Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da bi nekoga smatrao neprijateljem potrebno je imati mržnje u srcu, a ja je nemam. Moguće je sasvim da mene neko smatra
neprijateljem, ali to je nešto drugo. Što se mene tiče mogu samo postojati sukobi u mišljenjima.
Da bi nekoga smatrao neprijateljem potrebno je imati mržnje u srcu, a ja je nemam. Moguće je sasvim da mene neko smatra
neprijateljem, ali to je nešto drugo. Što se mene tiče mogu samo postojati sukobi u mišljenjima.
Sad ozbiljno i generalno, nevezano za feminizam, neprijatelja ne moraš nužno mrziti. Možeš ga i poštovati.
A znam. Ali neka. Jos mi pripisuju oreole pri ulasku u prostoriju. I da topim srca pogledom
od mene dobronamjernost a sta ce drugi i kako ce - to njemu na dusu i na obraz.
Niemand wrote: ↑09/01/2022 19:00Pa nisi ti feministica
Neg ja im vako fine stihove nadjem iako nisam feministica i kad vec nece hakiz-ignore. Ti feminista dodjes sa tim celom, odma osmijeh.
Al dobro, sta cu vam ja.
Ali kako kažeš jesam feminist. I šta fali stihovima koje sam ja postavio? Jeste u šaljivom tonu, ali Patrick Stewart zna i to prodati jer je
glumio u Shakespearovim komadima nebrojeno puta.
Kako misliš ona ništa? Žena nas kritikuje stalno, a cooper "mami i hrani", pa ga zato volimo. Stoga, kad bi se Niemand ugledala i imala njegov pristup, bila bi popularnija.
Niemand wrote: ↑09/01/2022 19:00Pa nisi ti feministica
Neg ja im vako fine stihove nadjem iako nisam feministica i kad vec nece hakiz-ignore. Ti feminista dodjes sa tim celom, odma osmijeh.
Al dobro, sta cu vam ja.
Ali kako kažeš jesam feminist. I šta fali stihovima koje sam ja postavio? Jeste u šaljivom tonu, ali Patrick Stewart zna i to prodati jer je
glumio u Shakespearovim komadima nebrojeno puta.
Pa jesi feminista, nisi feministica, a feministicama su ti stihovi "bijase ona ko i druge zene", nisu feministama.
Pretpostavljam da ni tvojim stihovima ne fali nista (nisam pogledala), al et, neprijatelj i stihovi.