Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- seoBIH
#52326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ja, ideološki slične stranke. Sreća nip njje u tom društvu.
-
putokaz1
- seoBIH
#52328 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Od nip pda ns i sda koje si spomenuo za koga glasaš?
-
putokaz1
#52329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa NS sam ponekad i glasao,SDP ponekad,ali vise ne,samo da nebude Kukic Mirso,ipak je on gori od Bakira
Kriminalac par Ekselans
JA sam zaspo u 2018 ,Ne sa SDA ne sa PDA,ali ovi iz SDP NS su sad na recenici ZA Fotelju mogu i s Kriminalcem br 1 u BH
-
Sociolog
#52330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Los potez..
Kratkorocni partikularni interesi su vazni od solidnih rezultata Kape..
Sta kaze Pedza Kojovic i Forto mi cemo strucne ljude zadrzavati bez obzira na stranku.
Nama su bitni mladi strucni ljudi...
Koja su ova 2 ublehasa Salonci oni na m2. Pogotovo ljigavi Kojovic
Glasovao sam za vas..fakat ste me razocarali ovim potezom.
Frajer isplatio dug tokom Covida..solidan Projekat Ledena Carolija..i vi zelite onog Turulju od 60tak godina.
Sta kaze Pedza Kojovic i Forto mi cemo strucne ljude zadrzavati bez obzira na stranku.
Frajer isplatio dug tokom Covida..solidan Projekat Ledena Carolija..i vi zelite onog Turulju od 60tak godina.
-
doremifa
#52331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nista, opet onda SBB da vrate SlinuSociolog wrote: ↑04/01/2022 18:55 Los potez..
-
zippoo87
#52332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pratis li ti sta radi Vlada TK na TK?
Pratis li cime se bave i sta realizuju...a najvise aktivnosti dolazi od NS ministara...Karadzina i Une Harcin?
Ili ti samo trabunjas ovako po forumu?
-
Spektakluk
#52333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisu im ni one dvije zastupnice lose, haman ova NS bas ispade zenska stranka, od 2 ministarska i 2 poslanicka mjesta imaju 3 zene. Slicna je zastupljenost i na visim nivoima, bas forsiraju zene.
-
putokaz1
#52334 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pratis li ti sta radi Vlada TK na TK?
Pratis li cime se bave i sta realizuju...a najvise aktivnosti dolazi od NS ministara...Karadzina i Une Harcin?
[/quote]
Ja vidim ucjene i kriminal PDA ministara i pokojeg SDP ovca ,vidim kako preko PDA stranke i dalje rade kao i u SDA,vidim da su za NS i SDP oni sad dobrice,a za mene nemogu biti nikad dobrice ,ko sjedi s Kukicem Salibasicem Shijom nemoze biti moj izbor , s kim si takvi si,ako s Lopovom onda si Lopov,valjda,PDA preko svog ukrala milione bas u klinici u Gracanici,i sad Gracanicka NS suti jer su upleteni clanovi koalulicijskog partnera tj lider partnerske stranke, nije Dr A.S krao sebi nit na svoju ruku vec po nalogu stranke...ZA mene kao da je NS u koaliciji s Hitlerom,Karadzicem i sl....Cast osobama kohe si spomenuo moguce da jedini izadju iz svega praznih dzepova,cistog obraza,ali PDA i dio SDP dobro hapaju
[/quote]
Ja vidim ucjene i kriminal PDA ministara i pokojeg SDP ovca ,vidim kako preko PDA stranke i dalje rade kao i u SDA,vidim da su za NS i SDP oni sad dobrice,a za mene nemogu biti nikad dobrice ,ko sjedi s Kukicem Salibasicem Shijom nemoze biti moj izbor , s kim si takvi si,ako s Lopovom onda si Lopov,valjda,PDA preko svog ukrala milione bas u klinici u Gracanici,i sad Gracanicka NS suti jer su upleteni clanovi koalulicijskog partnera tj lider partnerske stranke, nije Dr A.S krao sebi nit na svoju ruku vec po nalogu stranke...ZA mene kao da je NS u koaliciji s Hitlerom,Karadzicem i sl....Cast osobama kohe si spomenuo moguce da jedini izadju iz svega praznih dzepova,cistog obraza,ali PDA i dio SDP dobro hapaju
-
putokaz1
#52335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Wikipediolog
- relativno84
-
Cipiripi2
- ultima_palabra
#52339 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I koalicioni partner SDA (Dodik) takodjer
- relativno84
#52340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Oni su lopovi svakako, ali ova alternativa

-
Cipiripi2
#52341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad Forto sad zagalami na Kuku
-
noviclan
#52342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dje su ti pederi sto casnog i postenog kapu hoce da smijene fujj
-
putokaz1
#52343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovdje nedostaje Bakir Alije Izetbegovic zajedno u KPD Zoneca
-
putokaz1
-
Wikipediolog
- Prpa.ba
#52346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Napad klo(v)nova. 
-
Cipiripi2
#52347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Čim mu se nakloni u PodUglovima ide pitanje
-
zippoo87
#52348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja prvo vidim da ti jos ne znas quotati...nije mi samo jasno kako gotovu formu quota uspijes pokvaritiJa vidim ucjene i kriminal PDA ministara i pokojeg SDP ovca ,vidim kako preko PDA stranke i dalje rade kao i u SDA,vidim da su za NS i SDP oni sad dobrice,a za mene nemogu biti nikad dobrice ,ko sjedi s Kukicem Salibasicem Shijom nemoze biti moj izbor , s kim si takvi si,ako s Lopovom onda si Lopov,valjda,PDA preko svog ukrala milione bas u klinici u Gracanici,i sad Gracanicka NS suti jer su upleteni clanovi koalulicijskog partnera tj lider partnerske stranke, nije Dr A.S krao sebi nit na svoju ruku vec po nalogu stranke...ZA mene kao da je NS u koaliciji s Hitlerom,Karadzicem i sl....Cast osobama kohe si spomenuo moguce da jedini izadju iz svega praznih dzepova,cistog obraza,ali PDA i dio SDP dobro hapaju
Nego da se vratim na post...ja tebe i razumijem i razmisljam slicno po pitanju kriminala,korupcije ali kod nas je nemoguce formirati vlast sa idealistima i najbolje sto se moze je da se bira manje zlo.
Uostalom nije NS tuzitelj da proganja kriminalce...imaju sudovi da ih ganjanju,ali sudovi ne rade...sto opet nije kriva NS.
Da bi NS dobila priliku da nesto uradi i da slijedi svoju agendu u vlasti,morali su "progutati gorke pilule",kako se to kaze ...
I botovi su licemjerni...dok NS nije htjela sa svakim u vlast,isle su svakodnevne prozivke kako su vjecita opozicija i da iz hladovine samo kritikuju...onda kada je NS odlucila da ide u koalicije sa PDA,SBB...onda opet ne valja,jer su kriminalni a ako su oni kriminalni,kriminalna je i NS...tako razmislja nas drug putokaz.
A upravo suprotno...ministri iz NSa pokazuju sta znaci biti i pametan i castan i neukaljati ni sebe ni stranku...nego zasukali rukave i rade...Karadzin je recimo osigurao stotine hiljada KM subvencije za utopljavanje domova i zamjenu kotlova koji zagadjuju na ekoloski prihvatljivije...pelet,toplotne pumpe,promjena stolarije,fasade itd itd.
Pa onda zastita jezera Kop...pa zbrinjavanje opasnih materija,i jos mnogo toga...mrsko mi pisati.
Una Harcin je implementirala zakon o porijeklu imovine...koji je NS sa partnerima implementirala i u KS.
Ti ako zivis u TK,trebao bi to pratiti i znati pa cak i aplicirati na javne pozive,iskoristiti pomoc koja se nudi .
-
Cipiripi2
-
zippoo87
#52350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hajmo sada oboriti sami sebi vlast i vratiti SDA...pa neka oni opet sa PDA,DF i SBB jasu...biti ce bolje
Je li ovo dobar prijedlog ?