Pa i ja sam halalio ovu godinu
Nadao sam se ali ipak ....
Moderator: anex
Ma problem je sto ti blage veze namas ni da li je poslan paket osim vjerovati njima na rijec. A njihova rijec i nije nesto kao sto smo se uvjerili do sad.gentoo wrote: ↑29/12/2021 13:11 Meni je neki paket iz njemacke 22.12. ukrcan na avion i jos nije skeniran u sarajevu. A svaki dan avion leti SJJ-FRA.. Tako da vjerujem da je do debila na aerodromu, poste, poste carinjenja ili koga vec. Prosto mi je nemoguce da nije paket dosao za 7 dana.. nego nije "obradjen"
znaci po tebi cemo ondaMarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 13:27 Maloprije sam komunicirao sa radnikom, oko 2 ce dobiti informaciju da li stize ostatak paketa pa da mu se javim kasnije (ja cu se javiti i vama javiti osim ako opet na haloo ne bude blokirao pristup forum.klix.ba) uglavnom ako bude stizalo radit ce duze danas vjeruje da ce tako biti i velike su sanse da bude, ali nije 100% tako da me ne drzite za rijec, javim vam oko pola 3, 3
Hvala.MarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 13:27 Maloprije sam komunicirao sa radnikom, oko 2 ce dobiti informaciju da li stize ostatak paketa pa da mu se javim kasnije (ja cu se javiti i vama javiti osim ako opet na haloo ne bude blokirao pristup forum.klix.ba) uglavnom ako bude stizalo radit ce duze danas vjeruje da ce tako biti i velike su sanse da bude, ali nije 100% tako da me ne drzite za rijec, javim vam oko pola 3, 3
ako vidim sivi ruksak bjezimQuaresma wrote: ↑29/12/2021 13:28znaci po tebi cemo ondaMarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 13:27 Maloprije sam komunicirao sa radnikom, oko 2 ce dobiti informaciju da li stize ostatak paketa pa da mu se javim kasnije (ja cu se javiti i vama javiti osim ako opet na haloo ne bude blokirao pristup forum.klix.ba) uglavnom ako bude stizalo radit ce duze danas vjeruje da ce tako biti i velike su sanse da bude, ali nije 100% tako da me ne drzite za rijec, javim vam oko pola 3, 3![]()
![]()
Meni se to desilo vise puta, smradovi na carini nista ne rade. Jednom mi paket skeniran na aerodromu Frankfurt da je ukracan u avion a ja ga dobio nakon 12 danagentoo wrote: ↑29/12/2021 13:11 Meni je neki paket iz njemacke 22.12. ukrcan na avion i jos nije skeniran u sarajevu. A svaki dan avion leti SJJ-FRA.. Tako da vjerujem da je do debila na aerodromu, poste, poste carinjenja ili koga vec. Prosto mi je nemoguce da nije paket dosao za 7 dana.. nego nije "obradjen"
Prvo, jesam li ja dobar ili ne, o tome ne trebaš ti voditi računa. Prema tvom ponašanju bih zaključio da bi prije svega trebao voditi računa o sebi i svom ponašanju.Puf wrote: ↑29/12/2021 13:10Pa da budu ove minute, usrali su i sefa i stanicu. Ti ne kontas neke fundamentalne stvari. Niko ne govori da ce ukrasti paket, problem je sto kao oni isporucuju svakih 7 dana i tako se reklamiraju.SA 071 wrote: ↑29/12/2021 12:54
I šta ćemo ako budu danas ili sutra?
Dosad nije bilo nijednog slučaja da je nekome nešto falilo ili da je bio oštećen. Jedino se znalo zakomplikovati oko carine ili preskakanja slanja leta na vrijeme, pa je dolazilo do izvjesnog kašnjenja. Ali ne mislim da je korektno reći zbog toga da su karinaši, ublehe i sl.
Da postoji prostor da se unaprijedi način komuniciranja prema klijentima oko statusa leta (dokle je došao i tako to), postoji i to je već konstatovano, ali nema nikakvog razloga napadati ljude na takav način...
Ti zanemarujes cinjenicu da je proslo vise od 45 dana kako su ljudi kupili stvari i jos nisu dobili, iako kao eto oni isporucuju svakih 7 dana.
Obmanuju korisnike, lazu, petljaju, muljaju, daju polu-informacije i cekas 6 puta duze nego sto reklamiraju?
I tebi je to OK?
Nisi ti dobar
A za mene ko petlja i laze (sto oni rade) je obicni mahalski karinas i ubleha i naravno da cu tako i zvati takve.

Ovako je meni bilo kad je nešto došlo, a uopšte mi nije registrovano da je poslano. Stari paket bio.
Upravo tako. Isto, bio obrisan.MarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 14:08Mislis nije ti dosao mail da je poletio a stigao ti je na preuzimanje u BiH?
P.S. ovaj paket je u skladistu od 27.11. i bio je obrisan

moze se sacekati i poslije nove godine...MarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 16:17 Hajde napokon da se preuzmesretno raja
sad je vjerujem refresh na svake 2 minute![]()
Ma stigla neka meza i piće, pokvariće se...pepeljara wrote: ↑29/12/2021 17:30moze se sacekati i poslije nove godine...MarkoIvkovic wrote: ↑29/12/2021 16:17 Hajde napokon da se preuzmesretno raja
sad je vjerujem refresh na svake 2 minute![]()
nije valjda da gori