Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da se forumaši koji se diče ljevičarenjem i liberalizmom išta pitaju Bosna bi bila neki mix S.Koreje i Bjelorusije.
[/quote]
Kim Jong DO DIK i Milo Laktašenko
Po nekima su te nabrojane stranke+ljevičari iz SDS,PDP i DNS "alternativa ludilu".
Pa to je poenta
Ljevičari:Arnaut ,Durakovićka (kao preletači iz SDA SBB)
ili SDS koji je počinio genocid
ili
DNZ koji je uz snsd 16/20 godina
ili
SDA poput Kuke ili Čampare
NEMOGU biti Alternativu ničemu čak ni Ludilu zvanom SNSD SDA HDZ
EH da su Forumaši sa klixa predsjednici Ljevičarskih partija
Lider SDA Bakir Izetbegović pohvalio je opoziciju u Republici Srpskoj, istakavši da su lideri SDS-a Mirko Šarović, PDP-a Branislav Borenović i ostali uradili pravu stvar napustivši posebnu sjednicu Narodne skupštine kada je zasjedala o prenosu oduzetih nadležnosti.
Izetbegović je napomenuo da su već imali iskustvo sa ljudima iz SDS-a i PDP-a u mandatu od prije sedam, osam godina, te ocijenio da su se veoma korektno odnosili.
"Oni su htjeli da naprave uspješnu BiH", rekao je Izetbegović gostujući na sarajevskoj BIR Televizij
Poslije svake izjave Izetbegovica, Dodik moze otvoriti sampanjac.
Hajvan wrote: ↑23/12/2021 17:17
odlično, shvatili smo Vas.
možemo li sad to više nikad ne spominjati?
ili barem da više ne spomente sve dok se taj neko rodi.
Onda nas izvjestite.
Jedino Bošnjaka može na pravi put izvest Putokaz1 ali nema podršku Forumaša
Patton44 wrote: ↑23/12/2021 12:26
Dje si rasto grob te....il si opro usi tek neki dan.
U Sarajevu sam odrastao ali nisam nikada cuo bakira kako priča jer me iskreno govoreći boljelo u području kurke šta lopov ima da kaže. Nisam mu nikad cuo ni oca lopova šta ima da kaže, možda da nisu cigani imao bih priliku za bolje djetinjstvo a i mnogi bi danas bili živi.
Sto odmah ne rece da si rodjen gluh,da se ne zajebavamo.
Patton44 wrote: ↑23/12/2021 12:26
Dje si rasto grob te....il si opro usi tek neki dan.
U Sarajevu sam odrastao ali nisam nikada cuo bakira kako priča jer me iskreno govoreći boljelo u području kurke šta lopov ima da kaže. Nisam mu nikad cuo ni oca lopova šta ima da kaže, možda da nisu cigani imao bih priliku za bolje djetinjstvo a i mnogi bi danas bili živi.
Sto odmah ne rece da si rodjen gluh,da se ne zajebavamo.
Ne znam šta da ti kažem, u normalnim zemljama stranke rade za naciju a ne obrnuto. Nigdje nema te opsesije strankama ko na brdovitom balkanu. Stranke moraju predstaviti programe, ispuniti obećanja, ući u koaliciju sa drugim strankama sa kojim će raditi na istim/sličnim ciljevima za bolje sutra. U Bosni lopovska sda u koaliciji sa snsd i HDZ. Rade na zajedničkim ciljevima…a koji su to ciljevi? Ojaditi stanovništvo i ukrasti sto vise para. A šta radi glasačko tijelo? Bira iste 30 godina i ne planira prestati. Zamisli u jednoj zapadnoeuropskoj demokratiji da glasaju za iste 30 godina koji ih vode u propast, pa to se ni zamisliti ne može.
Patton44 wrote: ↑23/12/2021 19:18
Kako mi je ovo promaklo.Znali ko iz pouzdani izvora koje predsjednik Nase stranke od ovo troje,il i oni imaju troclano pred.
Eno,oglasi se i nevladina udruga HNS u vezi Bakirove izjave.Naravno,ni oni ne spominju VB,SAD,Njemačku i Nizozemsku koje je Bakir spomenuo prve,nego samo Islamski svijet.Skoro pa isto razmišljaju kao najveći islamofobi na svijetu,tkz.Fgr.Ako ništa,Orban im je objasnio neke stvari...džaba se oni stide svojih nena u dimijama,svojih imena,džaba im pljuvanja po IZ(nikad po KC i SPC) džaba njihov ateizam,džaba sve.Pomirite se s tim da ste muslimani.
Pa provaljeno da je s Kinezima dogovorena uvecavanje fakture za 50% za Malinarske respiratore-ubice.
Potvrdjeno da je "Seb" u porukama Sebija, glavom i bradom, sto automatski vodi dodatnoj uptuznici za laganje pred sudom i pod zakletvom.
Potvrdjeno da je Sebija znala da respiratori ne valjaju, ali ih je ipak ubacila u JIN i nalozila da se koriste, zbog cega je umrlo ko zna koliko desetina ili stotina ljudi. Za ovo bi joj u normalnoj drzavi bila oduzeta doktorska licenca, i dobila bi bar 10 godina zatvora.
Valjda sad to nekako anulirati u javnom prostoru, i eto botica s budalastim pokusajima spina i raznim nebulozama.
Timmy123 wrote: ↑23/12/2021 20:56
Eno,oglasi se i nevladina udruga HNS u vezi Bakirove izjave.Naravno,ni oni ne spominju VB,SAD,Njemačku i Nizozemsku koje je Bakir spomenuo prve,nego samo Islamski svijet.Skoro pa isto razmišljaju kao najveći islamofobi na svijetu,tkz.Fgr.Ako ništa,Orban im je objasnio neke stvari...džaba se oni stide svojih nena u dimijama,svojih imena,džaba im pljuvanja po IZ(nikad po KC i SPC) džaba njihov ateizam,džaba sve.Pomirite se s tim da ste muslimani.
Bakiru je bolje da ne daje nikakve izjave, osim ako nema nesto pametno za reci. A to su bas rijetke situacije.
Sefik jos gori.
I sa ovim pozivanjem i moljakanjem stranaca samo nas uvaljuju jos vise.
Ispadamo nesposobni. Mislim jesmo nesposobni, ali ajde da se barem pravimo da smo sposobni.
Jeblo te nato, eu i ostali. Vidis da nece i da ih boli qrac, sta ih zivkas vise. Sad evo bi i da islamski svijet reaguje. Hoce. Eno slomise se. Pa jednu palestinu gaze eno 40 godina i to tik do tog arapskog svijeta, niko se poceso nije. Sirija. Sve obratno radili.
I on ocekuje od tog razdjieljenog i neorganizovanog svijeta pomoc.
Tesko je promijeniti navike, jbg. Od prvih izbora 90' godine oni samo kukaju, mole, kmece..napravili su od
BiH drzavu sa posebnim potrebama. Pa mene bi vise sramota bilo samoga sebe. Svaki dan po 5,6 izjava u kojima
kmece i kunti i panti. A nesposobni da bilo sta promijene.
Dozer wrote: ↑23/12/2021 23:11
Pa provaljeno da je s Kinezima dogovorena uvecavanje fakture za 50% za Malinarske respiratore-ubice.
Potvrdjeno da je "Seb" u porukama Sebija, glavom i bradom, sto automatski vodi dodatnoj uptuznici za laganje pred sudom i pod zakletvom.
Potvrdjeno da je Sebija znala da respiratori ne valjaju, ali ih je ipak ubacila u JIN i nalozila da se koriste, zbog cega je umrlo ko zna koliko desetina ili stotina ljudi. Za ovo bi joj u normalnoj drzavi bila oduzeta doktorska licenca, i dobila bi bar 10 godina zatvora.
Valjda sad to nekako anulirati u javnom prostoru, i eto botica s budalastim pokusajima spina i raznim nebulozama.
I hajde nek mi sad neko kaze da Dodik nije Bakirov spasioc. Sve ovo gore pobrojano, a sve je stravicno, potisnuto je u drugi plan ovom pricom o razdvajanju i ratu...