Rezultati čega?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- ExNihilo
#20901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Manual
#20902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zna se da je Šarović, po meni jedini ministar što je ikako valjao
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemam sad vremena istrazivati za sta su nadlezni sve i kako se to moze kvantificirati. Plus je Kosarca zadesila pandemija.
Ali evo lajtmotiv mi je njegov odnos prema EXPO Dubai i to onda poredim sa tim jabukama koje su isle u Rusiju i kvotama mesa u Tursku
-
Android Knego
#20904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čovjeku koji je u ranijim komentarima iznio vrlo smislenu analizu odgovaraš sa "Nepismen si i pričaš gluposti". Šta ima dalje da se piše?ExNihilo wrote: ↑26/12/2021 15:59Hoćeš da ti argumentujem tezu koju nisam postavio, nego si mi je ti postavio, da ti ne bi morao argumentovati tezu koju si postavio?Android Knego wrote: ↑26/12/2021 15:56
Pa taj "argument" bi ti primijenio i da je umjesto Šarovića bilo ko. Zato ti je argumentacija nula.
![]()
- ExNihilo
#20905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa ništa, time sam sve rekao.Android Knego wrote: ↑26/12/2021 16:28Čovjeku koji je u ranijim komentarima iznio vrlo smislenu analizu odgovaraš sa "Nepismen si i pričaš gluposti". Šta ima dalje da se piše?
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#20906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E valjaše nam jabuke i meso, nema govora.
Od tog izvoznog bum-a, tačno smo se preporodili.
S tim "izvozima" je otvorena veća mogućnost međunarodnog šverca svima koji su bliski ondašnjoj ili sadašnjoj vlasti.
Koliko je afera bilo vezano i za jedno i za drugo?
Jesu li nekoliko puta dogovorene kvote dovedene u pitanje zbog izvoza mesa i jabuka čije porijeklo nije BiH.
Šarović nikada nije revidirao politički i njegovi planovi kao i planovi partije koju predstavlja se ni za milimetar ne razlukuju od planova SDS-a 1992.
Manite se više šuplje.
Naš posao je da na svom dijelu zemlje pravimo normalno stanje i to nikako ne uključuje Asima a da sa druge strane i jednima i drugima jasno stavimo do znanja da nikada neće biti ništa ni od trećeg ni od otcjepljenja.
Od tog izvoznog bum-a, tačno smo se preporodili.
S tim "izvozima" je otvorena veća mogućnost međunarodnog šverca svima koji su bliski ondašnjoj ili sadašnjoj vlasti.
Koliko je afera bilo vezano i za jedno i za drugo?
Jesu li nekoliko puta dogovorene kvote dovedene u pitanje zbog izvoza mesa i jabuka čije porijeklo nije BiH.
Šarović nikada nije revidirao politički i njegovi planovi kao i planovi partije koju predstavlja se ni za milimetar ne razlukuju od planova SDS-a 1992.
Manite se više šuplje.
Naš posao je da na svom dijelu zemlje pravimo normalno stanje i to nikako ne uključuje Asima a da sa druge strane i jednima i drugima jasno stavimo do znanja da nikada neće biti ništa ni od trećeg ni od otcjepljenja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci bolje bi nam bilo da nismo izvozili?
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#20908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bajra, Mujanići i slični i sada žive od izvoza poljskih i mađarskih krava. U jabuke se baš ne razumijem ali bi možda Igor znao reći više.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ok, dakle bolje bi bilo.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#20910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jaka argumentacija, vidi se pismenost u tvojim argumentima.ExNihilo wrote: ↑26/12/2021 15:42Nepismen si i pričaš gluposti.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2021 15:38
Tebi je bitnija ideologija od konkretnog rada za ovu drzavu, tj od djela. Ja ti naveo primjer kako je to lose, i objasnio ti kako je to ustvari problem bosne svih ovih skoto 30 godina. Naveo sam ti primjer asima koji se uklapa u tvoje preferencije, ideoloski bas po tvom. I zbog upravo preferencije ideologije u odnosu na djela dmo tu gdje smo. Preferencija ideologije je ono sto kriminalci koji se kriju iza patriotizma svo vrijeme zele. Naivno si nasjeo, ti i veliki broj gradjana ove drzave, dodaj na to one koji konkretno imaju koristi od tog kriminala, dodjemo do vecine koja isto razmislja. Zbog toga i vas takvih je drzava tu gdje jeste.
Trebas nauciti da kad glasas, glasas za onog koji ce se potrzditi da popravi stanje u drzavi da ucini nesto dobro za tvoju buducnost, i da popravi tvoju sadasnjost i treba da ih ocjenjujes po tome.
A znas i kulturno komunicirati. Odgoj igrao ulogu vjerovatno
- cyprus
#20911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je zaista dobro pitanje... Zaista, na osnovu čega mi vrednujemo i stvaramo percepciju o rezultatima rada naših političara? Meni se čini ni na čemu objektivnom - toliko je dimnih bombi u našoj politici, da se političari sa rezultatima vrlo teško mogu razaznati u odnosu na one bez rezultata... Sve što mi vidimo je njihova palamuđevina i samopromocija - neko u to ulaže više i ima bolji osjećaj, neko manji, ali po pitanju realnih rezultata - mislim da mi generalno nemamo blage veze koliko je ko od njih efikasan u onome što mu je zadatak... Kad kažem 'mi', mislim na 99% populacije - tu ubrajam i sebe, iako eto kao nešto pratim dnevno-politička dešavanja...
Eh, da se on pito, Bosne ne bi ni bilo
Last edited by cyprus on 26/12/2021 18:32, edited 1 time in total.
-
Palmalma
#20912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sidran gostovao sinoć. Od sinoć svi portali o tome kako je Avduka objasnio Senadu koga ne bi trebao zvati u emisiju.
A nijedan portal o tome kako Avduka od 10 minute govori o podjeli BiH, u koju je bio uključen i sami vrh SDA stranke, koja se dogovarala još od prije izbora, nakon izbora i tokom rata, a i danas je aktualna, između Alije i sina mu, Beograda i Zagreba.
A nijedan portal o tome kako Avduka od 10 minute govori o podjeli BiH, u koju je bio uključen i sami vrh SDA stranke, koja se dogovarala još od prije izbora, nakon izbora i tokom rata, a i danas je aktualna, između Alije i sina mu, Beograda i Zagreba.
- cyprus
#20913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma kenja pomalo i Sidran... Sjećam se kad je on bio domaćin nekakve emisije (meščini na TV1), pa na isti način zovno Ognjena Tadića da mu ovaj argumentuje svoja gledišta...Palmalma wrote: ↑26/12/2021 18:31 Sidran gostovao sinoć. Od sinoć svi portali o tome kako je Avduka objasnio Senadu koga ne bi trebao zvati u emisiju.
-
Palmalma
#20914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znam. Ponijelo ga u zadnje vrijeme.cyprus wrote: ↑26/12/2021 18:34Ma kenja pomalo i Sidran... Sjećam se kad je on bio domaćin nekakve emisije (meščini na TV1), pa na isti način zovno Ognjena Tadića da mu ovaj argumentuje svoja gledišta...Palmalma wrote: ↑26/12/2021 18:31 Sidran gostovao sinoć. Od sinoć svi portali o tome kako je Avduka objasnio Senadu koga ne bi trebao zvati u emisiju.
Ali, ovo za projekat podjele BiH je u pravu, samo što je do sada šutio.
-
jagugu
- Grean
#20916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nebitno, bio je na nivou i rekao ono sto vecina raje misli da je Senadovih gostiju i snishodljivosti u stilu "e jesi mu reko, Mile!!!" (kako je samo ono bilo jadno) kao za ovog sinosnjeg gosta kojem btw srpski nacionalizam ne postoji nego je to u stvari staljinizam.
Da se o podjeli BiH jos od Kutiljera pricalo to valjda nikom nije otkrice Amerike.
Da se o podjeli BiH jos od Kutiljera pricalo to valjda nikom nije otkrice Amerike.
- Toffee karamela
#20917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
o da, od silnog povlađivanja Sidranu, zaboravismo na tog gosta i njegovo papagajsko ponavljanje "da Ratko Mladić nije Srbin jer se ( zamislite vi ovo! ) tek u 50-oj naučio krstiti"Grean wrote: ↑26/12/2021 18:45 Nebitno, bio je na nivou i rekao ono sto vecina raje misli da je Senadovih gostiju i snishodljivosti u stilu "e jesi mu reko, Mile!!!" (kako je samo ono bilo jadno) kao za ovog sinosnjeg gosta kojem btw srpski nacionalizam ne postoji nego je to u stvari staljinizam.
Domaćin show programa se tačno petrificira pred Srbijancima....
- karanana
#20918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar je sidran. Cak mislim da je trebo biti direktniji i kad su u pitanju i sarovici i nesici i stanivukovici. Samo je spomeno jovanovica i kesica koji se mogu poistovetiti sa trenutnim rezimima vucica i dodika.
I meni nije problem sto senad dovodi njih a i gore face tipa krajisnika. Gledo bi ja i karadzica i mladica. Problem je sto senad vise nije senad kad su intervijui u pitanju. On ima petsonalnu vendetu prema sda i ako je gost spreman pljunuti na bakira ili sebiju pa makar bio i direktni zlocinac i koljac spreman mu je ici niz dlaku i preci preko pljuvanja drzave i glorificiranja srpske.
A saroviceva ministarska "postignuca" i zablude su ja mislim upravo od senada u narod lansirana.
I meni nije problem sto senad dovodi njih a i gore face tipa krajisnika. Gledo bi ja i karadzica i mladica. Problem je sto senad vise nije senad kad su intervijui u pitanju. On ima petsonalnu vendetu prema sda i ako je gost spreman pljunuti na bakira ili sebiju pa makar bio i direktni zlocinac i koljac spreman mu je ici niz dlaku i preci preko pljuvanja drzave i glorificiranja srpske.
A saroviceva ministarska "postignuca" i zablude su ja mislim upravo od senada u narod lansirana.
- BarbaDue
#20919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam što napisah Avdo...valjda nekako spontano Avdo Sidran. Možda sam to negdje ranije čuo.
- vatrogasac
#20920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vrijedio je ovaj intervju kod Senada jer Sidran sve vrijeme nije dao Senadu da pokuša opravdati takve goste i ako je pokušao davao mu redovno jak argument u smislu da zarad promocije svoje firme zagađuje eter. Ne mislim da to znači da ne smiju gostovati političari iz rs-a, ali svi oni koji relativiziraju genocid i zločine i izjednačavaju sve strane u ratu ne smiju imati taj prostor. Te vrste ekskluzive i šokantnih efekata spuštaju ga na Pink i Informer.
- muha_sa
-
Nehljeb
#20922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A da malo počnemo misliti svojom glavom?
Podjela BiH?
Pa ne može je dijeliti neko ko je nije ni stvorio,ovakvu kakva jeste,niti se išta pitao.Amerikanci su stvorili zemlju po sistemu :"Jedna zemlja,dva entiteta ,tri naroda" Jedino oni mogu tu nešto promijeniti.A neće.Pa i zašto bi? Samo bi sebi i Evropi stvorili glavobolju a i sujeta im ne dozvoljava.Dejton je najveći uspjeh američke spoljne politike u zadnijh 30 godina i ne pada im na pamet da sami eliminišu taj svoj uspjeh.
Sva mudrovanja ,pametovanje ,trlahanja domaćih političara o otcjepljenju,građanskoj,unitarnoj BiH ,treći entitet sve je to šuplja priča.Znaju to i oni ali to je za domaću upotrebu.Ko što reče /otpjeva Rambo Amadeus -Raja je počela da se žari i pali.
Damo mu malo po nacionalizmu,šovinizmu...
Naravno kao afrodizijak,raji se poturi i opasnost od rata.Malo direktno kroz usta političara a malo preko,kupljenih,medija.Nije slučajno što je npr Senad finansijski živnuo a bio je na rubu finansjskog kolapsa. I ne samo Senad ali ovo je tema o njegovoj TV.
Zašto dovodi Srbe po profesiji u emisiju?
P abaš zbog ovakvih reakcija.Time se pojačava mržnja i teza :"Da nas samo naši mogu spasiti" Normalno trebamo glasati za njih.Dobro,ima tu malo i lopovluka ali te će sud /Bog kazniti ali ,generalno,stranka je ispravna i treba glasati za nju.
E moj zatucani narode...
Podjela BiH?
Pa ne može je dijeliti neko ko je nije ni stvorio,ovakvu kakva jeste,niti se išta pitao.Amerikanci su stvorili zemlju po sistemu :"Jedna zemlja,dva entiteta ,tri naroda" Jedino oni mogu tu nešto promijeniti.A neće.Pa i zašto bi? Samo bi sebi i Evropi stvorili glavobolju a i sujeta im ne dozvoljava.Dejton je najveći uspjeh američke spoljne politike u zadnijh 30 godina i ne pada im na pamet da sami eliminišu taj svoj uspjeh.
Sva mudrovanja ,pametovanje ,trlahanja domaćih političara o otcjepljenju,građanskoj,unitarnoj BiH ,treći entitet sve je to šuplja priča.Znaju to i oni ali to je za domaću upotrebu.Ko što reče /otpjeva Rambo Amadeus -Raja je počela da se žari i pali.
Naravno kao afrodizijak,raji se poturi i opasnost od rata.Malo direktno kroz usta političara a malo preko,kupljenih,medija.Nije slučajno što je npr Senad finansijski živnuo a bio je na rubu finansjskog kolapsa. I ne samo Senad ali ovo je tema o njegovoj TV.
P abaš zbog ovakvih reakcija.Time se pojačava mržnja i teza :"Da nas samo naši mogu spasiti" Normalno trebamo glasati za njih.Dobro,ima tu malo i lopovluka ali te će sud /Bog kazniti ali ,generalno,stranka je ispravna i treba glasati za nju.
E moj zatucani narode...
- dulekrele
#20923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa normalno je da ugosti i ljude iz rs-a ili srbije.Po meni to i nije najveci problem. Ono sto je problem je njegova inertnost, skoro blagonaklonost, pasivnost i izostanak reakcije na lazi i antibosanske tvrdnje pojedinih gostiju. Takvim ponasanjem staje uz njih i iritira gledaoce pa i dode do ovakvih reakcija.vatrogasac wrote: ↑27/12/2021 06:09Vrijedio je ovaj intervju kod Senada jer Sidran sve vrijeme nije dao Senadu da pokuša opravdati takve goste i ako je pokušao davao mu redovno jak argument u smislu da zarad promocije svoje firme zagađuje eter. Ne mislim da to znači da ne smiju gostovati političari iz rs-a, ali svi oni koji relativiziraju genocid i zločine i izjednačavaju sve strane u ratu ne smiju imati taj prostor. Te vrste ekskluzive i šokantnih efekata spuštaju ga na Pink i Informer.
-
Nehljeb
#20924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa Karamelo,u toj aferi ima jako puno novih momenata.Plan za nabavku još 200 respiratora i milion drugih stvari iz usta zaštićenog svjedoka i drugih.Ali ne samo ta afera već i mnoge druge stvari vezane za korupciju,kriminal,nepotizam i još mnogo toga unutar FBiH pa i cijele BiH.Toffee karamela wrote: ↑25/12/2021 12:11to si samo ti vidio u nekim isparavanjima (svejedno sad kakvim)Nehljeb wrote: ↑22/12/2021 09:09 Tema je Face TV.... I Senad H.F. normalno...
Ne znam d ali je iko od vas primijetio da se tačno može odrediti ako ne dan onda period kada se ovaj alkos i lajt uživalac kokaina prodao SDA.
Bio je u nemilosti.Početkom epidemije kada je zamrlo skoro sve on je bio u kolapsu.I prije je postojala Bakirova zabrana da se firme koja imaju bilo kakvu vezu sa SDA ne smiju reklamirati na Senadovoj televiziji. I sam je u jednom trenutku priznao da je njegova TV na rubu kolapsa.
I najednom ,BH Telekom se počinje reklamirati na Face TV. I masa drugih firmi....
Senad samo onako usput i to u rukavicama oplete po SDA i Izetbegovićima ali nestade više i kriminala i malina i svega što je smeetalo SDA.
Samo opleti po Dodiku i zagovaraj unitarnu BiH.Naravno navijaj da počne rat .U stvari plaši raju ratom kako bi Bakir spasio zemlju i osigurao mir.
Time on namjerno radi za SDA i to po principu konsolidacije Bošnjaka na osnovu nacionalnog i sa SDA kao predvodnikom istih.
E moj Senade,ko te ne zna skupo bi te platio.
šta će se baviti malinom nakon što je stvar dospjela na sud? u žurnalizmu se mora poštovati princip aktuelnosti. život ide dalje, afere se gomilaju i sad će se neko vraćati na nesretnog malinara i pripadajuću menažeriju
to isto važi za Elenu i njene respiratore
šta novinar više može uraditi nakon početnog raskrinkavanja? poslati atentatora na njih?
Ali ne.Jedino važno je po milion puta pomenuti Dodika,po dva miliona puta pomenuti da je rat pred vratima...Pa da stado, u kojem si i ti draga Karamelice,ide po sistemu,samo da ne puca...
- nadžak
#20925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E moj ti istucani mislioče! Blago se nama sa takvim nojevima. Ni po jada da je u pitanju "samo" predizborna igra i šuplja priča. KAd se konačno osvjestimo i poredamo probleme po prioritetu i kad sa ogromne kamare stoljetnog đubreluka ovih prostora razlučimo šta je uzrok a šta posljedica, onda možda nešto i napravimo na polju države. Dakle, ponavljam! Uzrok je želja fašista, sotonista, desničara, kako god ih zvali, iz bliže i dalje bjelosvjetske elite da konačno riješe "muslimansko" pitanje! Još kad tu dodamo svu ovu našu bošnjačku bagru, kako onu sa dna tako onu sa vrha društva, dobijemo ovo stanje. NIje mi ni dan danas jasno kakvim čudom smo mi zaslužili da nas Bog dragi uopšte i drži ovdje kakvi smo. Al eto, to je druga tema. Za ovo prvo rečeno, baš kako reče Sidran, svjetska mržnja prema Islamu je jača od njihovog antifašizma! Ona bagra koja se usitinu pita u svijetu i donosi bitne odluke je ona mrziteljska a ova manje bitna ili nebitna je ona koja se najviše vidi po medijima i koja zagovara antifašizam. Džaba ovoj drugoj sva želja kad se pita ona prva ekipa! O tome bude svako malo priče kod Senada ali nikako da to stavimo na prvo mjesti i da sve ostalo posmatramo kroz tu prizmu! Baš kao što reče Sidran, šta ja imam pričat sa onim koji želi da mene nema! I to je to! To je surova istina koje se svi plašimo a zbog koje će mnogi trpati glavu u pijesak i ostavljati guzice napolju da nas, da prostite, jebu još dugo dugo! Oni koji to shvataju su manjina! Evo samo jedno malo podsjećanje na ovo:Nehljeb wrote: ↑27/12/2021 12:37 A da malo počnemo misliti svojom glavom?
Podjela BiH?
E moj zatucani narode...