Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patton44 wrote: ↑23/12/2021 13:28
Tesko da ce ko prestic taj uhljebski kapacitet , jedino da Genjac predje u Pucanstvo i Pravdu.
Vidis kako tebe tvoj SDA mozak odmah navodi na krivi zakljucak. Ti odmah na uhljebljenje. Ja sam mislila na intelektualni kapacitet. To mu ne mozes osporiti.
Sto taj int. kap.ne pokaze van drzavne sise,covjek je Arhitekta,nek se malo okusa u onom sto je zavrsio.
Vidis kako tebe tvoj SDA mozak odmah navodi na krivi zakljucak. Ti odmah na uhljebljenje. Ja sam mislila na intelektualni kapacitet. To mu ne mozes osporiti.
Sto taj int. kap.ne pokaze van drzavne sise,covjek je Arhitekta,nek se malo okusa u onom sto je zavrsio.
Nemoj se sa tim igrati, moglo bi i Genjcu pasti na pamet da se vrati u profesiju.
Sarajmen wrote: ↑23/12/2021 14:15
O tom po tom u svoje vrijeme, koje niko razuman ne priziva i želi,koliko iz pročitanog shvatih Komšića. A vala ni bježi od poziva za rezervni sastav Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.
A na oružani odgovor Željko misli?
A kojim jedinicama, opremom i vojskom? Kojom obukom i kojim sredstvima?
I šta tačno misle ko će im se suprotstaviti i koliko će potrajati taj oružani odgovor i sa kojom cijenom?
O tom po tom u svoje vrijeme, koje niko razuman ne priziva i želi,koliko iz pročitanog shvatih Komšića. A vala ni bježi od poziva za rezervni sastav Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.
I šta tačno misle ko će im se suprotstaviti i koliko će potrajati taj oružani odgovor i sa kojom cijenom?
Nije tvoje da o tome mislis, ima ko ce mislit. Tvoje je da spremis duge gace i vunene carape.
Oružane Snage Bosne i Hercegovine su po ustavu dužne vojno pa i svim sredstvima branit granice BiH i njene građane.
jazzer wrote: ↑23/12/2021 14:36
Genjac je tako dugo budzetlija i lezilebovic da ne bi znao naci zenski organ za cije je lijecenje utrosio tolike
godine studiranja.
Genjac je u tim godinama u kojim i da hoce ne bi mogao pronaci organ studiranja
512MB wrote: ↑23/12/2021 15:15
Oružane Snage Bosne i Hercegovine su po ustavu dužne vojno pa i svim sredstvima branit granice BiH i njene građane.
Samo na to ukazuje gospodin Komšić.
Aham, pa i to bi moglo biti interesantno za gledati.
Oruzane snage koje ne mogu parirati ni jednoj oruzanoj sili iz susjedstva.
Naročito ako znamo da je za upotrebu OS potrebna saglasnost sva tri člana predsjedništva.
Ili ćemo štititi ustav, kršeći ustav? Komplikovano vam je to nešto.
512MB wrote: ↑23/12/2021 15:15
Samo na to ukazuje gospodin Komšić.
Aham, pa i to bi moglo biti interesantno za gledati.
Oruzane snage koje ne mogu parirati ni jednoj oruzanoj sili iz susjedstva.
Naročito ako znamo da je za upotrebu OS potrebna saglasnost sva tri člana predsjedništva.
Ili ćemo štititi ustav, kršeći ustav? Komplikovano vam je to nešto.
Izgleda potreba da se prebaci krivica na drugu stranu je veca od mozdanog kapaciteta da se vidi ono sto je ispred nosa.
BHCluster wrote: ↑23/12/2021 15:51
Izgleda potreba da se prebaci krivica na drugu stranu je veca od mozdanog kapaciteta da se vidi ono sto je ispred nosa.
Nema tu nikakve potrebe za prebacivanje krivnje. A o kojecijem kapacitetu bi se dalo polemisati.
Stvar je mokrih snova i onoga sto se plasira kao rjesenje, a sto niti je rjesenje, niti je moguce za izvesti.
BHCluster wrote: ↑23/12/2021 15:51
Nema tu nikakve potrebe za prebacivanje krivnje. A o kojecijem kapacitetu bi se dalo polemisati.
Stvar je mokrih snova i onoga sto se plasira kao rjesenje, a sto niti je rjesenje, niti je moguce za izvesti.
Naravno lakse je biti u hladovini i upirati prstom u pogresnu stranu.
Evo jedna za lajk
Mislim da bi Zlatni ljiljan, kao neustrasiv borc, trebao licno da razbije Dodika. Prvo mae geri, pa onda djako zuki i onda sutanje nogama
Naravno lakse je biti u hladovini i upirati prstom u pogresnu stranu.
"Vazno je biti u hladovini i upirati prstom" je kako djeluju svi politicari u BiH
Tanqueray wrote: ↑23/12/2021 19:25
Evo jedna za lajk
Mislim da bi Zlatni ljiljan, kao neustrasiv borc, trebao licno da razbije Dodika. Prvo mae geri, pa onda djako zuki i onda sutanje nogama
Tanqueray wrote: ↑23/12/2021 19:25
Evo jedna za lajk
Naravno, ipak je to olicje tvog plemena.
Mogu ga Ljiljanu svi redom ......t, kome je malo nek se i naguzi.