Wizz air
- muha_sa
#3301 Re: Wizz air
Nemojte tako
neki su na socijali, neki izganjali penziju a neko i uspješan tv voditelj.
- Grean
#3302 Re: Wizz air
Pitaj Edina Vranja, Huseina Mujanovica i Osmana Osmanovica ili Iliju Jurisica kojem odose 3,5 godine zivota dok je dokazao da je mlijeko bijelo. Njima je ko' dzehenem.
Zamisli Hanku u avionu a ona bila optuzena da je maltretirala srpske zarobljenike na Igmanu. Dovoljno je da ti uzme 72 sata zivota a ne godine zbog nekog spleta okolnosti. Sto ce ti to.
Najveci problem je balinluk, dobar dio onih koji nisu u medju onima koji su ih branili se ne sikiraju bas zbog toga jer sta ih briga, nisu oni u toj opasnosti pa ce se praviti legalisti i kritikovati ljude koji mozda imaju opravdan strah. Takmice se u odredjivanju kazni, prizivaju uzimanje djece, godine zatvora i tako to. Oni su mi mrzi nego Vucic.
- muha_sa
#3303 Re: Wizz air
Sve to stoji i sve si u pravu.Grean wrote: ↑30/12/2021 07:49
Pitaj Edina Vranja, Huseina Mujanovica i Osmana Osmanovica ili Iliju Jurisica kojem odose 3,5 godine zivota dok je dokazao da je mlijeko bijelo. Njima je ko' dzehenem.
Zamisli Hanku u avionu a ona bila optuzena da je maltretirala srpske zarobljenike na Igmanu. Dovoljno je da ti uzme 72 sata zivota a ne godine zbog nekog spketa okolnosti. Sto ce ti to.
Najveci problem je balinluk, dobar dio onih koji nisu u medju onima koji su ih branili se ne sikiraju bas zbog toga jer sta ih briga, nisu oni u toj opasnosti pa ce se praviti legalisti i kritikovati ljude koji mozda imaju opravdan strah. Takmice se u odredjivanju kazni, prizivaju uzimanje djece, godine zatvora i tako to.
Jel moguce da nekom ovakav idiotizam na pamet padne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3304 Re: Wizz air
Onda kad vec kupujes avionsku kartu od 20 eura, raspitaj se mozes li zavrsiti u Beogradu ako sta krene po zlu.Grean wrote: ↑30/12/2021 07:49
Zamisli Hanku u avionu a ona bila optuzena da je maltretirala srpske zarobljenike na Igmanu. Dovoljno je da ti uzme 72 sata zivota a ne godine zbog nekog spleta okolnosti. Sto ce ti to.
Najveci problem je balinluk, dobar dio onih koji nisu u medju onima koji su ih branili se ne sikiraju bas zbog toga jer sta ih briga, nisu oni u toj opasnosti pa ce se praviti legalisti i kritikovati ljude koji mozda imaju opravdan strah. Takmice se u odredjivanju kazni, prizivaju uzimanje djece, godine zatvora i tako to. Oni su mi mrzi nego Vucic.
Lakse nego otvarat vrata aviona zar ne?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3305 Re: Wizz air
Proucio sam slucaj i privatno bio u uskoplju raspitivao se oko crkve i bio mu pred kucombingov buraz wrote: ↑30/12/2021 07:26Ko ga pravda?Black swan wrote: ↑30/12/2021 00:17
Ma znam taj slucaj tocno sam znao da ce neko pokvica pravdati
Nego reci mi jel sestra od ovog radi u javnoj kuci kakva je federalna tv i intervjuirala ga dok je lagao ko je bacio boce na dzamiju![]()
I jel napredovala u jednoj javnoj kuci
I jel ae izvinula kao ovaj nogometas koji je i dao neku paru
Ipak novinari ne bi smjeli biti glupi i zlobni ko ko nogometasi![]()
Debil,nadam se da su mu oderali leđa kaznom da jede paštete i makarone par godina.
Samo zato što je dao materijala da ga mogu uzimati za primjer kao ti u svakom desetom postu ja bi ga zatvorio na par mjeseci.
Širenje etničke netrpeljivosti ili kako se to već u zakonu naziva.
To za sestru nemam pojma.Prvi put čujem.Teoretski mogla je i ona biti izmanipulisana od njega iako vjerovatno nije.Teško dokazivo za neke sankcije.
Znam da ne znate mnogo o ovom slucaju
Da je obratno znali bi
Da su ukljuceni rusitelji bih i hdz
- Grean
#3306 Re: Wizz air
Mozda je nije kupio jer je 20€, mozda ovo doba korone nije bilo druge. Znam slucajeve gdje su ljudi kupili kartu iz recimo Sa i dan pred put otkazan let i onda brza kupovina preko Tuzle._BataZiv_0809 wrote: ↑30/12/2021 08:05
Onda kad vec kupujes avionsku kartu od 20 eura, raspitaj se mozes li zavrsiti u Beogradu ako sta krene po zlu.
Lakse nego otvarat vrata aviona zar ne?
Ne znam, nevezano za ovaj slucaj, ne znam sta su njegovi motivi ali ovaj dogadjaj je pokrenuo pricu o stvarnom problemu a to je prijetnja i nesloboda koju osjecaju pripadnici Armije BiH a drustvo nista ne radi da ih zastiti nego se nadju pichici koji su su se skrivali u ratu, jal' oni jal' njihovi clanovi familije, da ti pametuju kako je "Beograd metropola" pa sta ti fali da sletis tamo.
Prije svega, da je vlast kako treba rijesili bi ovo, vandredna je situacija, imas drzavu koja neisnovano hapsidrzavljane pa je valjda to dovoljan razlog da imas dijalog sa avio kompanijama o nekim uslovima. Ako im ne mozes odrediti alternativne aerodrome mozes recimo to da su duzni informisati putnike prije kupovine karte o tim alternativnim aerodromima u slucaju magle.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#3307 Re: Wizz air
wizz je neozbiljna avio kompanija
kad god je neko od mojih ili moje raje trebao da leti sa njima ispalo je neko sranje
ili kasne ili otkazu ili slete u drugu drzavu
kad god je neko od mojih ili moje raje trebao da leti sa njima ispalo je neko sranje
ili kasne ili otkazu ili slete u drugu drzavu
- muha_sa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3309 Re: Wizz air
Slazem se da je to problem i slozit cemo se da se sa ovim slucajem blago dodiruje, necemo se sloziti da direktna povezanost postoji.Grean wrote: ↑30/12/2021 08:18
Mozda je nije kupio jer je 20€, mozda ovo doba korone nije bilo druge. Znam slucajeve gdje su ljudi kupili kartu iz recimo Sa i dan pred put otkazan let i onda brza kupovina preko Tuzle.
Ne znam, nevezano za ovaj slucaj, ne znam sta su njegovi motivi ali ovaj dogadjaj je pokrenuo pricu o stvarnom problemu a to je prijetnja i nesloboda koju osjecaju pripadnici Armije BiH a drustvo nista ne radi da ih zastiti nego se nadju pichici koji su su se skrivali u ratu, jal' oni jal' njihovi clanovi familije, da ti pametuju kako je "Beograd metropola" pa sta ti fali da sletis tamo.
Prije svega, da je vlast kako treba rijesili bi ovo, vandredna je situacija, imas drzavu koja neisnovano hapsidrzavljane pa je valjda to dovoljan razlog da imas dijalog sa avio kompanijama o nekim uslovima. Ako im ne mozes odrediti alternativne aerodrome mozes recimo to da su duzni informisati putnike prije kupovine karte o tim alternativnim aerodromima u slucaju magle.
Frajer je danski drzavljanin, tu sva slicnost sa Ilijom Jurisicem prestaje, to ti je valjda jasno.
-
elk
#3310 Re: Wizz air
Ptsp klasicni, psiho pomoc nesretniku zakasnila 25 godina. Znam ljude sa ljiljanom i 40 plus mjeseci arbih i isli su barem 50 puta u srbiju. I nikad nista.
-
llull
#3311 Re: Wizz air
Neka je trauma, ili kako kazu alkohol, ma sve je moguce ja se traumiram kad se vozim busom... A opet sjecam se kako sam bas na Dubrave letio iz Memingena, magla u Tuzli i oluja doslovno se na 5 sec od slijetanja nije vidjelo tlo ... ja i neka nena iz Kalesije sa unukom sjedili skupa... Bilo pravo zajebano iskustvo ... Malu drzali i ja i ona za ruke koliko se dijete uplasilo. Ali pretekli smo 
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#3312 Re: Wizz air
u avgustu su kasnili sa polijetanjem 2,5 sata
svi putnici koji su imali konekciju za dalje su zakasnili
morali kupovati nove aviokarte
mog prijatelja let iz Danske za Norvesku u jednom smjeru izasao 300 eura
sve zbog Wizz-a
magla je i Lufthansi pa uglavnom nema problema
ili te prebace u hotel ili te prebukiraju na Croatia ili Austrian
-
llull
#3313 Re: Wizz air
MI smo 2018 bas u ovo vrijeme zbog kasnjenja leta iz Berlina sa Wizz Air-om nakon dolaska kuci trazili povrat novca i dobili... Drugar nacunjao neki sajt kao za prituzbe i ladno smo dobili skoro 70% novca
- Impressum
#3314 Re: Wizz air
necu da se bavim sa tuzbama i sranjima
da ih moram ganjati za pare
da gubim zivce zbog madjarskog javasluka
letim sa Star Alliance upravo zbog mogucnosti da te prebace na drugi let
Wizz air te samo potapse po ramenu i kaze tamo su ti vrata
-
llull
#3315 Re: Wizz air
Ma razumljivo, kako kad ... Ja sam svega 3-4 puta sa Wizz letio, iskreno eto tad sam jedino imao lose iskustvo ... Doduse vazda me neko dijete zapadne kraj mene da ili place ili drami ...
A sjedista kao u gradskom hahah
- skafiskafsnjak
#3316 Re: Wizz air
Od mene LH ukinula direktne letove.... I od tad sam samo jednom s njima isao ... A imam neki popust cak, jer radim za firmu povezanu s njima.Impressum wrote: ↑30/12/2021 09:27u avgustu su kasnili sa polijetanjem 2,5 sata
svi putnici koji su imali konekciju za dalje su zakasnili
morali kupovati nove aviokarte
mog prijatelja let iz Danske za Norvesku u jednom smjeru izasao 300 eura
sve zbog Wizz-a
magla je i Lufthansi pa uglavnom nema problema
ili te prebace u hotel ili te prebukiraju na Croatia ili Austrian
-
u-pet-deka
#3317 Re: Wizz air
llull wrote: ↑30/12/2021 09:01 Neka je trauma, ili kako kazu alkohol, ma sve je moguce ja se traumiram kad se vozim busom... A opet sjecam se kako sam bas na Dubrave letio iz Memingena, magla u Tuzli i oluja doslovno se na 5 sec od slijetanja nije vidjelo tlo ... ja i neka nena iz Kalesije sa unukom sjedili skupa... Bilo pravo zajebano iskustvo ... Malu drzali i ja i ona za ruke koliko se dijete uplasilo. Ali pretekli smo![]()
Ima podosta primjera naših (bar ovdje) koji kada su dobili tu socijalnu penziju poslije nekog vremena se bacili u alkohol... doslovno se ubijaju alkoholom... zašto...
- apsidejzi
#3318 Re: Wizz air
Tebi je normalno da sjednes u avion koji leti na jednu destinaciju i onda kao u pola leta se promijeni za drugu destinaciju. Recimo sleti ti u Tiranu kao neki dan. I ti onda trebas jos 12 sata putovat da bi stigao na odrediste. Mali broj ljudi ce sletiti u Tuzlu i ostati u Tuzli. Sta ako mu je neko blizak umro i treba otici na dzenazu/sahranu i ovo mu je bio najbrzi let. A treba zapravo u Mostar doci.tvojkomsija wrote: ↑29/12/2021 23:32 Beograd je metropola i ne znam kojem normalnom, zdravom covjeku bi to bio toliki problem par sati biti tamo pa krenuti za Tuzlu.
Ovaj pacenik je ocito okrvavio ruke u ratu gdje ne treba, pa ga je toliko strah Beograda zbog moguce optuznice. Drugog objasnjenja nema.
U Americi da se ovo dogodilo bila bi druga prica. Nakon 9/11 i svih sranja da neka budala vice kako ce srusiti avion, ubiti zenu i dijete itd. sumnjam da bi ziv sletio na aerodrom.
Svi koji su bili na letu ga komotno mogu tuziti zbog pretrpljene dusevne boli, ja bih prvi sigurno.
Mislim, ima alternativa koliko hoces. Nije samo strah u pitanju i optuznice. Na kraju krajeva, ako sam platio kartu da stignem u Beograd, hocu da stignem u Beograd a ne da mi sleti u Tuzlu ili Banja Luku. Razumijem probleme sa vremenom al Wizz Air slaze. Ljetos je avion koji je trebao sletiti u Sarajevo takodjer preusmjeren za Bg navodno zbog loseg vremena. Ja bio u Sarajevu taj dan. Sunce sija ko tepsija.
Nije vrijeme problem nego im treba avion u Beogradu za neku drugu liniju i onda ko jebe putnike, nek se malo truskaju autobusom.
-
Capljina74
#3319 Re: Wizz air
Ka'ke veze ima kompanija sa tim da Tuzla nema te'niku koja omogućava sletanje u teškim vremenskim uslovima?
- Bullet Tooth Tony
#3320 Re: Wizz air
Zato lijepo i platis .. Znas li koliko je karta WizzAira iz Frankfurt-Hahn za Tuzli.. 9 eura.. DEVET eura.. Skuplji taksi sa Ilidze..
Star Alliance, nema je ispod 100 eura...
Bec - Sarajevo je 300 eura sa Austrian..
Naravno da ocekujem da me za te pare prebace na drugi let..
Od low budget za Sa najbolji je eurowings.. Nikada nisam imao problema.. Jedini problem je sto su mi otkazali let u Januaru sada i to je prvi put.. Karta je oko 50 eura u jednom pravcu
-
Capljina74
#3321 Re: Wizz air
Da li je Tuzla opremljena tehnikom koja omogućava sletanje po magli i pogoršanim vremenskim uslovima?
- skafiskafsnjak
#3322 Re: Wizz air
Ja dva puta letio wizzom... Prvi put normalno, dr put kasnio po sata...nista strasno.
Sa LH jednom, onda su zbog korone ukinuli direkt linije .
Prvi put isao Minhen-Bec-Sarajevo , dr put isto, ali u povratku Sa- Frankfurt - Minhen.
Iskreno, kad idem wizzom, ocekujem sranje
Sa LH jednom, onda su zbog korone ukinuli direkt linije .
Prvi put isao Minhen-Bec-Sarajevo , dr put isto, ali u povratku Sa- Frankfurt - Minhen.
Iskreno, kad idem wizzom, ocekujem sranje
- Impressum
#3323 Re: Wizz air
upravo toapsidejzi wrote: ↑30/12/2021 10:37 Ljetos je avion koji je trebao sletiti u Sarajevo takodjer preusmjeren za Bg navodno zbog loseg vremena. Ja bio u Sarajevu taj dan. Sunce sija ko tepsija. Nije vrijeme problem nego im treba avion u Beogradu za neku drugu liniju i onda ko jebe putnike, nek se malo truskaju autobusom.
madjarski govnari te tretiraju kao paket
- apsidejzi
#3324 Re: Wizz air
Kad ti uzima pare za kartu onda moze sve.Capljina74 wrote: ↑30/12/2021 10:47 Ka'ke veze ima kompanija sa tim da Tuzla nema te'niku koja omogućava sletanje u teškim vremenskim uslovima?
- Impressum
#3325 Re: Wizz air
naravno
radje platim nego da me polusvjet koji se igra aviokompanije zajebava