Izgleda da je tom liku nešto drugo "što manje".
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zigson
- Laplace
#36728 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne pogađa svakoga, izgleda. Inače bih ja bio poznati cestovni provokator.
(Niko ti ne može šuknut' kao ti sam sebi.)
- S4mpion
#36729 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan ugasih auto nasred ceste i izgubih 10 minuta čekajući da se čiča u X5 rikvercom vrati 50 metara. Čovjek ZNAČI ne može metar sastavit' bez "popravljanja".
- basicm
#36730 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- vjeshalica
#36731 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Inace je pomama za gabaritnim vozilima,koje svi i ne znaju voziti,jednostavno nemaju osjecaje pa imaju totalna kenjanja kad manevrisu u prostoru,ima i limuzina isto sa zakosenim sajbama zadnjim,i spiglama i kurcima da nije bas pregledno ,al ovi sa dzipovima i poludzipovima apsolutno ko da su unutra zazidani
- Laplace
-
tindbe
#36733 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koji me đavo natjera da posjećujem Sarajevo ovaj vikend.
Bilo je svega, al highlight mi je tip koji je popriječio izlaz iz neke sporedne ulice, tu se nakupilo auta čekaju da se uključe na glavnu cestu, al ne može se od harambaše. Ja idem glavnom cestom, približavam se na nekih 15-20 metara, vidim čovjek okreće točkove prema meni i, bez ikakvog gledanja ili promišljanja, izbaci auto tik ispred mene u traku.
Srećau lijevoj traci drugo auto 5 metara iza mene pa ga izbjegoh, a i nisam vozio brzo, cca. 55 na sat. Nema šanse da zakočim, a tih 15ak metara pri ovoj brzini pređem za jednu sekundu.
Ostali vrijedni pomena:
- Tip koji se hoće fizički obračunat jer ne zna smotat svog terenca u ulicu iz koje izlazim, iako sam se dobro prestrojio i ulica uopšte nije uska.
- Ljudi koji voze linijom, samo čekaš kad će te neko poljubit
- Taksisti
Ne znam kako vi vozite ovim gradom svaki dan i ostanete normalni.
Bilo je svega, al highlight mi je tip koji je popriječio izlaz iz neke sporedne ulice, tu se nakupilo auta čekaju da se uključe na glavnu cestu, al ne može se od harambaše. Ja idem glavnom cestom, približavam se na nekih 15-20 metara, vidim čovjek okreće točkove prema meni i, bez ikakvog gledanja ili promišljanja, izbaci auto tik ispred mene u traku.
Srećau lijevoj traci drugo auto 5 metara iza mene pa ga izbjegoh, a i nisam vozio brzo, cca. 55 na sat. Nema šanse da zakočim, a tih 15ak metara pri ovoj brzini pređem za jednu sekundu.
Ostali vrijedni pomena:
- Tip koji se hoće fizički obračunat jer ne zna smotat svog terenca u ulicu iz koje izlazim, iako sam se dobro prestrojio i ulica uopšte nije uska.
- Taksisti
- preselio na ahiret
#36734 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
primjetio sam da su ovi sto voze stara auta tipa golf2 jako frustrirani sami sobom i nece nikom da stanu na pjesackom kad je zeleno nego gasaju.vecinom su to neki hamali ili seljacine
-
addiction
- Grijem se na: ze toplana ba ze
#36735 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad se vozis po noci i u susret ti naidje lik koji je “tjunovao” svoju golf dvicu sa kineskim farovima koji sijaju kao reflektor na stadionu nakon cega ti ispadne oko i budes osljepljen sljedecih 100 metara.
- Optimist
#36736 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo duga u kontru. Previse se nakotilo tih sa kineskim led sijalicama od kojih oci ispadaju.
-
zdruzdjo
#36737 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prvih 20 godina je zajebano, a poslije se covjek navikne pa mu svejedno.
Na stranu, nekad nakon cjelodnevnog vozanja po gradu(poslom najcesce) dodjem kuci umoran i nervozan po pas.
I onda vrh takvog dana mi je najbolja supruga na svijetu, koja mene ceka pa da negdje "idemo" zajedno. Meni nije do zivota.
I onda njen komentar kad mi vidi facu me dotuce: "pa fakat, od cega si umoran. Cjeli dan si samo sjedio u autu i vozao se".
ARRRRRGGGGHHHHH
- black_adrian
- Vozim: vjetar
#36738 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je lakše otići u Bihać i vratiti se nego bit 2h u sarajevskoj špici.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#36739 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko kaze da smo normalni ?tindbe wrote: ↑26/12/2021 01:07 Koji me đavo natjera da posjećujem Sarajevo ovaj vikend.
Bilo je svega, al highlight mi je tip koji je popriječio izlaz iz neke sporedne ulice, tu se nakupilo auta čekaju da se uključe na glavnu cestu, al ne može se od harambaše. Ja idem glavnom cestom, približavam se na nekih 15-20 metara, vidim čovjek okreće točkove prema meni i, bez ikakvog gledanja ili promišljanja, izbaci auto tik ispred mene u traku.![]()
![]()
Ostali vrijedni pomena:
- Taksisti![]()
- vjeshalica
#36740 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovi supci u kontra smjeru sto se voze pored holidej ina,kroz parking da bi se dokopali altinog parkinga,ili da se ukljuce na glavnu... to treba na presu odma sa bezobraznom glavom, svaki dan neki glupander i glupanderka zijevaju kroz sajbu i voze se kontra,ja fkt ne znam ko je tim debosima dao vozacku
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#36741 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad i kad sam ja govorio da je gradski auto u sarajevu kratki GR 4.2tindbe wrote: ↑26/12/2021 01:07 Koji me đavo natjera da posjećujem Sarajevo ovaj vikend.
Bilo je svega, al highlight mi je tip koji je popriječio izlaz iz neke sporedne ulice, tu se nakupilo auta čekaju da se uključe na glavnu cestu, al ne može se od harambaše. Ja idem glavnom cestom, približavam se na nekih 15-20 metara, vidim čovjek okreće točkove prema meni i, bez ikakvog gledanja ili promišljanja, izbaci auto tik ispred mene u traku.![]()
![]()
Ostali vrijedni pomena:
- Taksisti![]()
Ako si u necem malom ne jebe te niko 2% niti postojis
i da ne idemo u neke druge kurceve stvari po gradu
Nijedan zakon i pravilo ne vrijedi jer je policija jos gora
Nisi vidio sta LAPD po sarajevu radi
- Laplace
#36742 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šta misliš, zašto je prodaja Lexaurina i Lexilliuma u sarajevskim apotekama tako unosan biznis?tindbe wrote: ↑26/12/2021 01:07 Koji me đavo natjera da posjećujem Sarajevo ovaj vikend.
![]()
Ostali vrijedni pomena:
- Taksisti![]()
-
soha96
#36743 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Normala saobracaj u sarajevu, nego raja razmazena 
- petunija
#36744 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam jesam li jedina, ali me užasno nerviraju ovi što im stalno nešto ispada posebno na semaforu, pa pola raje ne stigne proći kroz semafor jer kreten nešto traži po podu auta.
- muha_sa
-
187qrcina
-
Concord
#36747 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U principu sto je jeftinije auto, ugradjeni led je jaci.
-
foxlife
#36748 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni dodje da ugradim led bar onaj samo da mogu upaliti ovima sa dugim
cak i nazad jedan da stavim
cak i nazad jedan da stavim
- Laplace
#36749 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros lik na semaforu kasni najmanje pet sekundi sa kretanjem na zeleno. pa minuta kasnije pretiče vozilo kroz makazice, mislim da je vozač sa suprotne strane morao dobro da koči da ne bi došlo do kontakta. Do preticanja ovaj nije uopšte vozio nešto brzo, djelovalo je da ne žuri, ali izgleda da je proradio kompleks niže vrijednosti kad je vidio da neko vozi ispred njega.
Podsjeti me na situaciju kad sam kao početnik pretekao lika koji je kilavio pri kretanju, da bi odmah on ne samo mene pretekao kroz makazice, nego je u sljedećih stotinjak metara napravio još tri preticanja, sva tri kroz makazice. Izgleda da ga je moje preticanje (i to sa Yugom, dok je on vozio ljutu mašinu od golfa dvojke). Btw, sjetih se da sam nekako tih dana pretekao nekog BMW-a, jasno isto sa Yugom, i jasno - lik me je iskulirao (a ja se sam sebi smijao: čuj mog uspjeha da preteknem BMW-a i to kao početnik, a da je lik samo pogledao u papučicu gasa ostavio bi me u prašini
).
Podsjeti me na situaciju kad sam kao početnik pretekao lika koji je kilavio pri kretanju, da bi odmah on ne samo mene pretekao kroz makazice, nego je u sljedećih stotinjak metara napravio još tri preticanja, sva tri kroz makazice. Izgleda da ga je moje preticanje (i to sa Yugom, dok je on vozio ljutu mašinu od golfa dvojke). Btw, sjetih se da sam nekako tih dana pretekao nekog BMW-a, jasno isto sa Yugom, i jasno - lik me je iskulirao (a ja se sam sebi smijao: čuj mog uspjeha da preteknem BMW-a i to kao početnik, a da je lik samo pogledao u papučicu gasa ostavio bi me u prašini
- Laplace