Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirsek wrote: ↑22/12/2021 02:38
Gdje u Sarajevu ima kupiti ove milka "snow balls", bijelog deda mraza sa suncanim naocalama i cokoladu speculas gingerbread ? Obisao sam sve centre prosle sedmice i nigdje ih nema.
Ovu milku snowballs sam prošle godine redovno viđao u bingu u alti.
Inače, taj Bingo je nekako drugačiji od drugih, ima dosta nekih stvari koje drugi nemaju.
Znači, slušaj sad ovo. Došao čo'ek sad kući, kažem ja njemu "dobila sam info od konektovanog (tako je, prica se o tebi u nasoj kuci) da imaju neki francuski brownies..." Kaže on "A kad bi ti to htjela da probaš?" sa onim osmijehom kad nešto muti. Pa reko, sad. Izadje on u hodnik, tamo nešto šušti, i vraća se sa:
...uzeo u BCC kad je uzimao Ferrero.
Uglavnom, recenzija: Nije loše, bolje je kad se malo drmne u mikrovalnu da se čokolada u sredini otopi. Ali Milka je ipak bolja.
@ExNihilo Priznaj da si Funky.
S obzirom da Funky i sex (u kombinaciji) jedino padaju na pamet tebi i još nekoliko (muških) forumaša, meni to već postaje sumnjivo. Not that there's anything wrong with that...
Nema nazalost, 2 puta sam isao u zadnjih 7 dana.
Ako ne nadjem do kraja sedmice, potrazicu u onim skupim sopovima sto uvoze direkt iz Njemacke. A ima i ona cura na facebooku sto dovlaci robu iz Njemacke pa cu i nju pitati.
Na stupu i imaš još desetak kutijica snowballsa... eto.
Ta Runolist čokolada me podsjeća na djetinjstvo i more, sjećam se da su tamo uvijek po jednu zamotanu kockicu servirali roditeljima uz kafu. Džaba, nema te draži kad nije u individualnim kockicama.
no_sikiriki wrote: ↑23/12/2021 14:56
Ta Runolist čokolada me podsjeća na djetinjstvo i more, sjećam se da su tamo uvijek po jednu zamotanu kockicu servirali roditeljima uz kafu. Džaba, nema te draži kad nije u individualnim kockicama.
Ovdje je daju uz kafu u jednom kafiću, ali ne mogu se sjetiti u kojem
no_sikiriki wrote: ↑23/12/2021 14:56
Gdje je tu draž kad bih sad morala dati djetetu umjesto da ja pojedem?
Šalim se, ne bih njega vodila.
Ovaj, ne, šalim se opet, nisam tako sebična, sharing is caring
Gdje je tu draž kad bih sad morala dati djetetu umjesto da ja pojedem?
Šalim se, ne bih njega vodila.
Ovaj, ne, šalim se opet, nisam tako sebična, sharing is caring
Kinder Choco Fresh - OK, ali za moj ukus preslatko. U suštini samo hladna verzija Kinder Buena tj. meni djeluje još slađe, sam Kinder Bueno mi je bolji.
Sad idem na odvikavanje od slatkiša, ova čitava sedmica je bila u znaku slatkog, vrijeme je za "smirivanje", što je previše, previše je
no_sikiriki wrote: ↑24/12/2021 14:25
Kinder Choco Fresh - OK, ali za moj ukus preslatko. U suštini samo hladna verzija Kinder Buena tj. meni djeluje još slađe, sam Kinder Bueno mi je bolji.
Sad idem na odvikavanje od slatkiša, ova čitava sedmica je bila u znaku slatkog, vrijeme je za "smirivanje", što je previše, previše je
Imaš dobar brownies u penny plus marketu..8 kom na akciji 3.95 KM,..za kraj sedmice.
U HOSE komercu, socijalno.
U merkatoru, socijalno.
Ostalo mi jos iz kataloga da pronadjem bijelog djeda mraza sa suncanim naocalama i snow balls sa oreom.
no_sikiriki wrote: ↑24/12/2021 14:25
Imaš dobar brownies u penny plus marketu..8 kom na akciji 3.95 KM,..za kraj sedmice.
To ću ipak ostaviti za narednu godinu...nije daleko
mirsek wrote: ↑25/12/2021 01:04
U HOSE komercu, socijalno.
U merkatoru, socijalno.
Ostalo mi jos iz kataloga da pronadjem bijelog djeda mraza sa suncanim naocalama i snow balls sa oreom.
Boateng wrote: ↑25/12/2021 01:18
Jel to sastavljaš paketić?
Sastavljam sebi.
Hocu da probam sto vise ovih novih okusa, dosadilo malo ovo svakodnevno slatko.
Čuj sastavlja sebi ....meni nešto najdraža milka desert, ne vidim je sada nešto .....kažem ja malom da mu umjesto igračke (više je haman sve izgustirao ili prerastao) kupim školskog pribora do kraja godine....ošinu me pogledom k'o svekrvin jezik
mirsek wrote: ↑25/12/2021 01:25
Sastavljam sebi.
Hocu da probam sto vise ovih novih okusa, dosadilo malo ovo svakodnevno slatko.
Čuj sastavlja sebi ....meni nešto najdraža milka desert, ne vidim je sada nešto .....kažem ja malom da mu umjesto igračke (više je haman sve izgustirao ili prerastao) kupim školskog pribora do kraja godine....ošinu me pogledom k'o svekrvin jezik
Evo skoro zavrsio sa sastavljanjem
Sad samo treba nekako docekati srijedu kad prestajem sa dijetom na 7 dana.
Želim ti da preživiš ovo
Btw, meni ovi djed mrazići bezze...šuplje unutra, ništa...mamipara samo taka
Gdje si kupio ove praline sa lješnikom, ovo zlatno pakovanje?