Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni bas sexi. ono skidas ih pa onda skines one kratke do clanka sportske carapice i ljubis nogice, ako su fine i neoznojene a trebale bi biti u kvalitetnim carapicama i tenama.
Uzeo za posla.
Od kada njih nosim ne bole me vise stopala. Lagane, vodoodbojne, udobne sa memorijskom pjenom. Odlicne za one koji provode 5-6 sati na nogama
Uzeo za posla.
Od kada njih nosim ne bole me vise stopala. Lagane, vodoodbojne, udobne sa memorijskom pjenom. Odlicne za one koji provode 5-6 sati na nogama
Baš sam ove i gledao da kupim za posla, samo nikako broj da uganjam...
bordo gandalf wrote: ↑06/01/2022 10:58
Uzeo za posla.
bordo gandalf wrote: ↑06/01/2022 10:58
Uzeo za posla.
Ja sam isto kupiJo skechers za posla go walk tako nešto, udobne su do testisa stvarno. Isto problemi sa ledjima, sad ništa. Top su i ulosci od dr scholls work čini mi se da se tako i zovu.
Rugafet wrote: ↑07/01/2022 18:38
Ja sam isto kupiJo skechers za posla go walk tako nešto, udobne su do testisa stvarno. Isto problemi sa ledjima, sad ništa. Top su i ulosci od dr scholls work čini mi se da se tako i zovu.
Uzeo za posla.
nosio I ja I bacio....bio u njima 10h dosta hodanja 10km u prosjeku...sve ok dok nisam stao na tvrdu povrsinu ko da mi je neko 10000 eksera zabio u tabane.....od tad nikad vise
KB9 wrote: ↑02/01/2022 08:50
ima li slucajno neko ove za trcanje?
gdje mi je brat njanjavi, zna li sta o ovim modelima, kako su se pokazali?
Nisam ih imo al od prve generacije su mi zapele za oci pravo.
React pjena, solidna kontakt guma, ne trosi se brzo ko kod pojedinih nike modela za hajking i trail.
Sad ti je treca generacija u opticaju, po bojama se moze skontat koja je generacija i po nekim sitnicama.
Znaci cim se nesto ne mjenja drastično već tri generacije, logično je da nesto rade kako bog zapovijeda.
Samo bi ti preporucio ako ces trcat u njima da ne uzimas goretex varijante.
Model je vrh za te namjene.
hvala brat
ovo je kako sam skonto dvojka i kod nas trenutno se ove sa slike mogu nabavit za nekih 190 maraka kako sam vidio
Nisam ih imo al od prve generacije su mi zapele za oci pravo.
React pjena, solidna kontakt guma, ne trosi se brzo ko kod pojedinih nike modela za hajking i trail.
Sad ti je treca generacija u opticaju, po bojama se moze skontat koja je generacija i po nekim sitnicama.
Znaci cim se nesto ne mjenja drastično već tri generacije, logično je da nesto rade kako bog zapovijeda.
Samo bi ti preporucio ako ces trcat u njima da ne uzimas goretex varijante.
Model je vrh za te namjene.
hvala brat
ovo je kako sam skonto dvojka i kod nas trenutno se ove sa slike mogu nabavit za nekih 190 maraka kako sam vidio
Njanjavi wrote: ↑09/01/2022 18:48
U intersportu trice daju za 209 markica, imas i finu opciju pegasus 38 shield, i to je fina patika pravo al je vise za betona nego za makadama.
Sad sam vidio da su na sportvsion online shopu trice 199 KM...
Njanjavi wrote: ↑09/01/2022 18:48
U intersportu trice daju za 209 markica, imas i finu opciju pegasus 38 shield, i to je fina patika pravo al je vise za betona nego za makadama.
Sad sam vidio da su na sportvsion online shopu trice 199 KM...
Jesu obicni modeli, bez goretexa.
Goretex im 227 markica, u intersportu 209.