Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jesu tuga uzivo vidjeti ovaj ob kamion i onaj dsng pored njega a za 900000 eura moze se uzeti full hd kamion 2020 godiste sa osam kamera i objektiva i da su nesposobni 15 godina da skupe te pare
jesu tuga uzivo vidjeti ovaj ob kamion i onaj dsng pored njega a za 900000 eura moze se uzeti full hd kamion 2020 godiste sa osam kamera i objektiva i da su nesposobni 15 godina da skupe te pare
Cek malo, ti ono potenciras "vhs" opremu a ovdje je sd, korak nize od hd-a.
I da, zalosno je da jedna jedina drzavna televizija emituje u sd signalu. Potpuno se slazem u vezi RK, tj. da je prioritet prioriteta da se kupe HD kola( po meni troja) a sto se po tom pitanju ne radi...
Cek malo, ti ono potenciras "vhs" opremu a ovdje je sd, korak nize od hd-a.
I da, zalosno je da jedna jedina drzavna televizija emituje u sd signalu. Potpuno se slazem u vezi RK, tj. da je prioritet prioriteta da se kupe HD kola( po meni troja) a sto se po tom pitanju ne radi...
naravno da ne mislim na vhs opremu nego karikiram to stanje svijesti na državnoj televiziji gdje jos zive u mindsetu beta kamera i sd kvaliteta slike i sd kvaliteta slike na njoj je najniza moguca posebno iz njihove produkcije a mogli su svake godine barem jedan studio osposobljavati za full hd od kamera do ostale opreme
Znate šta je meni najgore kod tog puštanja HD signala na BHT 1 HD? Kad ide emisija Sport Fokus ponedjeljkom, pa prije emisije krenu reklame i onda idu neke zelene linije sa crnom podlogom i počinje HD signal emisije Sport Fokus, onda idu reklame opet tokom emisije, opet idu te zelene linije sa crnom podlogom i konvertovanje u SD format i onda se nastavak emisije vraća na HD format.
Luda kuća
chakany wrote: ↑04/01/2022 23:05
Znate šta je meni najgore kod tog puštanja HD signala na BHT 1 HD? Kad ide emisija Sport Fokus ponedjeljkom, pa prije emisije krenu reklame i onda idu neke zelene linije sa crnom podlogom i počinje HD signal emisije Sport Fokus, onda idu reklame opet tokom emisije, opet idu te zelene linije sa crnom podlogom i konvertovanje u SD format i onda se nastavak emisije vraća na HD format.
Luda kuća
to pogotovo al ne znam kako im se da prebacivati sa hd na sd stalno sto ne ostave hd kanal stalno u pogonu ovako se samo brukaju oni a i ostale televizije koje nemaju hd program u 2022 godini
Jučerašnja emisija koju je vodio Zvonko Komšić o aktuelnim političkim dešavanjima, gosti su bili:
Vukanović SDS , SDA Haris Zahiragić, poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo, a Čovićev HDZ Mario Mikulić, predsjednik Mladih HDZ-a BiH. Četvrti gost je Irfan Čengić, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu Federacije.
Koncept emisije je OK i toga nedostaje kod nas. Komšića nešto ne simpatišem, ali to na stranu.
Ali studio je baš amaterski i obn-ovski, dva sa dva, kartonski studio, kao iz 2001. Čudno mi je da lik prešao sa N1 na ovo, ali dobro valjda je finansijska ponuda bila bolja, drugi razlog ne vidim.
Ma ništa studiju ne fali, samo umjesto televizora mogao je neki video zid.
Mada u Vogošći imaju vise prostora, kad su bili na Pofalicima studio im je bio veličine dnevnog boravka
Voditelj dnevnog programa vs. talk show sa tvojim imenom?
Stvarno mislis da su likovi poput njega, koji pokusava biti novinar tako sto se svima obraca negativnim tonom, osobe koje nisu egoisti? Meni je presmijesno kad ga vidim nabrijanog kako najavljuje emisiju, a od njega nista, ni harizme, ni sarma, ni emocije…
Ajdinn4 wrote: ↑26/01/2022 14:43
Koncept emisije je OK i toga nedostaje kod nas. Komšića nešto ne simpatišem, ali to na stranu.
Ali studio je baš amaterski i obn-ovski, dva sa dva, kartonski studio, kao iz 2001. Čudno mi je da lik prešao sa N1 na ovo, ali dobro valjda je finansijska ponuda bila bolja, drugi razlog ne vidim.
ACG wrote: ↑31/01/2022 23:20
Emisija U fokusu odlična, Zvonko daleko bolji nego na N1.
Očito Zvonko ima kreativne energije u tom poslu, a N1 ga je držao "na uzdama" , dok je ovde dobio autorsku emisiju sa sigurno većim ovlastima i slobodom!
Samo je fazon , ko još gleda OBN , ja recimo, kao i da ne postoji hahahaha