Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elk wrote: ↑30/12/2021 00:03
Sem par dobrostojecih penzionera (gledaju ko je umro) i pretplate u firmama, ne znam apsolutno nikoga ko jos kupuje dnevne novine.
Baš to htjedoh napisati. 25 godina radnog staža u printanom mediju, da "vam" je bilo stalo do medija, imao bih puno veću platu nego što je bila sve ovo vrijeme.
Sem par dobrostojecih penzionera (gledaju ko je umro) i pretplate u firmama, ne znam apsolutno nikoga ko jos kupuje dnevne novine.
Evo ja bih prvi kupovao da imaju neke normalne. Ujutro prije posla otici na kaficu, novine, mir i iskljuciti se od svega. Predobro, samo nemam sta citati.
laik1981 wrote: ↑30/12/2021 10:17
Ima raje koja gleda da uzima domace proizvode..
Ja zaista pokušavam kupovati što više domaće proizvode..
Ima kvalitetnih a ima i nekvalitetnih koji su skuplji od uvoznih boljeg kvaliteta,..i onda je covjek prisiljen kupiti strani proizvod...hebiga
laik1981 wrote: ↑30/12/2021 10:17
Ima raje koja gleda da uzima domace proizvode..
Ja zaista pokušavam kupovati što više domaće proizvode..
Ima kvalitetnih a ima i nekvalitetnih koji su skuplji od uvoznih boljeg kvaliteta,..i onda je covjek prisiljen kupiti strani proizvod...hebiga
Nisam kupila novine 20 godina, a i orije toga bilo je ono bas rijetkost prelistat ako i uzmes od nekoga
To su sve strancko-interesni bilteni. Nema tu ni n od novina. I marka im je bila skupa, sada ovo ne znam ko ce kupovati.
Procitas na mobu sta te zanima i zdravo.
Šta je ovo i DM napucao cijene. Onaj sprej za suho pranje kose bio oko 6.20, sad 7.45 Balea stik od 50 ml u istom tom DM u Njemačkoj ja uzeo za 50 centi,ovdje 2.20. Violeta tolet papir marku u prosjeku skočio.
Black swan wrote: ↑30/12/2021 13:55
Zaboravljate natjecaje, reklame, reketarenje i pretplate te naravno smrtovnice
Dovoljno za prezivljavanje
Tako nekako. Ni prije interneta se nije živjelo od tiraža, pogotovo sada. Od koga je, šta mislite, google uzeo ideju da pretraživač bude besplatan i zarađuje od reklama?