Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Quaresma wrote: ↑28/12/2021 14:39
gledam ove emailove. oni trebaju prvo napisati da je paket stigao u BiH pa tek onda da je paket spreman za preuzimanje. Ovaj email da je stigao paket u BiH dodje oko 15-16h, a da je paket spreman za preuzimanje tek oko 18-19h sto je kasno naravno.
Tako da vrlo moguce isto i za danas ocekivati. A ako danas ne objave nista, a budu se ove prakse drzali, tesko da cemo mi i sutra paket podici
Pa kada je spreman da se preuzme (dakle kada ga obrade) dobiješ email u kojem te obavijeste da je paket u skladištu u Sarajevu i da trebaš da ga platiš. Čim ga platiš, doći će ti email u kojem te obavijeste da možeš i da ga preuzmeš. Ako ti to platiš za minutu nakon dolaska prvog email-a, drugi email ćeš dobiti minutu kasnije. Ako platiš tek sutra, i taj drugi email će ti doći tek sutra. Tako da... Budi spreman i brz...
pa meni drugi email dodje nakon 3-4 sata. a zaboravio sam da dodje jos taj jedan koji kad se uplati postarina.
Ne bi bilo prvi put da u 18 h, pred aamo zatvaranje Pesota, dođe email sa obavještenjem da je roba stigla u skladište i koliko treba platiti, a da preuzimanje krene tek sutra.
mada bi ja licno da radim tamo ako sam vec zavrsio pustio npr u 17h pa ce ti doci jedna grupa ljudi i rasteretio bi skladiste a i sebi posao sutradan, jer ako je vec 3x veca posiljka ovaj put znaci da ce sutra biti cekanje u redu kad god dodjes
MarkoIvkovic wrote: ↑28/12/2021 15:23
mada bi ja licno da radim tamo ako sam vec zavrsio pustio npr u 17h pa ce ti doci jedna grupa ljudi i rasteretio bi skladiste a i sebi posao sutradan, jer ako je vec 3x veca posiljka ovaj put znaci da ce sutra biti cekanje u redu kad god dodjes
Lahko je vama u Sa da dignete paket ja moram cekat jos dan.
PlusSA wrote: ↑28/12/2021 18:05
Oborili smo rekord paketa
sta mislis pod ovim?
iskreno ovo je krajnje bezobrazno od njega, za dan nije u stanju da skenira sve i pusti da je stiglo...
P.S. poslan BA049 paket koji je preko mjesec dana u skladistu nije na ovom letu... dok onaj od prosle sedmice jeste
Last edited by MarkoIvkovic on 28/12/2021 18:08, edited 1 time in total.