A, nista. Ja za to vrijeme popijem pivu-dvi. Smotam. Il operem suđe. Il usisam. Dam ves u masinu il ga prebacim u masinu za susenje. Obrisem prasinu. Sta god ...
Al da gledam po aplikaciji đe levat
A, nista. Ja za to vrijeme popijem pivu-dvi. Smotam. Il operem suđe. Il usisam. Dam ves u masinu il ga prebacim u masinu za susenje. Obrisem prasinu. Sta god ...
Ja sam primjetio da i vozaci skrivaju sta se dogadja u korpi, ko da je neka tajna jbt
Zato sto je drzava i njih "koštala". Studenti ne mogu raditi, zato je i bila kazna prema ovim dostavljackim sluzbama kako sam cuo. Nakaradan sistem...dječak sa šibicama wrote: ↑04/01/2022 23:47 asto tacno, kako rekoh ne vole da govore o tome u detaljima.
Korpa dostava 3,5 KM za 0,92 kilometra udaljenosti. Hvala i doviđenja, nikad višeseoBIH wrote: ↑05/01/2022 00:02Zato sto je drzava i njih "koštala". Studenti ne mogu raditi, zato je i bila kazna prema ovim dostavljackim sluzbama kako sam cuo. Nakaradan sistem...dječak sa šibicama wrote: ↑04/01/2022 23:47 asto tacno, kako rekoh ne vole da govore o tome u detaljima.
Pa možda neko ne može izaći u tom trenutku, možda je neko bolestan, možda je neko sjebao nogu. Naplaćivati 3,5 KM za kilometar ili oko kilometra je čisti bezobrazluk i poganština. Hvala lijepo i nikad više.
Ja mislim ako je narudzba ispod 10 KM da je dostava 3,5, a inace 2,5 za tu manju udaljenost.
Evo primjera:kanguru wrote: ↑08/01/2022 11:54 Više nije. Za dvije pizze iz Margherite (koje sigurno nisu ispod 10KM već mnogo mnogo skuplje) naplaćeno mi je 3,5 KM od Marijin Dvora do Gorice
Također, McDonalds iz Titove, piše udaljenost 1,5 km, dostava takođe 3,5 KM. Montana Parkuša - dostava 4 KM!!
Kako rekoh, hvala doviđenja i nikad više, pelješite nekog drugog!
kanguru wrote: ↑08/01/2022 11:54 Više nije. Za dvije pizze iz Margherite (koje sigurno nisu ispod 10KM već mnogo mnogo skuplje) naplaćeno mi je 3,5 KM od Marijin Dvora do Gorice
Također, McDonalds iz Titove, piše udaljenost 1,5 km, dostava takođe 3,5 KM. Montana Parkuša - dostava 4 KM!!
Kako rekoh, hvala doviđenja i nikad više, pelješite nekog drugog!

Kod mene je ista narudžba 3,5 KM, bukvalno na sve dodaju marku. Pogledaj gore screenshot. Za udaljenost 1,6 kilometara cijena 4KM, a dostava do 2 kilometra je 3 KM.Radar71 wrote: ↑08/01/2022 12:41kanguru wrote: ↑08/01/2022 11:54 Više nije. Za dvije pizze iz Margherite (koje sigurno nisu ispod 10KM već mnogo mnogo skuplje) naplaćeno mi je 3,5 KM od Marijin Dvora do Gorice
Kako rekoh, hvala doviđenja i nikad više, pelješite nekog drugog!![]()