Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote: ↑26/12/2021 19:56
Kako znam za sebe alnaser zovem alnaserom sad uveli nekakvu novotariju pa me ispravljaju--nije alnaser vec aNlaser
Šta kažu mehanicari
Nemojte govorit starter jer me pojam starter ne zanima
anlaser jbg, kao i bobina, felga....
Sad i felgu zovu felNa jebe lud zbunjenog
Nikad me niko ispravio nije za alnaser do oviJEh noviJEh vremena i novogovora mog ficolinija stari Šandor održavo i on mi cetkice u aLnaseru mjenjo--nije u aNlaseru vec u aLnaseru jebem ti aNlaser
Tako mi se smiju kad kažem da sam cuclao bonbonu --kažu, cuj cucla boba se pijuće
muha_sa wrote: ↑26/12/2021 19:56
Kako znam za sebe alnaser zovem alnaserom sad uveli nekakvu novotariju pa me ispravljaju--nije alnaser vec aNlaser
Šta kažu mehanicari
Nemojte govorit starter jer me pojam starter ne zanima
Hvala na odgovorima Ipak cu ja ostat pri onom što me cjeli život ljuljalo ne mjenjo ja rjecnik po stare dane--ALNASER i tačka
Sad da se uozbiljim nemam vala nikakvih problema sa radom auta-al u prici s jaranom on mi rece da je u svoje auto sipo aditiv za ciscenje dizni benzina. Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona nogu digla
Hajmo mehanicari--trebam li i ja nasut taj nekakav aditiv aVto je punoljetno
NediM17 wrote: ↑26/12/2021 21:06
Tim koji pobjedjuje se ne mijenja.
Ne cackaj mecku u p... u.
Isto kontam, al me on ubjedjuje da je to potrebno cisto preventive radi
Ja ga 10 godina vozam i nikad ništa osim benzina i plina nasuo nisam--jebla ga preventiva
Ja sam nedavno sebi i drugu u Sloveniji, nekih aditiva kupio. Dizel je doduše. Imao sam Mannol, Wynns, LM, Comma... I dan danas nađem kod nas pa kupim i naspem najčešće kada vozim dalji put. Nema negativnih pojava, a što se tiče pozitivnih, može biti jedino placebo na fazon, tiši motor, bolje prima gas, glatko ubrzava bla bla...
Naslovnica wrote: ↑26/12/2021 21:13
Ja uz svako sipanje bemzina (ćepiranje jednom u nekoliko mjeseci), strovalim aditiv za dizne, jbjga.
Neće ga zaboljeti, ko mu jm.
Kad sam ga kupio kod našeg HAVANE nasuo pun rezervoar benzina i pun plina--kad zapišti da je nestalo plina odmah trk na puNpu i naspem pun plina i dospem benzina--tako da mi je benzin bajat 10 godina
Plašim se da ako naspem šta ne zajebem staro auto, taj neki aditiv može da povuce svu prljavštinu i belaj mi napravi
Ja uz svako sipanje bemzina (ćepiranje jednom u nekoliko mjeseci), strovalim aditiv za dizne, jbjga.
Kad sam ga kupio kod našeg HAVANE nasuo pun rezervoar benzina i pun plina--kad zapišti da je nestalo plina odmah trk na puNpu i naspem pun plina i dospem benzina--tako da mi je benzin bajat 10 godina
Plašim se da ako naspem šta ne zajebem staro auto, taj neki aditiv može da povuce svu prljavštinu i belaj mi napravi
Ja ga do lampice svučem pa ćepiram.
Boli puno više nego to kako ti točiš.
Ja ga do lampice svučem pa ćepiram.
Boli puno više nego to kako ti točiš.
Zato sam ja na vakat skonto kako da ne izlijecem puno love--pun plina i par litara benzina i elham