Dešavanja u Srbiji
-
doktor78
#55901 Re: Dešavanja u Srbiji
Kao što sam i očekivao, picousti je mlako osudio pjevanje, a onda je krenuo u relativizaciju, pominjući neke pjesme o Naseru Oriću. Na istoku stare priče...
- Edin H.
#55902 Re: Dešavanja u Srbiji
Pratite li istragu u vezi nestalog mladića iz Splita koji je u Beogradu slavio Novu godinu?
Nažalost puno je vremena prošli, teško da će biti dobar ishod.
Nažalost puno je vremena prošli, teško da će biti dobar ishod.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#55903 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije da ne svataju, nego te iste ljude većinom nije briga za to. Misle samo na svoju guzicu. Toliko su arogantni da misle da oni nemaju dodira s tim.
To je razlog zašto "ne shvataju" te stvari.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- duh_sa_sjekirom
#55905 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja mislim da je novi rat ovdje neizbježan. Kad, u kojem obimu i kojeg intenziteta, ne znam. Srbija je odgojila generacije krvožednih monstruma kojima samo treba pola litre brlje i kalašnjikov. BiH a osobito Bošnjaci moraju biti spremni na to. Ako su 92 mnogi bili iznenađeni tipa "neće nas komšije", sad više nema nikakve dileme šta se sprema i ne smije biti iznenađenja.
Znači, doživiš možda i najsretniji trenutak u životu-rodi ti se dijete- i ti onda slaviš taj trenutak pjesmama o klanju drugih ljudi. Strašno!!! Pa ovo normalan čovjek ne može da razumije...kakva su ovo živa bića? Ljudima ih ne možeš nazvati a ni životinje ne bih vrijeđao poređenjem...I još rade kao predstavnici zakona...
Znači, doživiš možda i najsretniji trenutak u životu-rodi ti se dijete- i ti onda slaviš taj trenutak pjesmama o klanju drugih ljudi. Strašno!!! Pa ovo normalan čovjek ne može da razumije...kakva su ovo živa bića? Ljudima ih ne možeš nazvati a ni životinje ne bih vrijeđao poređenjem...I još rade kao predstavnici zakona...
- JohnnyS
#55906 Re: Dešavanja u Srbiji
Osobno, kao roditelju prije svega, užasno mi je što se prati pretraga. O medijskoj nekrofiliji i bolesnim komentarima da ne govorim
-
zilog
#55907 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko to branio, da se malo Informerise po forumu?llull wrote: ↑02/01/2022 18:26Najbolje je to sto samo ti sve znas. Glava nasa pametnazilog wrote: ↑01/01/2022 15:00 https://avaz.ba/vijesti/bih/706961/sest ... je-ratovao
Avaz prenio clanak sa Kurira, dakle istina na kvadrat...![]()
- HarTar
-
prof.
#55910 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.slobodnaevropa.org/amp/bo%C ... 37438.html
Sigurni ste dok milicija ne dohvati koji dec brlje, poslije toga ništa ne garantujemo.
Sigurni ste dok milicija ne dohvati koji dec brlje, poslije toga ništa ne garantujemo.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#55911 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije ni tuta Bugarin...HarTar wrote: ↑02/01/2022 23:41![]()
http://mojasrpska.info/novost/muslimani ... ima/118894
Znači ovaj Bugarin nije terorista?! Samo pitam...![]()
- phillie
#55912 Re: Dešavanja u Srbiji
Da se nadovezem na ovo boldirano, sada je u opticaju prica: "ma ne moze biti kao 1992, nemaju JNA"duh_sa_sjekirom wrote: ↑03/01/2022 20:56 Ja mislim da je novi rat ovdje neizbježan. Kad, u kojem obimu i kojeg intenziteta, ne znam. Srbija je odgojila generacije krvožednih monstruma kojima samo treba pola litre brlje i kalašnjikov. BiH a osobito Bošnjaci moraju biti spremni na to. Ako su 92 mnogi bili iznenađeni tipa "neće nas komšije", sad više nema nikakve dileme šta se sprema i ne smije biti iznenađenja.
A da ce biti, sve sam uvjereniji.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#55913 Re: Dešavanja u Srbiji
Programiraju tek rodjenoj djeci mozdane cipove sta im je raditi u buducnosti. Nista novo.duh_sa_sjekirom wrote: ↑03/01/2022 20:56 Ja mislim da je novi rat ovdje neizbježan. Kad, u kojem obimu i kojeg intenziteta, ne znam. Srbija je odgojila generacije krvožednih monstruma kojima samo treba pola litre brlje i kalašnjikov. BiH a osobito Bošnjaci moraju biti spremni na to. Ako su 92 mnogi bili iznenađeni tipa "neće nas komšije", sad više nema nikakve dileme šta se sprema i ne smije biti iznenađenja.
-
Bossona
#55914 Re: Dešavanja u Srbiji
ANA BRNABIĆ: Izbacila sam Amerikanca iz kabineta kad je rekao da je Kosovo nezavisno!
https://www.youtube.com/watch?v=hMwXOwcRM0k
Odlična analiza i prognoza Slobodana Stupara o najvećem manipulatoru iz bosanskog sela Čipurića kod Bugojna:
Atrofija zahvatila režim i Vučića, prijeti kilavom silom, on ne može više da pokrene masu, ona bleji, teško ih je utjerati u autobuse, sendvič više nije mamac.
"Vučić nas je sa svima posvađao pa nemamo više gdje da pobjegnemo, oko nas je svuda NATO"
"Vučić vlada na kilavoj sili i ogromnoj laži i đikoškoj UDB-i odnosno BIA-i",....
Riotinto je Godzilla koji će doći glave Vučiću kojem je dao lovu da kopa i truje Srbiju!
https://www.youtube.com/watch?v=hMwXOwcRM0k
Ambasador Izraela, Jahel Vilan je ukazao da je Aleksandar Vučić lično u ime Srbije, potpisao sporazum kojim se traži od Izraela da prizna nezavisnost Kosova.
https://otvorenosr.rs/ambasador-izraela ... ovo/vesti/
Odlična analiza i prognoza Slobodana Stupara o najvećem manipulatoru iz bosanskog sela Čipurića kod Bugojna:
Atrofija zahvatila režim i Vučića, prijeti kilavom silom, on ne može više da pokrene masu, ona bleji, teško ih je utjerati u autobuse, sendvič više nije mamac.
"Vučić nas je sa svima posvađao pa nemamo više gdje da pobjegnemo, oko nas je svuda NATO"
"Vučić vlada na kilavoj sili i ogromnoj laži i đikoškoj UDB-i odnosno BIA-i",....
Riotinto je Godzilla koji će doći glave Vučiću kojem je dao lovu da kopa i truje Srbiju!
-
daddy-kool
#55915 Re: Dešavanja u Srbiji
DOBRI BOŠNJANI: Kako su islamizovani Sloveni postali posebna etnička grupa?
-
plavi_E
#55916 Re: Dešavanja u Srbiji
Na 5:18 "To sam i zelela da cujem"

P.S. opis snimka gore je: "emisija zelja i pozdrava".
P.S. opis snimka gore je: "emisija zelja i pozdrava".
-
daddy-kool
#55917 Re: Dešavanja u Srbiji
Emisija je antologijska.
-
plavi_E
#55919 Re: Dešavanja u Srbiji
Koje laganje i izvranje cinjenica pa to nije normalno. Ali ih je ono "Dobri Bosnjani" pogodilo. Ali bas pogodilo.
-
plavi_E
#55920 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad kad je nekima dijagnosticirana teska alergija na pojam "Dobri Bosnjani" trebalo bi zakonski zabraniti iznosenje tog pojma u javnosti.

- Toffee karamela
#55921 Re: Dešavanja u Srbiji
oni koji se stide već slave 20 ili 30-ogodišnjicu života i rada u dijasporiSarajmen wrote: ↑04/01/2022 08:16 ''Treba imati na umu da svi Srbi nisu sljedbenici zločinačke ideologije četništva i da se mnogi, stide onih koji takvu ideologiju promoviraju.
To je razlog da nikada ne smijemo pristati na generaliziranje odgovornosti pripadnika cijelog jednog naroda za ono što čine najgori među njima.
Ali isto tako treba imati na umu da oni koji slave likove kakve je 1942. godine, nakon boravka u Foči u pismu Titu opisao partizanski general Kosta Nađ, a čiji su potomci, vaskršnjavali devedesetih od Foče do Srebrenice, i koji do danas, bez straha kliču zločinima i zločincima, nisu ništa drugo do generacija novih koljača i ubica.
U svemu je dobro da se ovakvi sami prokazuju.''
od ovoga što je ostalo možemo se nadati svačemu
za brljavog i mrljavog pandura još bi se (nategnuto i neuvjerljivo ali ipak nekako) moglo naći neko opravdanje u vidu PTSP ili tako nečeg
ali pogledajte istu numeru uz koju tancaju kolo sredovječne babuskare koje su odgojile već sigurno dvije generacije i tinejdžerke koje će sutra završiti po Farmama
znači baza (majke) i nadgradnja (sinovi i unuke)...i onda mi recite da se takvog naroda ne treba bojati, bar ovi koji imaju nesreću da im je bliža Lukačeva ili Vulinova policija
https://balkans.aljazeera.net/opinions/ ... e-ponovila
ne mogu da nađem video zapis, "u pokretu su" mnogo "impresivniji"...snimak je nestao, možda ga još ima na TW
- Toffee karamela
#55922 Re: Dešavanja u Srbiji
Toffee karamela wrote: ↑04/01/2022 13:12oni koji se stide već slave 20 ili 30-ogodišnjicu života i rada u dijasporiSarajmen wrote: ↑04/01/2022 08:16 ''Treba imati na umu da svi Srbi nisu sljedbenici zločinačke ideologije četništva i da se mnogi, stide onih koji takvu ideologiju promoviraju.
To je razlog da nikada ne smijemo pristati na generaliziranje odgovornosti pripadnika cijelog jednog naroda za ono što čine najgori među njima.
Ali isto tako treba imati na umu da oni koji slave likove kakve je 1942. godine, nakon boravka u Foči u pismu Titu opisao partizanski general Kosta Nađ, a čiji su potomci, vaskršnjavali devedesetih od Foče do Srebrenice, i koji do danas, bez straha kliču zločinima i zločincima, nisu ništa drugo do generacija novih koljača i ubica.
U svemu je dobro da se ovakvi sami prokazuju.''
od ovoga što je ostalo možemo se nadati svačemu
za brljavog i mrljavog pandura još bi se (nategnuto i neuvjerljivo ali ipak nekako) moglo naći neko opravdanje u vidu PTSP ili tako nečeg
ali pogledajte istu numeru uz koju tancaju kolo sredovječne babuskare koje su odgojile već sigurno dvije generacije i tinejdžerke koje će sutra završiti po Farmama
znači baza (majke) i nadgradnja (sinovi i unuke)...i onda mi recite da se takvog naroda ne treba bojati, bar ovi koji imaju nesreću da im je bliža Lukačeva ili Vulinova policija
https://balkans.aljazeera.net/opinions/ ... e-ponovila
ne mogu da nađem video zapis, "u pokretu su" mnogo "impresivniji"...snimak je nestao, možda ga još ima na TW
EDIT: ipak nađen
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
-
llull
#55924 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo cu reci da su to idioti ... I oni i oni klosari iz Priboja....
-
daddy-kool
#55925 Re: Dešavanja u Srbiji
Lud svijet.