Ma ja, treba se skroz izolovati od svijeta. Super ideja.Bossona wrote: ↑26/12/2021 00:56Rusija je nakon Srbije nas najveći neprijatelj koja je sve godine agresija na RBIH podržavala Miloševića i Karadžića a sada Vučića i Dodika u razbijanju daytonske Bosne.
Nakon stavljanja ruskog VETA na UN rezoluciju osude genocida nad Bošnjacima u Srebrenici i dovođenja negatora genocida Vučića, ovo je još jedan podanički biser-hit Alijine i Bakirove Bisere Ili bolje rečeno SANU podvale Izetbegovića i njihove debilne SDA sekte u kojoj su Zahiragić i slični biseri, nove nade.
Ne, ozbiljno. Pa Americi je SSR decenijama bio najveci neprijatelj, pa i dan-danas imaju veoma lose odnose, pa opet razgovaraju. Amerika sebi tako nesto ne smije dozvoliti, a neteli jedna mala Bosna.
Iskreno receno, ne shvatam zasto je se oko ovoga digla tolika halabuka. Sta mislite, da je Bisera Turkovic sama sijela za kompjuter pa ovaj snimak napravila? Ovdje je neko oko nje zakazao. Ali opet, ovo jedan obicni lapsus. Tako nesto se i na zapadu desava cesto.
Inace, iako znam da se puno vas nece sloziti, ona makar nesto i radi, putuje, razgovara. Za SDA standarde sam iskreno receno iznenadjen koliko radi.