglede od muskaraca u prolazu, cak i ako im je trudna zena pored njega, a on gura jos i djecija kolica. Pritom primijestis ili ljutit ili snuzden pogled tih zena pored njih. Ili se prave da ne vide. A tacno znas kako se osjecaju.
Desilo mi se jednom da sjedim sa bivšom na kafi i prođe takva mačka, meni je privukla pažnju i pogledao sam je par puta. Ona nije ništa govorila za to, eh sad da li zato što je bila sigurna u mene, u sebe ili koji već razlog ne znam.

Mislim da je znala da ne bih nikad nijednu zamijenio za nju ali eto, meni pogled ode...
Pa jesi li je zamjenio? Jel bivša?
Sydnor

#24877 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Sydnor »

bitangeIprinceze wrote: 09/01/2022 11:20
Sydnor wrote: 09/01/2022 10:57

Desilo mi se jednom da sjedim sa bivšom na kafi i prođe takva mačka, meni je privukla pažnju i pogledao sam je par puta. Ona nije ništa govorila za to, eh sad da li zato što je bila sigurna u mene, u sebe ili koji već razlog ne znam.

Mislim da je znala da ne bih nikad nijednu zamijenio za nju ali eto, meni pogled ode...
Ona je mene zamijenila ali ne zbog toga
ljubicasti limun

#24878 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ljubicasti limun »

mali_balon wrote: 09/01/2022 11:12
ljubicasti limun wrote: 07/01/2022 22:30 Kakav je vas stav o gledanju drugih zena dok ste u drustvu svoje cure/zene?

Smatrate li to normalnom pojavom, da li svjesno gledate u zene ili je to po automatizmu, ono ne mozete si pomoci :D? Da li to radite, iako vidite da to smeta vasoj curi/zeni pored vas? Ima li muskaraca koji to ne rade?

Dakle, radi se iskljucivo o buljenju u druge zene dok je vasa pored vas.
to je po atomatizmu...isto da pitas sto mu se cuna sama od sebe dize zar ne moze to kontrolisati.....to nam je ostalo do vremena dok smo bili u lovci sakupljaci......jedi jebi spavaj....jest da nismo daleko odmakli ali eto....makar smo naucili pricat...
to je isto kada vi u 40etim vidite ekstra sexy markantan primjerak 25njeg diskretno razvijenog muskaraca a pored vas sjedi 45nja rutava nakupina sala....vas medo.....
I sad mi recite da necete buljit I balit za tim 25njkaom
Pa, iskreno, necemo. Nemoj preslikavati musku prirodu na zensku. Ne kazem da nema zena koje nece pogledati, ali evo, ja prva, ako je pored mene muskarac kojeg volim, za mene nema drugog, taman da je i 45nja rutava nakupina sala. :-D :shmizla1: Moze se neko primijetiti, mi, zene, primijetimo i zgodno musko i zensko, cak i na 200 m (kako neko gore spomenu da ima fore 200 m :D ), ali to je tek primanje k znanju. Sad buljit u njega i pogledavati vise puta dok je tvoj pored tebe, mislim, nikad. Osim ako su odnosi grdno naruseni ili ako su ljubav i privlacnost nestali.

Zato sam i pitala, sta vam znaci kad gledate u druge zene jer znam sta to za zene znaci ako gledaju u drugog u prisustvu muza/decka. Doduse, ne mogu govoriti za sve zene, ali polazim od sebe i od onih zena sa kojim se druzim.

Mene je bivsi tu bas izludjivao. Zato je i bivsi, izmedju ostalog. :D
ljubicasti limun

#24879 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Sydnor wrote: 09/01/2022 11:29
bitangeIprinceze wrote: 09/01/2022 11:20
Zao mi je. :(
Sydnor

#24880 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Sydnor »

ljubicasti limun wrote: 09/01/2022 11:35
Sydnor wrote: 09/01/2022 11:29
Zao mi je. :(
Nema ti šta bit žao, možda je ovako bolje za oboje. Hvala joj na svemu i nadam se samo da je živa, zdrava i sretna.
mali_balon

#24881 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mali_balon »

ma sve dok je na gledanju to je beze....sta fali okrenut se za dobrim guzovima.....popravi mi dan......pa nije ju khm tu pred tobom....relax to je jedan pogled bitna su djela I da je veza cvrsta......naravno, ne bi vi zene bile zene da ne nadjete nesta cime cete nam zivot zagorcat iako je sve u perfection redu
bitangeIprinceze

#24882 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bitangeIprinceze »

Nije grijeh jednom :D a vec dva puta je dzehenem :roll:
ljubicasti limun

#24883 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Pa, ne znam jbg, niste zivotinje da ne mozete kontrolirati nagone :D Ako vidite da vam curi/zeni smeta to, mislim da ste u stanju to ne raditi. Ima zena kojima to ne smeta, cak se i one pridruze gledanju i komentiranju necijih guzova :D , ali ima ih kojima to smeta.

A evo, ako moze, dajte iskren odgovor. Da vam cure i zene imaju takav stav, da, recimo, sjedite, u kaficu i ona ne slusa sta vi govorite, vec skontate da malo-malo gleda u zgodnog lika preko puta vas, ili da se, dok setate, ogrece za dobrim guzovima muskim, i to stalno, ako vidite da bukvalno slini za nekim pred vama, a ona na sve to odmahne, daj bolan, nemoj me peglati, sta fali, vidi mu guzova, ja tebe volim, to mi onako samo, bi li vam to smetalo. Ali iskreno.
Riddle

#24884 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

To je već nepoštovanje, gledala ona nekog drugog ili ne, ako me ignoriše u razgovoru, nema mi tu razlike. Generalno takve ljude bih odstranio, a pogotovo nekog ko bi mi kao trebao biti najbliži. Želim se okružiti onim s kim mi je ugodno. A onako što se tiče drugih muškaraca, neka gleda i komentariše slobodno, sve dok to ne utiče na naš razgovor i odnos. Mislim i sam komentarišem i muški i ženski izgled, bilo to pozitivno ili negativno i ne vidim zašto bih se bunio da ona isto uradi.

Evo jedan slikovit primjer gledanja krišom. :mrgreen:

tibetanac

#24885 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by tibetanac »

Dobro pitanje. Ja iskreno to mrzim. Ono logicno da pogledas, ali pogledas ne buljis. Ja sam imao takvu situaciju i nikad to nisam shvatio. Vozimo se u autu na semaforu stanemo ona gleda pored u auto. Setamo prolazi neko ona gleda. Ono nije da pogleda nego gleda duzi period. To je bio glavni i jedini razlog sto sam to prekinuo. Jos me nerviralo sto uvijek ima neko objasnjenje. Nisam gledala u frajera nego u njegovu trebu zinula, nisam gledala lika nego nesto iza...bla bla. Fakat ruzan osjecaj.
Onda da pitam sta zenama to znaci? Da li je onako bezveze ili traze nesto bolje? Tu nisam nikad do kraja razumio.
tibetanac

#24886 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by tibetanac »

snijeg_led wrote: 04/01/2022 22:13 Hajd sad pitanje -
Sta mislite o tome da ja pred mojim momkom hvalim i lozim se na druge momke?

moj momak non stop prica o mojoj prijateljici, te vidi je kakva je sexy, ima tamne carape, mini sukknju i tako to. To me prilcno nervira, pa sam nekada razmisljala da mu opalim samarcinu, ali opet puno ga volim pa mu oprostim :(
Pa da moja tako prica poslo bih je tom na koga se lozi i to je to. Totalno glupa stvar. Ono hajde da suptilno pogleda dobrog lika i djevojku ok. Ali bas da tako komentarise pred tobom ili da bulji dok je s tobom je znak nepostovanja.
Riddle

#24887 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

To pitanje nisam ni vidio. Čuj otvoreno se ložiti na druge pred svojim momkom. :lol:

Postoji ogromna razlika između pogleda/komentara i otvorenog loženja. Ja još nisam upoznao muškarca koji bi to dopustio.
snijeg_led

#24888 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by snijeg_led »

I vi se stvarno lozite bez veze. Sta je problem, on zna da joj je jedini da ga voli najvise na svijete pa ako joj se nekada jos neki svidi sta fali.
foxlife

#24889 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by foxlife »

Ovo ne mogu zene pitati pa moram muskarce
Imate zensku osobu koju volite neizmjerno nebitno je li vam zena ili djevojka
Porodjaj vaseg dijeteta uz komplikacije
Morate birati jedno od njih dvoje
Koga bi ostavili u zivotu zenu ili dijete?
Sydnor

#24890 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Sydnor »

foxlife wrote: 09/01/2022 23:57 Ovo ne mogu zene pitati pa moram muskarce
Ženu. Easy peasy 🍋 squeazy
S4mpion

#24891 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by S4mpion »

Koga biste ostavili na životu ako treba rodit' sina?
Riddle

#24892 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

snijeg_led wrote: 09/01/2022 23:46 I vi se stvarno lozite bez veze. Sta je problem, on zna da joj je jedini da ga voli najvise na svijete pa ako joj se nekada jos neki svidi sta fali.
Kako se ložimo bez veze i kako misliš šta je problem? Nas to pitaš, a post prije kažeš da te prilično nervira što ti momak stalno spominje i zagleda prijateljicu do te mjere da si htjela fizički da ga napadneš. To je nešto što se prosto ne toleriše da ga ne znam koliko voliš. Ako sebe ne poštuješ i od njega to ne tražiš, takva osoba kad vidi da može, sve će više to da radi i u konačnici ćeš ga svakako izgubiti. A što je smiješno je to da ćeš raskinuti zbog neke sitnice zbog koje to nikad ne bi uradila na početku veze. Stvar je u tome što si toliko sranja prešutila i toliko ih se nagomilalo da će neka mala glupost koju on uradi biti okidač. Ukratko, gubila si vrijeme s idiotom i bila još veći idiot.

Gledanje i komentarisanje je OK, ali... Tražim poštovanje i pažnju ako si sa mnom izašla i razgovaramo. Pričamo o našim planovima za to veče ili sedmicu, a ti počneš zjaliti okolo, komentarisati druge momke ili čak bilo šta drugo je nešto što neću prihvatiti. Na svakom tom sastanku ipak dođe period kad intenzitet razgovora opadne, mi završili najbitnije i dođe ona faza "šta ima još?" Onda gledaj i komentariši, ne smeta mi.

Kažeš kako je zgodan onaj tip, kako mu kaput dobro stoji i meni predložiš isti. Odemo i kupimo ga. Ja sretan što sam se ponovio, ti jer sam uradio nešto što si htjela da uradim. Brzi primjer prihvatljivog gledanja i komentarisanja. :mrgreen: :lol:
Chloe
Photo mod

#24893 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Chloe »

snijeg_led wrote: 09/01/2022 23:46 I vi se stvarno lozite bez veze. Sta je problem, on zna da joj je jedini da ga voli najvise na svijete pa ako joj se nekada jos neki svidi sta fali.
Sarkazam dragi ... :pasamoj:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#24894 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Bobi »

Sydnor wrote: 09/01/2022 23:58
foxlife wrote: 09/01/2022 23:57 Ovo ne mogu zene pitati pa moram muskarce
Valjda se i ženu nešto pita :mrgreen: , u ovim slučajevima postoji jasna medicinska procedura, nismo u srednjem vijeku da otac i muž odlučuje o nečijem životu.
Sydnor

#24895 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Sydnor »

Bobi wrote: 10/01/2022 09:51
Sydnor wrote: 09/01/2022 23:58

Valjda se i ženu nešto pita :mrgreen: , u ovim slučajevima postoji jasna medicinska procedura, nismo u srednjem vijeku da otac i muž odlučuje o nečijem životu.
Šta ako nije u stanju odlučivat? 🤔
hadzinicasa

#24896 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by hadzinicasa »

27decembar wrote: 10/01/2022 10:27
Sydnor wrote: 10/01/2022 10:26

Šta ako nije u stanju odlučivat? 🤔
Onda žena
Normalno
ne mogu da govorim u ime svih zena, ali mislim da bi gotovo svaka rekla - dijete.
no_sikiriki

#24897 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by no_sikiriki »

hadzinicasa wrote: 10/01/2022 10:39
27decembar wrote: 10/01/2022 10:27

Onda žena
Normalno
ne mogu da govorim u ime svih zena, ali mislim da bi gotovo svaka rekla - dijete.
U ratu su jedno dijete "kudili" kad je htio da "štiti" mamu od granate, a on mrtav hladan "pa mama može roditi drugo dijete ako meni nešto bude". :|

Tako bih i ja nešto rekla prije nego što sam rodila dijete, sad ne mogu ni zamisliti takvo nešto.
no_sikiriki

#24898 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by no_sikiriki »

Pitanje:

Komšija mi se oženio ljetos. Prije toga smo se normalno pozdravljali, ponekad bi stali i ispričali se duže, na društvenim mrežama mi "lajkao" slike itd. Igrali se zajedno kao djeca, dakle znamo se skoro pa od rođenja, kao komšije. (Ja sam odavno udata ako je to kome relevantno.)
Čovjek otkako se oženio više se NE pozdravlja, pravi se lud tj. skrene pogled ili nešto čačka po autu kad prolazim, ne "lajka" više slike itd.

U čemu je fazon?
nekome

#24899 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by nekome »

no_sikiriki wrote: 10/01/2022 11:04 Pitanje:

Komšija mi se oženio ljetos. Prije toga smo se normalno pozdravljali, ponekad bi stali i ispričali se duže, na društvenim mrežama mi "lajkao" slike itd. Igrali se zajedno kao djeca, dakle znamo se skoro pa od rođenja, kao komšije. (Ja sam odavno udata ako je to kome relevantno.)
Čovjek otkako se oženio više se NE pozdravlja, pravi se lud tj. skrene pogled ili nešto čačka po autu kad prolazim, ne "lajka" više slike itd.

U čemu je fazon?
pickica
Riddle

#24900 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Riddle »

Papučar.
Post Reply