Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
corsa wrote: ↑24/12/2021 15:48
Samo da se požalim. Sinoć sam u 23h zvao dežurnog operatera. Čekao sam 30 minuta na vezi i niko mi se nije javio. Mislim da je to krajnje neprofesinalno. A problem je taj, što već duže vrijeme na uređaju D3, koji dodatno plaćam, nemam tona na RTL2 i nikako nema programa na kanalu Nova TV. Ne sjetim se toga dok ne krenem spavati, jer mi je taj uređaj u spavaćoj. To je razlog zbog kojeg sam zvao tako kasno. Razumijem da nema puno dežurnih operatera, ali 30 minuta čekanja je stvarno previše.
I ja sam ih sinoć zvao u ponoć i to sam se dvoumio jer znam kako je tim agentima, iako sam i ja radio u noćnim smjenama u njemačkim call centrima ali samo primao narudžbe od starih baba, senilnih ljudi i perveznjaka koji zovu u 3 ujutru da naruče sexualno pomagalo.
A kako kontam vjerovatno je jedan jedini agenat koji radi u noćnoj i špica mu je vjerovatno do 1h ujutru nakon čega će odmarati nekoliko sati dok se ne nađe neka budala da zove u 4h
dzeko1 wrote: ↑25/12/2021 18:35
Kako se provjerava jacina signala koja kablom dolazi u router, ubee, podrucje Vogosce, download je trenutno oko 30-50, ping 26, a imam EON Full duo.
dzeko1 wrote: ↑25/12/2021 18:35
Kako se provjerava jacina signala koja kablom dolazi u router, ubee, podrucje Vogosce, download je trenutno oko 30-50, ping 26, a imam EON Full duo.
Evolution_IV wrote: ↑25/12/2021 20:20
kakav covjece US +50
od 38 do 47 treba biti
evo moj signal je 2/43, koji je dobar i uvijek je takav...
Govorimo o podnošljivim vrijednostima za Ubee gdje se jačina signala neće odraziti na stabilnost konekcije, preko ovih vrijednosti već puca.
Puca na ubee i kad je prejak, zato ti i pisem...puca i kad je razlika velika izmedju frekvencija, njima treba i mora biti idelaan signal...stariji cisco modemi trpe puno vise...
Sta uraditi ako prelazi downstream preko 10dbm
, sad trenutno kod mene dosta ih ima oko 11db?? Sta raditi prijavljivat jel ovo lose il je jos uvijek podnosljivo?
player_ wrote: ↑26/12/2021 00:00
Sta uraditi ako prelazi downstream preko 10dbm
, sad trenutno kod mene dosta ih ima oko 11db?? Sta raditi prijavljivat jel ovo lose il je jos uvijek podnosljivo?
Ako nemaš pucanja konekcije i pada brzine preko kabla, onda ne trebaš čačkati.
Evo i kod mene je slična situacija, pa sve radi kako treba.
Mujkic wrote: ↑26/12/2021 11:43
Hoce li se vracati arena Telemachu, zna li se sta?
Pozdrav @Mujkic,
Arena Sport kanali trenutno nisu dio Telemach ponude. Ukoliko Arena Sport kanali postanu dijelom Telemach ponude, svi naši korisnici će o tome biti blagovremeno obaviješteni putem naših kanala javnog informisanja.
Hoce kada telemach plati koliko je arena trazila, jer je telemach odbio tu ponudu. A kad su bile ubacene arene 3 KM je telemach digao cijene radi arena, ali nije spustio za te 3 KM kada su izbacene arene iz ponude.
A svakako ubacivanje arena ce korisnici placati kroz dodatni paket tako da ne vidim problem da se ubace, placa ih onaj koji hoce da ih gleda.
Pozdrav @Mujkic,
Arena Sport kanali trenutno nisu dio Telemach ponude. Ukoliko Arena Sport kanali postanu dijelom Telemach ponude, svi naši korisnici će o tome biti blagovremeno obaviješteni putem naših kanala javnog informisanja.
Recite šefovima da im je bolje da plate pussylips-u koliko traži za arene (ili na neki drugi način da ih pribave, svejedno kako) ili će te vi biti "blagovremeno obaviješteni" od ogromnog broja vaših korisnika da žele odjaviti sve vaše usluge, najkasnije na jesen kada krene nova sezona engleza i mnogi skontaju tek tada da ste i englesku ligu izgubili...
A stvarno gdje je zapelo sa uvođenjem novih kanala? Evo i Nova godine stiže, obično se tada nešto novo ubaci, pa i u Novoj godini oko januara bude promjena.
Baš me iznenadilo kako nas je zaobišao Insajder TV i ostale promjene, koje su se desile na SBB-u, a kod nas nisu.
Je li to nema dovoljno prostora na digitali?
Treba moliti Boga da šta ne izleti iz ponude, kao u januaru 2021. godine
Znamo svi šta se tada desilo.
Imam problema sa Ubee modemom. Signal na 2.4 GHz zna cesto da stopa. Odjednom padne konekcija i dodje nakon 10ak sec bez da se izgubi wifi. Uredjaji na 5Ghz izvlace maximume. Ispod je slika konfiguracije
Stvarno odavno ništa novo nije uvedeno.Insajder Tv,Woman,Dr.Fit,Nova Bh- sve to postoji na SBB-u.Eh,kako bi tek dobro bilo da uvedu Kino Tv,Doku Tv,BBC. First,RtL Crime...
Adi-g wrote: ↑26/12/2021 21:39
Imam problema sa Ubee modemom. Signal na 2.4 GHz zna cesto da stopa. Odjednom padne konekcija i dodje nakon 10ak sec bez da se izgubi wifi. Uredjaji na 5Ghz izvlace maximume. Ispod je slika konfiguracije
Previše ti jak downstream signal, a previše slab upstream signal, potrebno da se ovo koriguje na adresi. Javi se @Telemach na PP, ili pozovi 0800 31111 kako bi ti otvorili nalog za korekciju na adresi.
Negdje sam pročitao kao da se DOMA TV ne može uvesti, jer je kanal isključivo za HR tržište. Ma pričalo se i pisalo tako i o kanalu TV Vijesti, pa evo ga u ponudi
Sve se može uvesti, nego očito ne želi se da se nešto nađe u ponudi, pa je onda najlakše napisati, eto kanal je samo za HR tržište.
Ma ni ove TV Vijesti ne bismo dobili da nisu sklopili ugovor sa pomenutom kućom.