Mane su ovigledne ne moras ih traziti
@_BataZiv_0809 samo u halilovicima sipam, na green oil sam redovno parkirao auto nikad zenska nisam vidio
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Mane su ovigledne ne moras ih traziti
Jeste, krenuo u 02:30 sa Ciglana, u Doboju bio u 04:00
Pa da, al od rada u leru na pumpi i kasnije na destinaciji oborilo prosječnu dosta. Kasnije sam stajao jedno 10 min u leru i spala na 70-ak
Ovo što sam ja napisao uključuje sve, i stajanja i usporavanja. Stajao si na pumpi, negdje još deset minuta, imaš radar u Malešićima i tunel 1. mart gdje se vozi sporije, naplatne kućice na ulazu i izlazu sa autoputa, izlaz sa autoputa na M17, brdo radara od Zenice od Doboja. Što u prevodu znači da, ako si to sve poštovao, i usput došao do Doboja za sat i po, ne svim ostalim dionicama si vozio nekih 220-230 na sat. I usto potrošnja od 5,5 litara.black_adrian wrote: ↑09/01/2022 11:06Pa da, al od rada u leru na pumpi i kasnije na destinaciji oborilo prosječnu dosta. Kasnije sam stajao jedno 10 min u leru i spala na 70-ak
Nije baš onaj mjerač precizan što se toga tiče.
Sje onaj sto je do beograda za sat i pol
Petica cista iz elementarne fizike530i wrote: ↑09/01/2022 11:24Ovo što sam ja napisao uključuje sve, i stajanja i usporavanja. Stajao si na pumpi, negdje još deset minuta, imaš radar u Malešićima i tunel 1. mart gdje se vozi sporije, naplatne kućice na ulazu i izlazu sa autoputa, izlaz sa autoputa na M17, brdo radara od Zenice od Doboja. Što u prevodu znači da, ako si to sve poštovao, i usput došao do Doboja za sat i po, ne svim ostalim dionicama si vozio nekih 220-230 na sat. I usto potrošnja od 5,5 litara.black_adrian wrote: ↑09/01/2022 11:06
Pa da, al od rada u leru na pumpi i kasnije na destinaciji oborilo prosječnu dosta. Kasnije sam stajao jedno 10 min u leru i spala na 70-ak
Nije baš onaj mjerač precizan što se toga tiče.
Ma lijepo sve to zvuči, samo šteta što sam imao sat da pogledam koliko je sati bilo na Ciglanama a koliko u Doboju.530i wrote: ↑09/01/2022 11:24
Ovo što sam ja napisao uključuje sve, i stajanja i usporavanja. Stajao si na pumpi, negdje još deset minuta, imaš radar u Malešićima i tunel 1. mart gdje se vozi sporije, naplatne kućice na ulazu i izlazu sa autoputa, izlaz sa autoputa na M17, brdo radara od Zenice od Doboja. Što u prevodu znači da, ako si to sve poštovao, i usput došao do Doboja za sat i po, ne svim ostalim dionicama si vozio nekih 220-230 na sat. I usto potrošnja od 5,5 litara.
Tuzla 35 minuta u vrh glave, i to kad su gužve
Nema nista ljepse nego po ogranicenju, i opusteno skroz. Znas da za sedam dana nece stici koverta da punis neki fond.
kojim si putem zaobišao Konjic?Black swan wrote: ↑09/01/2022 12:48 Ja sam jednom 3 sata do mostara i 7 sati do podaca![]()
Oborio sam rekord![]()
Pauza 6 7
hahaha, kako ba? Auto put, 130km/h 60 kilometara 25-30 minuta. Nakon toga 45 kilometara eto neka je prosjek 50km/h 50-55 minuta. Otrpilike dodje 1h 20 minuta
Haha što kako