Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GandalfSivi wrote: ↑31/12/2021 21:30
Prepade me Vajta
Vajta pravo omatorio...neprepoznatljiv
Prebacio sam malo na "grandovo narodno veselje"
Fine neke djevojcice plesu iza pjevaca ...bolje nego starkelja Vajtu gledati
GandalfSivi wrote: ↑31/12/2021 21:30
Prepade me Vajta
A tek Seve sto je bore oko ociju u HDu nabacila, ni sminka ne pomaze…
A tek Seve sto je bore oko ociju u HDu nabacila, ni sminka ne pomaze…
Seve se drzi,top je...ali starost jos niko nije prevario,nece ni ona
Jel iko primijetio kako su sfuserili na kraju? S pocetka su prica za stolom i nastupi bili uskladjeni i dobro su odredjivali fazon kao da je sve ‘uzivo’. I onda odjednom Seve za stolom u crnom, a nastupi u crvenoj haljini…
the_stick wrote: ↑31/12/2021 23:41
Jel iko primijetio kako su sfuserili na kraju? S pocetka su prica za stolom i nastupi bili uskladjeni i dobro su odredjivali fazon kao da je sve ‘uzivo’. I onda odjednom Seve za stolom u crnom, a nastupi u crvenoj haljini…
Svi znaju da nije uživo pa nikoga nisu ni pokušali "prevariti".
Meni je jedino glupa ta fora sa "live" pokusajem...ono javljaju se gosti kao uzivo i ono pitanje,gdje slavite
Danis Tanovic sada najjaci bi...pitaju ga gdje slavis,on suti 3-4 sekunde,pa kao iz topa "kuci naravno"
Glupo cojku lagati a jos gluplje pokvariti "foru" haha
the_stick wrote: ↑31/12/2021 23:41
Svi znaju da nije uživo pa nikoga nisu ni pokušali "prevariti".
Ni ne mislim da je ‘prevara’, ali svakako sa svima koji su se javljali pricali su kao da je uzivo. I to je sasvim ok, praviti emisiju kao da je uzivo. I dobro im je islo… dok nisu poceli mijesati njenu odjecu…