Pozdrav @mirsek,
Kolege će Vas ponovo kontaktirati. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Moderator: Benq
use your illusion wrote: ↑28/12/2021 16:14 Evo mi isključise paket (tv i tel) zbog neplacenog racuna iz 2018 godine. Zna li neko koje pravne radnje treba poduzeti da ih tuzim jer je kako sam cuo rok zastare godina dana. Trazili su mi sve racune iz ove godine da im posaljem mailom sto cu i uciniti. I nakon toga idem aBd na moja tv.
To nikom nije jasno, al jbg. moraju se širiti i stimulisati raju da pređe kod njihIstinitaPoruka wrote: ↑30/12/2021 04:55 Meni nije jasno logika i računica Telemacha.
Kao starom korisniku nude mi 20% manji račun (12 mjeseci) ili da pređem na veći paket (premium) i plaćam 16 mjeseci 67.5KM kao sada, te preostalih 8 mjeseci 81.5KM.
Novom korisniku se daje Za 40.75KM 12 mjeseci i preostalih 12 mjeseci 81.5KM.
Također, mislim da je krajnje vrijeme da se upload poveća, 2022 je na pragu :/
donnie_darko wrote: ↑27/12/2021 18:09 Kratko evo sto sam presao po recenzijama raja i nema bas neke hvalospjeve.
Blamčina šta reklamiraju.Dzontra_Volta wrote: ↑29/12/2021 09:30 Je li ovaj Cinestar Premiere Plus kanal nešto novo ili smo to već imali?
https://www.klix.ba/magazin/cinestar-tv ... /211229014
Obavijest na Telemach web straniciU Vogošći otvorena nova moderna poslovnica
U poslovnom centru WOG u Vogošći na adresi Jošanička BB, svečano je otvorena nova poslovnica kompanije Telemach BH sa novim uzbudljivim look & feel ambijentom koji objedinjuje vrhunsku tehnologiju, moderan dizajn i strateško korištenje prostora za još bolje korisničko iskustvo.
Prirodni i industrijski elementi, poput drvenog namještaja, digitalnih zaslona i LED rasvjete, usklađeni su u elegantnom i otvorenom rasporedu prema najnovijim trendovima u dizajnu.
– Otvaranjem nove poslovnice u Vogošći Telemach BH na najbolji i najljepši način završava još jednu uspješnu poslovnu godinu. Otvaranje poslovnice nastavak je politike širenja poslovne mreže te približavanja našim korisnicima u cilju osiguranja vrhunske usluge. Telemach iz Vogošće i Sarajeva kreće sa novim inovativnim pristupom izgleda naših poslovnica. Cilj novog brendinga je osigurati da se naši korisnici što ugodnije osjećaju u poslovnicama, a pri tome da na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu i savjete od naši uposlenika. Telemach BH nudi uvijek originalna rješenja zasnovana na vrhunskoj tehnologiji te na taj način nastojimo opravdati ulogu tržišnog leadera u pružanju usluga jer je za nas korisnik uvijek na prvom mjestu – kazao je Mirza Sendijarević, direktor Sektora prodajnih mjesta i teleprodaje kompanije Telemach BH.
Telemach BH novim izgledom poslovnica povezuje prioritete branda i korisničkog iskustva, postavljajući nove trendove u telekomunikacijskoj industriji poštujući najviše standarde kvalitete usluga i proizvoda. Po uzoru na novi koncept prodajnog mjesta u WOG centru u Vogošći sva ostala prodajna mjesta Telemach BH postupno će se nadograđivati novim izgledom i stilom.
– Povodom svečanog otvaranja nove Telemach poslovnice najmlađim posjetiocima su uručeni slatki EON paketići, a za prvih deset korisnika koji izmire svoje obaveze Telemach BH poklanja besplatno korištenje usluge interneta na period od godinu dana. Zato pozivamo naše korisnike kao i sve posjetioce tržnog centra WOG da nas posjete u novoj poslovnici u Vogošći gdje će od naših iskusnih prodajnih savjetnika dobiti informacije o našoj ponudi, paketima usluga, specijalnim akcijama i pogodnostima, kao i mogućnost da testiraju EON Smart Box, EON aplikaciju, EON personalizaciju i Video klub. U novom Telemach shopu možete saznati sve o superiornim brzinama Telemach interneta, GIGA mreži, UNIFI i UNIFI Travel servisu – istakla je Emina Dervišević, direktorica Sektora za razvoj proizvoda Telemach BH.
Pozdrav @aveos,
Jbte za sta ce mu ugovor, mjenjaju se programi, cijene...nabijem ih..hvala Bogu jos mjesec dana i caodzenanalic22 wrote: ↑30/12/2021 16:031.7.2021. je bilo poskupljenje za 1 KM. Sad je cijena tog paketa 22.50 KM.

Pozdrav @-Chesterfield-,-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 18:51 Da li vrijedi ovih 8 mjeseci upola cijene i za postojeće korisnike kojima je istekao ugovor?
Pitam za rođaka, istekao mu ugovor.Telemach wrote: ↑30/12/2021 19:03Pozdrav @-Chesterfield-,-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 18:51 Da li vrijedi ovih 8 mjeseci upola cijene i za postojeće korisnike kojima je istekao ugovor?
Akcija se odnosi na korisnike koji do sada nisu koristili Telemach usluge. Ukoliko ste zainteresovani za obnovu postojećeg ugovora ili prelazak na veći paket usluga zamolit ćemo Vas da nam se obratite u inbox kako bismo Vam prezentovali ponudu. Hvala Vam na interesovanju za Telemach usluge.
Pozdrav @-Chesterfield-,-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 19:07 Pitam za rođaka, istekao mu ugovor.
Ne treba mu ništa od kanala. Ako ima kakvog popusta što se tiče cijena pošaljite mi na PP
A ja ću njemu proslijediti. Nije on forumaš.
Svi operateri su duzni svim korisnicima omoguciti iste akcijske uslove neovisno da li se radi o novom ili starom korisniku.-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 19:07Pitam za rođaka, istekao mu ugovor.Telemach wrote: ↑30/12/2021 19:03
Pozdrav @-Chesterfield-,
Akcija se odnosi na korisnike koji do sada nisu koristili Telemach usluge. Ukoliko ste zainteresovani za obnovu postojećeg ugovora ili prelazak na veći paket usluga zamolit ćemo Vas da nam se obratite u inbox kako bismo Vam prezentovali ponudu. Hvala Vam na interesovanju za Telemach usluge.
Ne treba mu ništa od kanala. Ako ima kakvog popusta što se tiče cijena pošaljite mi na PP
A ja ću njemu proslijediti. Nije on forumaš.
Vrijedi za sve korisnike telemacha koji nemaju obavezan ugovor-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 18:51 Da li vrijedi ovih 8 mjeseci upola cijene i za postojeće korisnike kojima je istekao ugovor?
![]()
Recimo, Mont Blanc olovku. Ili barem Pelikan.AnonymousBIH wrote: ↑29/12/2021 13:11 Zalostan je poklon premium korisnicima.
Bilo bi mi puno draže da su mi poklonili majicu, rokovnik, upaljac i olovku.
Postovani,Telemach wrote: ↑30/12/2021 19:03Pozdrav @-Chesterfield-,-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 18:51 Da li vrijedi ovih 8 mjeseci upola cijene i za postojeće korisnike kojima je istekao ugovor?
Telemach wrote: ↑30/12/2021 19:03Pozdrav @-Chesterfield-,-Chesterfield- wrote: ↑30/12/2021 18:51 Da li vrijedi ovih 8 mjeseci upola cijene i za postojeće korisnike kojima je istekao ugovor?

nemoj da ispravljaju, treba samo screenshot poruku i priloziti RAK-u uz zalbu.kakaljin wrote: ↑30/12/2021 21:55
Postovani,
Molim da procitate sa ovog linka
https://docs.rak.ba//documents/f71db1bf ... 619849.pdf
Na strani 28.
3.1.11. Zastita krajnjih korisnika.
Gdje vas demantuje za ovo napisano, pa Vas molim da sami ispravite ovo sto ste napisali na forumu i dovodite korisnike u nezgodnu situaciju sa pisanjem netacnih informacija.
Hvala
Pozdrav @kakaljin,kakaljin wrote: ↑30/12/2021 21:55 Postovani,
Molim da procitate sa ovog linka
https://docs.rak.ba//documents/f71db1bf ... 619849.pdf
Na strani 28.
3.1.11. Zastita krajnjih korisnika.
Gdje vas demantuje za ovo napisano, pa Vas molim da sami ispravite ovo sto ste napisali na forumu i dovodite korisnike u nezgodnu situaciju sa pisanjem netacnih informacija.
Hvala
Pozdrav @Dzohar Space,Dzohar Space wrote: ↑31/12/2021 08:53 Evo ja hocu fa predjem sa duo na trio full paket koje imam popuste novogodisnje ta tu avanturu.
Hvala!