Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eeee, upravo sam pizze sa svim nabrojanim prvi put probao u Italiji. Verona
Avokado bi ti i povjerovao, majonezu u nekom fus fastfoodu kao prilog isto, ali ananas, to im je ko da si im jebao mater...!
U juznoj Italiji je normala Pizza sa hrenovkama i pomfritom.
Ja to poznajem vec 15 godina, nikakav fast food za turiste nego ima u svakoj piceriju Italijani redovno to jedu.
Nema kecapa, normala to mrze.
Sto se tice cevapa na zapadu to na stolu izgleda jako siromasno, nezacinjeno i prejednostavno.
Tako da ex yu restoranima uvjek ide prilog dzuvec riza ili pomfrit i ajvar.
seoBIH wrote: ↑06/01/2022 10:24
Konkretno, kao na ovom primjeru. Zasto ti je bitno koje priloge koristi, ili zašto je toliko uticalo na tebe da bi najradje gostu uskratio naručeno?
Pizza s majonezom? Ja, i?
Pizza s avokado? Ja, i?
Pizza s tunom (fuj)? Ja, i?
Mislim ni jednu ne volim, ali ako ima u ponudi, što da ne?
U prilogu sam nudio uvijek kajmak I luk. Smeta mi smeta mi I jbg. Ok stranci kad traze, ali ljudi koji su odrasli uz cevape ako trazi majonezu I sl smeta mi jer zna da se ti dodaci ne posluzuju...
Pizza je drugo posluzuje se sa svacim. Mada ne cijenim pizzerije gdje me pita hoces kecap Ili majonezu...
Luk nula bodova, naručim salatu, u Zmaju-Hrasno je uvijek dobra.
Dobro ljudi, majoneza može proći. Budimo nako iskreni. Nije baš da odudara skroz. Ali kečap i senf? Generalno ne volim kečap, a senf kod mene ide kao rame uz rame sa kobasicama. Nebitno kuhane ili pržene.
U prilogu sam nudio uvijek kajmak I luk. Smeta mi smeta mi I jbg. Ok stranci kad traze, ali ljudi koji su odrasli uz cevape ako trazi majonezu I sl smeta mi jer zna da se ti dodaci ne posluzuju...
Pizza je drugo posluzuje se sa svacim. Mada ne cijenim pizzerije gdje me pita hoces kecap Ili majonezu...
Luk nula bodova, naručim salatu, u Zmaju-Hrasno je uvijek dobra.
Ma salata ni pod razni, od salate moze doci u obzir jos jedna petica sa strane
Kod mene mali voli cevapi burger, znaci kad ispecem ili izrostiljam cevape, moram da mu stavi na onu hamburger zemicku, stavi komad sira odozgo i on jos ponekad doda ljutog sosa .
Ali ko sam ja da mu kvarim uzitak