Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Resiver i HD kanal kada su, sa SD kanalima ovisi, al ne vise od 12.5Mbit u najboljem slucaju.
Nekada je upload bio 0.85Mbit (sa starim modemom)....
Ovih errora milijardu bude, koliko sam skonto zavisi koji kanal se gleda... Prije ih je manje bilo kada sam imo dodijeljeno 14631Kbps, pa mi smanjili na 13607, nisam streama mogo u FHD gledati kako treba... Pa metnuli ovo 16k+....
channel10 wrote: ↑02/01/2022 15:16
Jel se ovo vise ne.moze vratiti film?
Može se vratiti, ali ne preko one strelice ulijevo nego moraš stisnuti epg dugme i vratiti se na 01.01.2022 u 00:30 h
Hvala OBA trojici
Moze i ulijevo onom strelicom, maloprije sam tako uradio.
Punana se malo pravila pametna, ne moze itd. Ona ima neki svoj nacin vracanja i kaze ne moze. Meni nije bilo logike da ne moze i zato sam pitao. Sad uzeo ja daljinski i vratim bez problema.
Da sad ne pisem o trenutnim odnosima u domacinstvu
Može se vratiti, ali ne preko one strelice ulijevo nego moraš stisnuti epg dugme i vratiti se na 01.01.2022 u 00:30 h
Hvala OBA trojici
Punana se malo pravila pametna, ne moze itd. Ona ima neki svoj nacin vracanja i kaze ne moze. Meni nije bilo logike da ne moze i zato sam pitao. Sad uzeo ja daljinski i vratim bez problema.
Kod mene ne može, može jedino kad stisnem EPG dugme i onda strelica ulijevo do vremena koje želim.
A dok gledam kanal i stisnem strelicu ulijevo mogu vratiti najdalje do 22:45 prošli dan a i to vjerovatno jer je film krenuo prije 00:00 a završio u 00:35
Sto se tice nove platforme ukoliko promjena bude iskljucivo kozmeticke prirode, necu se nesto specijalno obradovati, svakako ce ti za par mjeseci dosaditi i taj novi izgled. Medjutim, ako bude mogucnost koristenja aplikacija poput youtube-a to je onda vrijedno pomena.
Kod mene ne može, može jedino kad stisnem EPG dugme i onda strelica ulijevo do vremena koje želim.
A dok gledam kanal i stisnem strelicu ulijevo mogu vratiti najdalje do 22:45 prošli dan a i to vjerovatno jer je film krenuo prije 00:00 a završio u 00:35
Kod mene prodje samo lijevom strelicom..Jest da treba 15-20 puta pritisnuti da bi se doslo do filma koji je pusten pola sata iza novogodisnje noci.
Zna li neko ciji je ovo kanal? Je li od BH Telecoma ili?
Del_Boy1 wrote: ↑02/01/2022 16:33
Kod mene prodje samo lijevom strelicom..Jest da treba 15-20 puta pritisnuti da bi se doslo do filma koji je pusten pola sata iza novogodisnje noci.
Zna li neko ciji je ovo kanal? Je li od BH Telecoma ili?
BH Telecom je vlasnik kanala. Ima za par dana i prva bh content lab emisija Made in B&H ep1