Jednom mi pistao na groblju zbog baterije
Ja mislio poruka s onog svijeta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jbg, ako nije njeno napajanje, to je nikakva zaštita.
ko su srbski?bmwbmwbmw wrote: ↑30/12/2021 23:25 zanima me svi pisete mislim vecina o toj cobri
ima li neko da kaze sta o hudinyu zeder mi je srbski i nisam ni pomislio da bi to montiro ne zato sto je srbski zbog nacionalnosti nego nije mi nesta sigurno
sad me zanima taj hudiny kako je sa tim je li ga neko montiro kakva je zastita ili iz price sa nekim ko je montiro
i oni imaju isto alarm i sve forume sto sam pregledo skoro niko nista slabo nije imao da kaze za njih za cobru sam svasta citao jedni hvale jedni kude
znam da je cijena mehanicke zastite i alarma kod hudinya skoro duplo skuplja od same cobre al kao vecina ovdje sto razmislja kad si dao toliko para za auto i toliko za kasko pa zazmiris na jedno oko i das jos za zastitu naprimjer cobru 600km i da si jos sigurniji zazmiris na drugo oko uzmes hudinya mehanicka zastita i alarm i das jos dodatno 300km vise od cobre i mislim da mirno spavas
naravno ako je hudiny bolja zastita od cobre
Kakvi bolan profesionalci
Klošare i amatere zaštite svakako odbijaju, međutim, nisu ni oni toliko glupi, uveliko kradu akumulatore i čopaju dijelove sa auta.Black swan wrote: ↑31/12/2021 07:33Kakvi bolan profesionalci
Cilj je da ti ne ukradu vozilo nego da krenu na isto koje nema alarm
Ako ti naruce kola ukrast ce ih iz spavace sobe gdje spavas
Cilj je klosare i amatere odjebat kojih je 98%
Profici nece ukrasti kola kliksaci
Ja koliko znam na kartici je okrugla baterija. One sto idu u rucni sat samo vece. I mene nervira gepek jer se alarm uvijek upali ako samo podignem gepek pa moram da prije otvaranja gepeka otvorim zadnja vrata. Rezervana baterija se mora uvijek imati viska u autu a promijena baterije nije problem.vjeshalica wrote: ↑30/12/2021 20:06 Ja sa Cobrom nikad nisam imala problem,imam i Zedera. Cobri sam mijenjala na onoj kartici bateriju i na kljucu ima sigurno godina,one duracell su sranje,stavljena je phillips i duze traje
Bolan cilj alarma je da odbije klosare koji se uce krasti i poluprofesionalce koji imaju nalog dovesti za dijelove golfa sesticu dizel
Apsolvirali smo to, sad utvrđujemo koliko je opravdana razlika alarma od 100KM i onog od 500KM.Black swan wrote: ↑31/12/2021 18:02Bolan cilj alarma je da odbije klosare koji se uce krasti i poluprofesionalce koji imaju nalog dovesti za dijelove golfa sesticu dizel
Ide prvom koji nema zasittu jebe se njega za tvoja kola