Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drilebrzi wrote: ↑06/01/2022 14:28
Uradio sam to odmah opet ista stvar.
Ili nema mreze nikako ili nema domet.
Desava se i kod mene sa 5ghz mrežom da je nevidljiva neko vrijeme...pa gasim, palim, restartujem modem...
Ali uglavnom pojavi se u roku 5-10 minuta ali da pravi problem, pravi...
anex wrote: ↑06/01/2022 15:00
Desava se i kod mene sa 5ghz mrežom da je nevidljiva neko vrijeme...pa gasim, palim, restartujem modem...
@Telemach šta bi moglo to biti?
Pozdrav @anex,
Izvršili smo podešavanja parametara Vaših WiFi mreža. Zamolit ćemo Vas da provjerite da li će usluga uredno raditi. Ukoliko se poteškoće nastave molimo da nam se ponovo obratite kako bismo izvršili detaljne provjere.
Platio sam zadnji racun Visa karticom da bih iskoristio -10 posto na sljedeci, medjutim evo danas dolazi racun u punom iznosu bez umanjenja.
640523071 je broj ugovora
Pozdrav @rida1976,
Popust ostvarujete isključivo ukoliko ste prilikom plaćanja Visa karticom istu spasili za buduća plaćanja te ukoliko ste bili među prvih 5000 korisnika koji su spasili karticu za buduća plaćanja.
Platio sam zadnji racun Visa karticom da bih iskoristio -10 posto na sljedeci, medjutim evo danas dolazi racun u punom iznosu bez umanjenja.
640523071 je broj ugovora
Pozdrav @rida1976,
Popust ostvarujete isključivo ukoliko ste prilikom plaćanja Visa karticom istu spasili za buduća plaćanja te ukoliko ste bili među prvih 5000 korisnika koji su spasili karticu za buduća plaćanja.
Olaf1 wrote: ↑06/01/2022 16:10
Već drugi put u posljednih 15-ak dana grupni prekid u Novom Gradu, ovo je sramota.
Pozdrav @Olaf1,
Na grupne prekide ne možemo utjecati jer su isti izazvani višom silom. Izvinjavamo se zbog neugodnosti.
Ne možete, ali možete korisnicima ponuditi kompenzaciju, posebno jer je riječ o drugom prekidu u kratkom vremenskom razmaku. Mene će viša sila spriječiti da platim sljedeći račun, ne može se na to utjecati.
Olaf1 wrote: ↑06/01/2022 16:27
Ne možete, ali možete korisnicima ponuditi kompenzaciju, posebno jer je riječ o drugom prekidu u kratkom vremenskom razmaku. Mene će viša sila spriječiti da platim sljedeći račun, ne može se na to utjecati.
Pozdrav @Olaf1,
U skladu sa uslovima poslovanja kompanije Telemach kompenzaciju po pitanju umanjenja mjesečnog računa možete ostvariti isključivo ukoliko prekid usluga bude trajao duže od 24 sata u kontinuitetu.
Platio sam prosli racun visa karticom preko vaseg portala i spasio karticu, ali mi je sad dosao racun u punom iznosu a ne kako je receno 10% umanjen racun.
link
Platio sam prosli racun visa karticom preko vaseg portala i spasio karticu, ali mi je sad dosao racun u punom iznosu a ne kako je receno 10% umanjen racun.
link
Pa molim da provjerite sta je u pitanju i kakva je greska nastala jer je placeno 10.12.
Hvala
Pozdrav @kakaljin,
Online plaćanje računa se vrši putem sigurnog WSPay sistema naplate i kompanija Telemach nema uvid u kartične podatke korisnika. Podsjećamo da je akcija umanjenja računa uz plaćanje i spašavanje podataka za Visa karticu aktuelna do 31.01.2022.godine.
link
Pa molim da provjerite sta je u pitanju i kakva je greska nastala jer je placeno 10.12.
Hvala
Pozdrav @kakaljin,
Online plaćanje računa se vrši putem sigurnog WSPay sistema naplate i kompanija Telemach nema uvid u kartične podatke korisnika. Podsjećamo da je akcija umanjenja računa uz plaćanje i spašavanje podataka za Visa karticu aktuelna do 31.01.2022.godine.
Znam ja to sve, nego mi nije racun sad umanjen za 10% kako je receno ako se plati visa karticom. Pa zato pitam da provjerite sta je u pitanju
anex wrote: ↑06/01/2022 15:00
@Telemach šta bi moglo to biti?
Pozdrav @anex,
Izvršili smo podešavanja parametara Vaših WiFi mreža. Zamolit ćemo Vas da provjerite da li će usluga uredno raditi. Ukoliko se poteškoće nastave molimo da nam se ponovo obratite kako bismo izvršili detaljne provjere.
anex wrote: ↑06/01/2022 17:28
Jeste li sigurno kod mene to u radili?
Pozdrav @anex,
Podešavanja smo izvršili na ugovoru koji ste nam ranije dostavljali u inbox. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke u inbox kako bismo izvršili detaljne provjere.