Nisam ni ja SDA bot, pa me takvim smatrate.
Dakle, ne vjerujem ti
Nisam ni ja SDA bot, pa me takvim smatrate.
Ti znaš. Ne bih ni ja tebi rekao kakvu bih ja imao
Da sumiram - ne voziš se tramvajem, ne griješ se na plin a ni preko toplana, nemaš dijete koje ide u vrtić, ne misliš da ćeš imati novorođenče u bliskoj budućnosti, nisi kupio stan, nauka/istraživanje/sport nije tvoj fah...
Opet ti kažem, to ti znaš.Login77777 wrote: ↑30/12/2021 20:33Evo da ti pomognem. Ne zivim u KS, ne zivim u BiH i nisam nikad zivio. E de ti meni sad reci koju korist ja imam od Vlade KS.
Ma zgrada, centralno.Anquilla wrote: ↑30/12/2021 20:35Da sumiram - ne voziš se tramvajem, ne griješ se na plin a ni preko toplana, nemaš dijete koje ide u vrtić, ne misliš da ćeš imati novorođenče u bliskoj budućnosti, nisi kupio stan, nauka/istraživanje/sport nije tvoj fah...
Kakva mjera bi ti donijela ličnu korist?
PS Čudi me da se ne griješ ni na plin ni preko toplana (oboje subvencionirano), a da ti nije OK mjera subvencioniranja dijela iznosa za uvođenje plina.
Hakiz wrote: ↑30/12/2021 20:37Ma zgrada, centralnoAnquilla wrote: ↑30/12/2021 20:35
Da sumiram - ne voziš se tramvajem, ne griješ se na plin a ni preko toplana, nemaš dijete koje ide u vrtić, ne misliš da ćeš imati novorođenče u bliskoj budućnosti, nisi kupio stan, nauka/istraživanje/sport nije tvoj fah...
Kakva mjera bi ti donijela ličnu korist?
PS Čudi me da se ne griješ ni na plin ni preko toplana (oboje subvencionirano), a da ti nije OK mjera subvencioniranja dijela iznosa za uvođenje plina.
Pa, recimo mjera po kojoj bi mi invalidnina bila barem 1.000 KM a poželjno i veća, da ne moram raditi![]()
Znaci ti samo govoris dobro ukolilo ti imas korist od toga? I onda se cudis sto te prozivaju sdO botinom…Hakiz wrote: ↑30/12/2021 20:36Opet ti kažem, to ti znaš.Login77777 wrote: ↑30/12/2021 20:33
Evo da ti pomognem. Ne zivim u KS, ne zivim u BiH i nisam nikad zivio. E de ti meni sad reci koju korist ja imam od Vlade KS.
Ali, to je nebitno. Ja kada budem imao korist, govoriću lijepo o njima. Zašto bi me interesovali tvoji motivi? Ti nisi ja.
Mogu ja,mogu ja!Očito smatraš da je Vlada KS povezana sa nekakvim Lingom koji te uz pomoć SDA stalno zalijeva majonezom.Vazda ti to u ustima.Login77777 wrote: ↑30/12/2021 20:33Evo da ti pomognem. Ne zivim u KS, ne zivim u BiH i nisam nikad zivio. E de ti meni sad reci koju korist ja imam od Vlade KS.
Kao što pisah, ako mogu umjesto države na EXPO, umjesto Federacije porodiljama, mogu i invalidima umjesto nadležnog nivoa
Stela Vasić nova je savjetnica u kabinetu ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković. Stela je, prema izvorima iz MVP-a, kćerka nekadašnjeg predsjednika zeničkog SNSD-a Mladena Vasića i supruga Ivana Barbalića, aktuelnog savjetnika premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, piše Inforadar.
Nemam ni od SDA koristi, ali vi ste slijepi pored očiju. Oprostiće vam bog, ne znate šta raditeLogin77777 wrote: ↑30/12/2021 20:41Znaci ti samo govoris dobro ukolilo ti imas korist od toga? I onda se cudis sto te prozivaju sdO botinom…![]()
Eno @Anquilla ti kaze da si zalutao na ovu temu. To sto ti trazis je na federalnoj adresi a ne na kantonalnoj.Hakiz wrote: ↑30/12/2021 20:45Nemam ni od SDA koristi, ali vi ste slijepi pored očiju. Oprostiće vam bog, ne znate šta raditeLogin77777 wrote: ↑30/12/2021 20:41
Znaci ti samo govoris dobro ukolilo ti imas korist od toga? I onda se cudis sto te prozivaju sdO botinom…![]()
![]()
Odgovorio sam, pročitaj sve, ne selektivno.Login77777 wrote: ↑30/12/2021 20:48Eno @Anquilla ti kaze da si zalutao na ovu temu. To sto ti trazis je na federalnoj adresi a ne na kantonalnoj.![]()
Ukoliko budu Vlada FBiH bice i to Hakize.Hakiz wrote: ↑30/12/2021 20:50Odgovorio sam, pročitaj sve, ne selektivno.Login77777 wrote: ↑30/12/2021 20:48
Eno @Anquilla ti kaze da si zalutao na ovu temu. To sto ti trazis je na federalnoj adresi a ne na kantonalnoj.![]()
Evo, moralo ti je bar jedno od ovog biti OK
Saniran pružni prelaz kod Energoinvesta - spoj ulica Džemala Bijedića i Tvornička.
Vlasti u Sarajevu najavile: I sanacija ulice Halida Kajtaza izvodit će se noću
A hajde, da povećaju invalidnine, pitali bi zašto ne povećaju penzije, zar neSubvencije koje Vlada KS plaća preduzećima Sarajevogas i Toplane kako građani ovog kantona ne bi osjetili poskupljenje koje se dogodilo tokom ove godine ističu 31. decembra. Ministar komunalne privrede i infrastrukture KS Srđan Mandić poručio je kako se građani ne trebaju brinuti, jer će iste cijene imati i u 2020. godini.
Kao porodiljama što su vlada FBiH.
Ja ne bih, to još nije korist koju bih imao. Treba mi još do toga
Jeste ovo za Toplane. Eto, baš su lijepiAnquilla wrote: ↑30/12/2021 20:52Evo, moralo ti je bar jedno od ovog biti OK
Saniran pružni prelaz kod Energoinvesta - spoj ulica Džemala Bijedića i Tvornička.Vlasti u Sarajevu najavile: I sanacija ulice Halida Kajtaza izvodit će se noćuA hajde, da povećaju invalidnine, pitali bi zašto ne povećaju penzije, zar neSubvencije koje Vlada KS plaća preduzećima Sarajevogas i Toplane kako građani ovog kantona ne bi osjetili poskupljenje koje se dogodilo tokom ove godine ističu 31. decembra. Ministar komunalne privrede i infrastrukture KS Srđan Mandić poručio je kako se građani ne trebaju brinuti, jer će iste cijene imati i u 2020. godini.![]()
Glasat ću za Trojku, ako:
Do tada mi više neće trebati, o tome neka mlađi misleLogin77777 wrote: ↑30/12/2021 20:58Bez porodlija nema penzije i sve ostalo. Treba neko uplacivati u budzet.
Ti previše tražiš, misliš na sve. Ja hoću samo sebi. Puno manje opterećujem budžet od tebe.Anquilla wrote: ↑30/12/2021 21:02Glasat ću za Trojku, ako:
1. zaposlenicima na budžetu povećaju plate bar 30%
2. svim zaposlenim smanje doprinose za 50%
3. penzionerima povećaju penzije 70%
4. sva ostala socijalna davanja povećaju 60%
5. subvencioniraju sve energente 50%
6. utople sve zgrade i kuće u KS
7. obnove sve ceste
8. smanje stopu PDV-a u KS
9. ograniče rast cijena goriva i svih artikala u KS
Ko može, nađe način![]()
Ko ne može, e jbg, svi su isti![]()
Naravno, eto ti ih i pohvali za Toplane, a ja ništa, gora od tebeHakiz wrote: ↑30/12/2021 21:12Ti previše tražiš, misliš na sve. Ja hoću samo sebi. Puno manje opterećujem budžet od tebe.Anquilla wrote: ↑30/12/2021 21:02
Glasat ću za Trojku, ako:
1. zaposlenicima na budžetu povećaju plate bar 30%
2. svim zaposlenim smanje doprinose za 50%
3. penzionerima povećaju penzije 70%
4. sva ostala socijalna davanja povećaju 60%
5. subvencioniraju sve energente 50%
6. utople sve zgrade i kuće u KS
7. obnove sve ceste
8. smanje stopu PDV-a u KS
9. ograniče rast cijena goriva i svih artikala u KS
Ko može, nađe način![]()
Ko ne može, e jbg, svi su isti![]()
Ti si, lafo, za trojku, a tvoji zahtjevi bi ih prije uništili nego moj.
Vidiš kako ne voli nekoga najviše onaj koji to najglasnije govori![]()