Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
suspect_zero wrote: ↑23/12/2021 19:40
Tanko ovo, sve rusko
Ja koliko vidim sve orđinale đi-en-ej made in srbija
ROB-M52R
ROB-M75
AP-M70
МРУД
M80-ZOLJA
Ma isti matrak
Nego kontam k'o i respo, ovo je generacija rođena poslije rata, nije vojsku služila...gdje mogu oni naučiti rukovati sa ovim?...njima ovo ili furka neka ili tuše nekome
muha_sa wrote: ↑23/12/2021 22:27
Meni je drago vidjet mlade momke koji nemaju dana radnog staža--mama domacica tata penzioner-- a vozaju skupocjena auta.
Snalažljivi--mašala.
A sta trebaju radit,sjedit kuci i pit ljekove za smirenje ili mozda kucat na vrata politicara da im obezbjede egzistenciju?
Nije svakom pala kaska u med muha,lako je puna trbuha pametovat.Odavde bjeze ljudi sa fakultetima gdje nema posla sta bi trebali ovi bez?Da se bacaju sa zgrada jer nema posla?
Last edited by zabac kermit on 23/12/2021 22:35, edited 1 time in total.
Meni je drago vidjet mlade momke koji nemaju dana radnog staža--mama domacica tata penzioner-- a vozaju skupocjena auta.
Snalažljivi--mašala.
Zar to nije za pozdraviti, mladi koji nisu na grbači ni roditeljima ni državi.
Snalažljivi--mašala.
A sta trebaju radit,sjedit kuci i pit ljekove za smirenje ili mozda kucat na vrata politicara da im obezbjede egzistenciju?
Nije svakom pala kaska u med muha,lako je puna trbuha pametovat.Odavde bjeze ljudi sa fakultetima gdje nema posla sta bi trebali ovi bez?Da se bacaju sa zgrada jer nema posla?
zabac kermit wrote: ↑23/12/2021 22:31
I zato se treba okrenuti kriminalu?
Ko to kaze?Treba se snalazit,na razne nacine,kako ko umije, hoces ti dat pare mozda ovim sto se bave kriminalom da se ne bave vise?