ako te pitaju wrote: ↑09/01/2022 23:09
invincible1921 wrote: ↑09/01/2022 23:03
Kakav spin..jel te stid?
BiH jeste zajednicka za sve, ali one koji je vole i smatraju svojom. 95% tih su Bosnjaci i 100% Bosnjaka su za BiH, ostali koji su kontra mogu biti i Mongoli protiv njih se treba boriti...To sto sk nosioc subereniteta ne daje ti za pravo da napadas drzavu
Sastav BiH je Republika Srpska i Federacija BiH, a iznad entiteta su konstitutivni narodi.
Voliš takvu BiH? 100% Bošnjaka voli takvu BiH?
To je država BiH.
Samo smo cekali tebe da se pojavis i da podjes soliti pamet sa svojim doskocicama. Sram te moze biti, botino prokleta.
Pa zar nije sramota kompletnog politickog i javnog mijenja u Hrvata kako u RH, tako u BiH, da niti jedna reakcija nije izisla protiv ovog cetnikovanja vec par dana. Evo npr.mene je sramota, ali tko sam ja.
Ne trebaju se Hrvati zavaravati da ce cetnici stati na rusenju BiH. Dobro se sjecam njihovih granata, geleri su mi jos vidljivi po gradu. Ali HDZ internet bojna se divi cetnicima, kako javno stavljaju kokarde i slave Obilica.
Nadam se da svi Hrvati znaju i da je u BL jucer dignut spomenik JNA idiotu iz BL koji je u zrak dignuo pola Bjelovara 1991.