Slučaj Dženan Memić
-
ArmandiHose
#24001 Re: Slučaj Dženan Memić
Hame moj "sudski izvještač" (ja nisam mogao dobiti izlaz sa posla) bio jutros u sudnici na saslušanju Arijane kao svjedokinje, pratio, zapisivao (ne smiju se unositi mobiteli pa nije mogao snimati), kaže mi Hame ukratko, gledajući u te njegove bilješke, komentariše:
Arijana... kao svjedokinja, baš kao i zastupnica, nedovršena, patetična, u konačnici nebitna kao svjedokinja za optuženje, kako bi to kazali advokati optuženih, njanjanja ukratko.... Sud nije ni za korak bliži utvrđenju Istine nakon njenog iskazivanja (možda dalje), osim što je svjedočio, uvjerio se nekoj vrsti patologije...
Sve je (Hame) bliži zaključku kako je Muriz zapravo produkt zajedničke manipulacije majstora Gepetto Iffeta i sada njegove asistentice Gepettina Arijane, naravno svako zbog svoje neke svoje koristi.
Za Iffeta se zna zašto manipulira Murizom, ali kod Arijane je, ka'e Hame, sasvim druga situacija. Čini mu se (Hametu) da je Arijana konačno progledala i da je postala svjesna Iffetovih ublehašenja i babo Murizovih zabluda, ali da nema srca kao kćerka da probudi babu Muriza iz te njegove (dobrovoljne) Iffet hipnoze.
Sem toga, kaže Hame, a slažem se, on misli kako bi se nakon „buđenja“ Muriza mogla nevoljno “probuditi“ i Arijana iz ugodnog sna uvažene zastupnice, otvoriti oči i sebe zateći kako opet radi za kasom u Ilidžanskom „DM“-u (lancu prodavnica kozmetike), odakle je „napredovala za karijernu zastupnicu“... itd.. itd...
Rekoh Hametu, nemoj gre'ota je, taman djevojci (Arijani) neočekivano krenula karijera, neka ona ne budi Muriza, niti sebe, jer ima ona narodna mudrost „za loše vijesti nikad nije kasno“.
Dobro si, kaže Hame, svakako će je sudija Perić (kao i Muriza) probuditi 2024. ili 2025. godine, a do tada će Arijana postati bar kantoanalna, ako ne i federalna zastupnica, neka pomoćnica ili čak zamjenica ministra, tko zna možda i neka nova Bisera Turković, Arijana već ima stanovite kvalifikacije da zamijeni Biseru (reko' Hametu, baš si zločest za ovu primjedbu, nisi žentlmen).
Hame Hame, nego hajde ti nama, posebno dendenu pito' me, nabavi onu presudu Vrhovnog suda ili bar informaciju je li napisana (piše se već od jula, ili se napisana krije od javnosti), kaže Hame hao jes nou... vidjećemo, muhanat' je
Arijana... kao svjedokinja, baš kao i zastupnica, nedovršena, patetična, u konačnici nebitna kao svjedokinja za optuženje, kako bi to kazali advokati optuženih, njanjanja ukratko.... Sud nije ni za korak bliži utvrđenju Istine nakon njenog iskazivanja (možda dalje), osim što je svjedočio, uvjerio se nekoj vrsti patologije...
Sve je (Hame) bliži zaključku kako je Muriz zapravo produkt zajedničke manipulacije majstora Gepetto Iffeta i sada njegove asistentice Gepettina Arijane, naravno svako zbog svoje neke svoje koristi.
Za Iffeta se zna zašto manipulira Murizom, ali kod Arijane je, ka'e Hame, sasvim druga situacija. Čini mu se (Hametu) da je Arijana konačno progledala i da je postala svjesna Iffetovih ublehašenja i babo Murizovih zabluda, ali da nema srca kao kćerka da probudi babu Muriza iz te njegove (dobrovoljne) Iffet hipnoze.
Sem toga, kaže Hame, a slažem se, on misli kako bi se nakon „buđenja“ Muriza mogla nevoljno “probuditi“ i Arijana iz ugodnog sna uvažene zastupnice, otvoriti oči i sebe zateći kako opet radi za kasom u Ilidžanskom „DM“-u (lancu prodavnica kozmetike), odakle je „napredovala za karijernu zastupnicu“... itd.. itd...
Rekoh Hametu, nemoj gre'ota je, taman djevojci (Arijani) neočekivano krenula karijera, neka ona ne budi Muriza, niti sebe, jer ima ona narodna mudrost „za loše vijesti nikad nije kasno“.
Dobro si, kaže Hame, svakako će je sudija Perić (kao i Muriza) probuditi 2024. ili 2025. godine, a do tada će Arijana postati bar kantoanalna, ako ne i federalna zastupnica, neka pomoćnica ili čak zamjenica ministra, tko zna možda i neka nova Bisera Turković, Arijana već ima stanovite kvalifikacije da zamijeni Biseru (reko' Hametu, baš si zločest za ovu primjedbu, nisi žentlmen).
Hame Hame, nego hajde ti nama, posebno dendenu pito' me, nabavi onu presudu Vrhovnog suda ili bar informaciju je li napisana (piše se već od jula, ili se napisana krije od javnosti), kaže Hame hao jes nou... vidjećemo, muhanat' je
- karanana
#24002 Re: Slučaj Dženan Memić
U normalnim drzavama i sudovima svjedocenje muriza i arijane bi se izbacilo pod stavkom rekla-kazala, hear-say. Ali kod nas me ne bi cudilo da dovedu vidovitu dzemilu i
Milana tarota kao svjedoke.
Ili je arijana mozda i ekspert psihologije i psihijatrije pa da je relevantna da analizira ponasanje i izgovorene rijeci osumnjicene?
Milana tarota kao svjedoke.
Ili je arijana mozda i ekspert psihologije i psihijatrije pa da je relevantna da analizira ponasanje i izgovorene rijeci osumnjicene?
Last edited by karanana on 23/12/2021 17:20, edited 1 time in total.
-
denden
#24003 Re: Slučaj Dženan Memić
Hahaha, da, izgleda da je Velibor bio motivisan (pronicljivo sam od sebe ili mu je nekako stavljeno do znanja) da se, za razliku od prvog iskaza kojeg je svjedočio i pred sudom, "sjeti" da se sad "bolje sjeca" nekih detalja kojih se ranije drugacije sjecao, a sto je svakako od znacajne pomoci "pravdi i istini".
A poseban šmek daju negativno formulisane artikulacije u pogledu stvari gdje se nema šta reći, ali "možda nešto ispadne" ako on to oboji "svojim utiskom".
Pa onda, "znam ja, trebala se ponašati tako i tako, A NIJE, nije vrištala, A TREBALA JE VRIŠTATI, SVI VRIŠTE, ZNAM JA, nije PITALA HOĆE LI PREŽIVJETI, a trebala je, svi pitaju "hoće li preživjeti".
Ali je ispalo nezgodno što je u prvim iskazima i pred Kantonalnim sudom rekao da je Zijad Mutap, čim je došao, prišao Alisi, tješio ju da će sve biti dobro i pitao jesu li pozvali Hitnu.On je kazao da nije vidio koliko telefona ima Alisa Mutap kod sebe, ali da je izgledala sasvim normalno.
Ja imam iskustvo u saobraćajnim nesrećama. Pogotovo kad je neko blizak, bude galame, vriske, a bilo mi je čudno da ovdje toga nema. Bilo mi je čudno da i kad je Hitna odvezla mladića da nije pitala hoće li preživjeti“, kaže Ristivojević.
Zato se sada nije toga sjećao.
Ali se kolega Hrvat, "sjetio", a toga se nije sjećao prvi put da je Zijad Mutap došao i bez da je prilazio Alisi pričao o nekim ukradenim autima.
Iako je Hrvat ipak i sada rekao da je Alisa bila pogubljena, da se plašila da će se onesvijestiti itd.
A ova negativna artikulacija "nije vrištala, a trebala je, nije pitala, a trebala je..." itd. mi je odnekud poznata.
Da, sjetio sam se da je neko postirao izjavu svjedoka iz Alisine kuće iz nekog dokumenta, koji je sutradan bio kod Mutapa kući i tip kaže "Alisa je tu bila i NIJE JAUKALA, NITI URLALA, iako je govorila da je povrijeđena".
Zanimljiv obrazac. Pokušaj da se od ništa nazor napravi nešto.
Baš je dobro što javnost ovo sve prati.
- zabac kermit
#24004 Re: Slučaj Dženan Memić
Imatel vas troje chetvero nesto novo za rec ili ko pokvarena ploca se ponavljate?
-
YouAreMyDestiny
#24005 Re: Slučaj Dženan Memić
Dakle, Arijana i Muriz su beskorisni svjedoci. 

- karanana
#24006 Re: Slučaj Dženan Memić
Apsolutno beskorisni i irelevantni za svjedocenje o dogadjaju. Ako cemo gledati i slusati sta je murizu reko neki hodza ili narkos sa ilidze, ili ako cemo da cujemo sta je arijani rekla neka treba na facebooku ili u dm-u onda nisu beskorisni. Ali sta tu odbrana ima da pita i unakrsno ispituje?
- uglavnomja
#24007 Re: Slučaj Dženan Memić
laganje pred sudom je kaznjivo, a on je lagao
da li onda ili sada ?
konsekvence mogu biti jako lose
i kao sto mi je bilo drago kad je osobodjen - sad ce mi biti drago da bude kaznjen
bilo za prvo ili drugo laganje
cinjenice kazu da je vise puta ponovio jedan iskaz, i to u periodu kad je sve bilo svjeze (i bilo je vise svjedoka koji su otprilike isto reli)
a sad, nakon 5 godina i nakon sto je uhapsen, pa oslobodjen, kao papagaj ponavlja istim rijecima ublehu koja se siri medijima o ukradenim autima ...
i da je izgleda "normalno"
policajci imaju rjecnik malo siri od opste rijeci "normalno" da opisu stanje nekoga
mada i to lici na vec vidjeno papagajisanje
zaboravio reci da je pokazala na dzenana
sve u svemu, materijal za odbranu
sreca pa postoji internet
da li onda ili sada ?
konsekvence mogu biti jako lose
i kao sto mi je bilo drago kad je osobodjen - sad ce mi biti drago da bude kaznjen
bilo za prvo ili drugo laganje
cinjenice kazu da je vise puta ponovio jedan iskaz, i to u periodu kad je sve bilo svjeze (i bilo je vise svjedoka koji su otprilike isto reli)
a sad, nakon 5 godina i nakon sto je uhapsen, pa oslobodjen, kao papagaj ponavlja istim rijecima ublehu koja se siri medijima o ukradenim autima ...
i da je izgleda "normalno"
policajci imaju rjecnik malo siri od opste rijeci "normalno" da opisu stanje nekoga
mada i to lici na vec vidjeno papagajisanje
zaboravio reci da je pokazala na dzenana
sve u svemu, materijal za odbranu
sreca pa postoji internet
-
denden
#24008 Re: Slučaj Dženan Memić
karanana wrote: ↑23/12/2021 17:37 Apsolutno beskorisni i irelevantni za svjedocenje o dogadjaju. Ako cemo gledati i slusati sta je murizu reko neki hodza ili narkos sa ilidze, ili ako cemo da cujemo sta je arijani rekla neka treba na facebooku ili u dm-u onda nisu beskorisni. Ali sta tu odbrana ima da pita i unakrsno ispituje?
A glavno je što niko nema ništa konkretno, ali se ponavlja isti obrazac "ali meni je bilo čudno"
Tako je "čudno" što je Alisa Mutap navodno pokušala ohrabriti Memiće govoreći "šta vam je, ba, biće on dobro, jak je on". Ono u fazonu "vidi kako ona to hladno i ležerno". A kako bi trebalo izgledati hrabrenje u takvoj situaciji? "Ne brinite, sigurno će umrijeti"?
Ali, hvala blagodatima neta, što reče uglavnom ja, imamo stručno mišljenje o odnosu Alise prema Dženanu (tročlani tim Kučukalić):
Odnos Alise prema Memić Dženanu bio je vrlo prožet pozitivnim emocijama ona je suosjećala sa ovaj gubitkom svog momka s kojim je bila u jednoj kraćoj vezi od mjesec dana, ispoljavala je empatiju sa tragičnim događajem odnosno prema umrloj osobi. U toku njihove veze nikad nije imala neka neugodna iskustva sa Memić Dženanom naprotiv bilo je to jedna lijepa veza koju je ona prihvatila i u kojoj je uživala
- zabac kermit
#24009 Re: Slučaj Dženan Memić
Imatel vas troje chetvero nesto novo za rec ili ko pokvarena ploca se ponavljate?
- karanana
#24010 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa ti se ponavljas. Ovo si isto pito prije 5 postovazabac kermit wrote: ↑23/12/2021 17:53 Imatel vas troje chetvero nesto novo za rec ili ko pokvarena ploca se ponavljate?
-
YouAreMyDestiny
#24011 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne hrani trola.karanana wrote: ↑23/12/2021 17:55Pa ti se ponavljas. Ovo si isto pito prije 5 postovazabac kermit wrote: ↑23/12/2021 17:53 Imatel vas troje chetvero nesto novo za rec ili ko pokvarena ploca se ponavljate?
- zabac kermit
#24012 Re: Slučaj Dženan Memić
Aha to primjecujes a njihovo ne,zanimljiv momakkaranana wrote: ↑23/12/2021 17:55Pa ti se ponavljas. Ovo si isto pito prije 5 postovazabac kermit wrote: ↑23/12/2021 17:53 Imatel vas troje chetvero nesto novo za rec ili ko pokvarena ploca se ponavljate?
-
ArmandiHose
#24013 Re: Slučaj Dženan Memić
Opet niko da priupita ove svjedoke ono NAJBITNIJE:
ZAŠTO SEFEROVIĆ LJUBO NIJE OPTUŽEN JER JE SVOJIM "LAŽNIM" PRIZNANJEM GODINAMA ODVLAČIO ISTRAGU I OPTUŽENJE I SUĐENJE U DRUGOM PRAVCU?
Ako je Ljubo (i Vasva) "lažno priznao" - zašto, zbog čega?
Ako je zbog novca, ko mu je to platio (ubica, neki njegov)?
Ako je zbog ozbiljne prijetnje, ko mu je to prijetio (ubica, neki njegov)?
Ako su Seferovići podmetnuti da prikriju ubistvo i ubice, kako to tvrdi Ifet Muriz teorija zavjere:
Zašto dakle Ljubo nije optužen? Zašto o ovome nema ni riječi u optužnici, zašto nisu bar predloženi kao svjedoci (a folk pjevač Šerif Konjević recimo jeste, samo zato što je sretni vlasnik nekretnine u Velikoj Aleji),
Zašto?
ZAŠTO SEFEROVIĆ LJUBO NIJE OPTUŽEN JER JE SVOJIM "LAŽNIM" PRIZNANJEM GODINAMA ODVLAČIO ISTRAGU I OPTUŽENJE I SUĐENJE U DRUGOM PRAVCU?
Ako je Ljubo (i Vasva) "lažno priznao" - zašto, zbog čega?
Ako je zbog novca, ko mu je to platio (ubica, neki njegov)?
Ako je zbog ozbiljne prijetnje, ko mu je to prijetio (ubica, neki njegov)?
Ako su Seferovići podmetnuti da prikriju ubistvo i ubice, kako to tvrdi Ifet Muriz teorija zavjere:
Zašto dakle Ljubo nije optužen? Zašto o ovome nema ni riječi u optužnici, zašto nisu bar predloženi kao svjedoci (a folk pjevač Šerif Konjević recimo jeste, samo zato što je sretni vlasnik nekretnine u Velikoj Aleji),
Zašto?
-
YouAreMyDestiny
#24014 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa rekao Muriz, da Ljubo nije bitan, eto što.
- uglavnomja
#24015 Re: Slučaj Dženan Memić
rekli su muriz i ifet
NIJE VAZNO KO JE UBIO DZENANA
vazno je ko je sakrivao i pomagao
hebotezivot, ovo ni retardiran mozak ne moze shvatiti
ok, ifet igra u visokoj politicii, bar pokusava, zna sta su ulozi .. i kako se koriste idioti
ali da covjek kaze ovo za svoje mrtvo dijete
covjek koji je sinonim za "ucviljenog" oca i borca za "pravdu"
-
ArmandiHose
#24016 Re: Slučaj Dženan Memić
Iz današnjeg svjedočenja Arijane Memić u Sudu BiH, kada se dovede u vezu sa skorašnjim svjedočenjem Muriza Memića, mogu se rekonstruisati počeci, motivi i razlozi Murizove teorije zavjere.
Kao prvo, očito da se "savjetnik" Ifet pojavljuje od samog početka, zapravo od momenta kada Muriz osjeća, zaključuje da "nešto nije u redu". Šteta što niko nije upitao ovo dvoje, i dalje to ne znamo, kako se Ifet pojavio u ovoj priči, ko ga je Murizu preporučio ili mu se Ifet lično sam preporučio. Vidljivo da advokat Ifet od početka "savjetuje" Muriza i Arijanu, zapravo stručno im učvršćuje, održava na snazi i razvija već prisutnu paranoju i nevjericu kod njih oboje, na štetu zdravog rasuđivanja.
Drugo, na samom početku razvoja događaja, policijske i tužilačke istrage, Arijana otvara Facebook stranicu i traži informacije i pomoć, kada je/ih počinju bombardovati sa raznim informacijama i teorijama sa svih strana, te tako nju i Muriza održavaju i kod njih razvijaju već prisutnu paranoju i nevjericu u sve i svakoga, osim u Ifeta (i njegovo zaleđe), na štetu zdravog rasuđivanja.
"Last but not least", posljednje, ali ne i najmanje važno, možda najvažnije za rekonstruisanje početaka, motiva i razloga Murizove teorije zavjere, je to da je Muriz (sa Arijanom) od početka žrtva vlastite paranoje, uobičajenih kognitivnih predrasuda, grešaka u rasuđivanju, što je direktna posljedica suženog rasuđivanja uzrokovanog boli, tragedijom zbog gubitka djeteta, potom zbog skromnih intelektualnih, mentalnih sposobnosti i mogućnosti, i prosječnog obrazovanja kod oboje (Muriz vk šofer, Arijana vk kasirka, uz uvažavanje ovih profesija), sve u sadejstvu sa Ifetovim "stručnim stavovima i uputama", te posebno zlonamjernim informacijama koje dolaze sa svih strane, on line (društvene internet veze, Facebook) i on live - gradsko mahalske.
Vidljivo je iz ovih svjedočenja, kako oboje (Muriz i Arijana), zbog boli i nestrpljenja da saznaju istinu, počinju sumnjati u sve oko sebe i sve tumačiti jednostrano, suženo, u korist vlastite štete (istine). Sve se preokreće, svaka riječ koju čuju i gesta koju neko učini dobija posebno, višeznačno značenje za njih, ništa nije kako jeste, bijelo je sivo zapravo crno, itd itd. O ovome je više denden pisao u njegovim postovima, da se ne ponavljam.
Da zaključimo:
ako su se ovo dvoje (Muriz i Arijana) lično, uz "malu pomoć prijatelja", sa ovakvim pričama koje smo čuli tokom njihovog svjedočenja izborili da ovih pet optuženih (zamalo sedam plus) bude uhapšeno, više mjeseci pritvoreno, optuženo i sada suđeno (slijedećih par godina) sa tako jadnom nedorečenom i sklepanom optužnicom, ako je to sve (a jeste), postaje jasno je da je čitava njihova priča, narativ, jedna paranoična teorija zavjere koja se održava na snazi kao rezultanta (zbir) njihove neugasive porodične pravedne boli, određenih propusta službenih lica (koja nisu krivična djela prikrivanja), izmanipulisane empatične javnosti i zlonamjerne kampanje u organizaciji majstor Ifeta i njegovih sponzora.
Kao prvo, očito da se "savjetnik" Ifet pojavljuje od samog početka, zapravo od momenta kada Muriz osjeća, zaključuje da "nešto nije u redu". Šteta što niko nije upitao ovo dvoje, i dalje to ne znamo, kako se Ifet pojavio u ovoj priči, ko ga je Murizu preporučio ili mu se Ifet lično sam preporučio. Vidljivo da advokat Ifet od početka "savjetuje" Muriza i Arijanu, zapravo stručno im učvršćuje, održava na snazi i razvija već prisutnu paranoju i nevjericu kod njih oboje, na štetu zdravog rasuđivanja.
Drugo, na samom početku razvoja događaja, policijske i tužilačke istrage, Arijana otvara Facebook stranicu i traži informacije i pomoć, kada je/ih počinju bombardovati sa raznim informacijama i teorijama sa svih strana, te tako nju i Muriza održavaju i kod njih razvijaju već prisutnu paranoju i nevjericu u sve i svakoga, osim u Ifeta (i njegovo zaleđe), na štetu zdravog rasuđivanja.
"Last but not least", posljednje, ali ne i najmanje važno, možda najvažnije za rekonstruisanje početaka, motiva i razloga Murizove teorije zavjere, je to da je Muriz (sa Arijanom) od početka žrtva vlastite paranoje, uobičajenih kognitivnih predrasuda, grešaka u rasuđivanju, što je direktna posljedica suženog rasuđivanja uzrokovanog boli, tragedijom zbog gubitka djeteta, potom zbog skromnih intelektualnih, mentalnih sposobnosti i mogućnosti, i prosječnog obrazovanja kod oboje (Muriz vk šofer, Arijana vk kasirka, uz uvažavanje ovih profesija), sve u sadejstvu sa Ifetovim "stručnim stavovima i uputama", te posebno zlonamjernim informacijama koje dolaze sa svih strane, on line (društvene internet veze, Facebook) i on live - gradsko mahalske.
Vidljivo je iz ovih svjedočenja, kako oboje (Muriz i Arijana), zbog boli i nestrpljenja da saznaju istinu, počinju sumnjati u sve oko sebe i sve tumačiti jednostrano, suženo, u korist vlastite štete (istine). Sve se preokreće, svaka riječ koju čuju i gesta koju neko učini dobija posebno, višeznačno značenje za njih, ništa nije kako jeste, bijelo je sivo zapravo crno, itd itd. O ovome je više denden pisao u njegovim postovima, da se ne ponavljam.
Da zaključimo:
ako su se ovo dvoje (Muriz i Arijana) lično, uz "malu pomoć prijatelja", sa ovakvim pričama koje smo čuli tokom njihovog svjedočenja izborili da ovih pet optuženih (zamalo sedam plus) bude uhapšeno, više mjeseci pritvoreno, optuženo i sada suđeno (slijedećih par godina) sa tako jadnom nedorečenom i sklepanom optužnicom, ako je to sve (a jeste), postaje jasno je da je čitava njihova priča, narativ, jedna paranoična teorija zavjere koja se održava na snazi kao rezultanta (zbir) njihove neugasive porodične pravedne boli, određenih propusta službenih lica (koja nisu krivična djela prikrivanja), izmanipulisane empatične javnosti i zlonamjerne kampanje u organizaciji majstor Ifeta i njegovih sponzora.
-
dzolix
#24017 Re: Slučaj Dženan Memić
svjedocenje Arijana Memic 23.12.2021dzolix wrote: ↑23/12/2021 13:11 Alisa i Dženan vezu su započeli 13. decembra 2016. godine i Alisa je htjela da 13. februara uđe kod Dženana u posjetu.
Muriza Memića pozvao je Zijad Mutap i pitao mogu li doći kod njih kući. Kada su došli Zijad i Esma rekli su kako je Alisa otišla da posjeti Dženana pa će i ona doći, te da je bio u MUP KS i da ih ispituju kao da su oni nešto krivi.
„Alisa dolazi u kuću, češka se po ruci i govori: „Šta vam je ba, jak je on bit će dobro“. Njena majka Esma kaže nije njih udarilo auto, Alisa je kao mala podletila pod kamion ona zna kako je to kad te auto udari. Njih je neko napao. Alisa tada govori da mora ići popiti terapiju i da ima vrtoglavicu. Muriz je izašao da ih isprati i vidio Alisu kako se normalno saginje i veže pertle i govori nama nije njoj ništa“, priča Arijana.
Nakon Dženanove smrti Arijana i Alisa nisu imale nikakav direktni kontakt.
Da li ovom pricom Arijana cilja na to da je Alisa otrovala Dzenana u bolnici.
-
suspect_zero
#24018 Re: Slučaj Dženan Memić
Joj kako vam se da više 
- zabac kermit
#24019 Re: Slučaj Dženan Memić
Kako si zakljucio to sviju ti?dzolix wrote: ↑23/12/2021 19:42svjedocenje Arijana Memic 23.12.2021dzolix wrote: ↑23/12/2021 13:11 Alisa i Dženan vezu su započeli 13. decembra 2016. godine i Alisa je htjela da 13. februara uđe kod Dženana u posjetu.
Muriza Memića pozvao je Zijad Mutap i pitao mogu li doći kod njih kući. Kada su došli Zijad i Esma rekli su kako je Alisa otišla da posjeti Dženana pa će i ona doći, te da je bio u MUP KS i da ih ispituju kao da su oni nešto krivi.
„Alisa dolazi u kuću, češka se po ruci i govori: „Šta vam je ba, jak je on bit će dobro“. Njena majka Esma kaže nije njih udarilo auto, Alisa je kao mala podletila pod kamion ona zna kako je to kad te auto udari. Njih je neko napao. Alisa tada govori da mora ići popiti terapiju i da ima vrtoglavicu. Muriz je izašao da ih isprati i vidio Alisu kako se normalno saginje i veže pertle i govori nama nije njoj ništa“, priča Arijana.
-
dzolix
#24020 Re: Slučaj Dženan Memić
Muriz je prico da su nasli trag uboda igle na Dz.
- uglavnomja
#24021 Re: Slučaj Dženan Memić
zar nije jedan od aduta i to sto alisa nikad nije otisla da vidi kako je dzenan? sad bas arijana kaze da je biladzolix wrote: ↑23/12/2021 19:42svjedocenje Arijana Memic 23.12.2021dzolix wrote: ↑23/12/2021 13:11 Alisa i Dženan vezu su započeli 13. decembra 2016. godine i Alisa je htjela da 13. februara uđe kod Dženana u posjetu.
ccc zna da ce alisa dokazati da je bila
- zabac kermit
#24022 Re: Slučaj Dženan Memić
-
dzolix
#24023 Re: Slučaj Dženan Memić
Vecinom su pricali kako je bila ravnodusna prema Dzenanu, u tom smislu .uglavnomja wrote: ↑23/12/2021 20:05zar nije jedan od aduta i to sto alisa nikad nije otisla da vidi kako je dzenan? sad bas arijana kaze da je bila
Navodno su zabranili posjete Dzenanu u bolnici a da li je Alisa posjetila Dzenana u bolnici o tome nema nekih informacija.
Ovo mi lici na Topalovice iz "Maratonci trce pocasni krug "
-
bitangeIprinceze
#24024 Re: Slučaj Dženan Memić
Ona je imala samo amneziju
to nije normalno stanje 
- zabac kermit
#24025 Re: Slučaj Dženan Memić
Sad pitas da li ga je posjetila a maloprije da ga je ubola iglom,drogiras li se ti?dzolix wrote: ↑23/12/2021 20:12Vecinom su pricali kako je bila ravnodusna prema Dzenanu, u tom smislu .uglavnomja wrote: ↑23/12/2021 20:05
zar nije jedan od aduta i to sto alisa nikad nije otisla da vidi kako je dzenan? sad bas arijana kaze da je bila
Navodno su zabranili posjete Dzenanu u bolnici a da li je Alisa posjetila Dzenana u bolnici o tome nema nekih informacija.
Ovo mi lici na Topalovice iz "Maratonci trce pocasni krug "