Jesu l' ti i Jovo Divjak, Slaviša Šućur, Saša Petrović isto neprijatelji?
Jesu li svi hrvati i srbi neprijatelji?
Pa eto, vodi vas zeleni šef tačno gdje želite da budete! Ne bi ni on ovako lupao da nema vasu podršku, svojih cijenjenih birača.bingov buraz wrote: ↑23/12/2021 00:26Dosta,ja sam jednostavan čovjek,smetaju mi genocidaši.
Sa drugim stvarima nemam problema,lijevi,desni, hetero,LBTQ ili kako se već zovu,niko mi ne smeta.
Brljopije genocidaši jako.
E jbgdrug_profi wrote: ↑23/12/2021 00:30Jesu l' ti i Jovo Divjak, Slaviša Šućur, Saša Petrović isto neprijatelji?
Vidim, ali sam htio da budem siguran.Hajvan wrote: ↑23/12/2021 00:32E jbgdrug_profi wrote: ↑23/12/2021 00:30
Jesu l' ti i Jovo Divjak, Slaviša Šućur, Saša Petrović isto neprijatelji?
Vidis mi lokaciju i kako je napisana
Treba imati dobre odnose sa svima,SunTzu je napisao,drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže.
Ma sve ok.Nego,ode i ti u SDA botove ako je vjerovati konami666.bingov buraz wrote: ↑23/12/2021 00:38Treba imati dobre odnose sa svima,SunTzu je napisao,drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže.
Viša je to matematika za riđobradig i ostale idiote.
Svoju ti brigu.konami666 wrote: ↑23/12/2021 00:32Pa eto, vodi vas zeleni šef tačno gdje želite da budete! Ne bi ni on ovako lupao da nema vasu podršku, svojih cijenjenih birača.bingov buraz wrote: ↑23/12/2021 00:26
Dosta,ja sam jednostavan čovjek,smetaju mi genocidaši.
Sa drugim stvarima nemam problema,lijevi,desni, hetero,LBTQ ili kako se već zovu,niko mi ne smeta.
Brljopije genocidaši jako.
Mi norvezani jel? Moje brige se svode na to gdje ću na skijanje i da li je vrijeme za kupovinu veće kuće.
Vidiš, ja sam tebe prepoznao iz prve!
Kristian Marić: S Kinezima dogovoreno da se napravi lažna faktura s duplo većom cijenom respiratora
FIKRET JE PRISTAO NA SANJIN PLAN
Odgovarajući na pitanje tužitelja Hukeljića kojeg datuma je Sanja Lekić ponudila prodaju respiratora ACM812 A, Marić je kazao “početkom aprila prošle godine ,a isporuka je trebala biti 15. aprila prošle godine”.
Marić je pojasnio i da su respiratori ACM812 A prije korone koštali između 5.000 i 10.000 eura, a da im je kasnije cijena rasla. Otkrio je i da je cijena tih respiratora za Srbiju bila 25.000 eura po komadu. To je kako je kazao bila duplo jeftinija cijena od one za BiH . Sve je to, rekao je Marić saznao iz komunikacije sa Sanjom Lekić.
– Svrha povećanja cijene je bila da se pomogne Sanji Lekić. Bio je plan ponuditi BiH 100 komada po cijeni od 3,9 miliona eura. Ako od 3,9 miliona KM oduzmemo 1,5 miliona koliko je bila stvarna cijena ostalo bi 2,4 miliona maraka. Dobit iz tog posla je trebala služiti da Sanja Lekić vrati novac Srbiji za respiratore koje u Srbiji nisu htjeli. To su osmislili Sanja i Borna. Sanja je potpisala ugovor sa “FH Srebrena malina”, ali nije došlo do realizacije tog ugovora, rekao je Marić.
– Na pitanje tužitelja Hukeljića da li je u to vrijeme Fikretu Hodžiću bilo poznato da je cijena respiratora koje je trebao platiti Sanji Lekić manja od stvarne, Marić je kazao:
– U početku ne, a kasnije da. Dogovor je bio kad se Hodžiću isporuči 100 prvih respiratora da se onda ide u kupovinu još 200. Fikret je meni i Sanji rekao da ima osiguranih 10,5 miliona i da će se osigurati dodatnih 20 miliona. Ovih 100 respiratora od Sanje je trebalo biti isporučeno 15. aprila, ali je ugovor raskinut. Fikret je zamolio da se ipak isporuči 100 komada. Tada je Sanja Lekić preko Samira Cerića, inače njenog kontakta i suradnika koji živi u Londonu došla do kineskog dobavljača – kazao je Marić.
The BEN10 wrote: ↑23/12/2021 08:48 Ako je ovo istina...![]()
![]()
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/kristi ... a/2224619/
Kristian Marić: S Kinezima dogovoreno da se napravi lažna faktura s duplo većom cijenom respiratora
FIKRET JE PRISTAO NA SANJIN PLAN
Odgovarajući na pitanje tužitelja Hukeljića kojeg datuma je Sanja Lekić ponudila prodaju respiratora ACM812 A, Marić je kazao “početkom aprila prošle godine ,a isporuka je trebala biti 15. aprila prošle godine”.
Marić je pojasnio i da su respiratori ACM812 A prije korone koštali između 5.000 i 10.000 eura, a da im je kasnije cijena rasla. Otkrio je i da je cijena tih respiratora za Srbiju bila 25.000 eura po komadu. To je kako je kazao bila duplo jeftinija cijena od one za BiH . Sve je to, rekao je Marić saznao iz komunikacije sa Sanjom Lekić.
– Svrha povećanja cijene je bila da se pomogne Sanji Lekić. Bio je plan ponuditi BiH 100 komada po cijeni od 3,9 miliona eura. Ako od 3,9 miliona KM oduzmemo 1,5 miliona koliko je bila stvarna cijena ostalo bi 2,4 miliona maraka. Dobit iz tog posla je trebala služiti da Sanja Lekić vrati novac Srbiji za respiratore koje u Srbiji nisu htjeli. To su osmislili Sanja i Borna. Sanja je potpisala ugovor sa “FH Srebrena malina”, ali nije došlo do realizacije tog ugovora, rekao je Marić.
– Na pitanje tužitelja Hukeljića da li je u to vrijeme Fikretu Hodžiću bilo poznato da je cijena respiratora koje je trebao platiti Sanji Lekić manja od stvarne, Marić je kazao:
– U početku ne, a kasnije da. Dogovor je bio kad se Hodžiću isporuči 100 prvih respiratora da se onda ide u kupovinu još 200. Fikret je meni i Sanji rekao da ima osiguranih 10,5 miliona i da će se osigurati dodatnih 20 miliona. Ovih 100 respiratora od Sanje je trebalo biti isporučeno 15. aprila, ali je ugovor raskinut. Fikret je zamolio da se ipak isporuči 100 komada. Tada je Sanja Lekić preko Samira Cerića, inače njenog kontakta i suradnika koji živi u Londonu došla do kineskog dobavljača – kazao je Marić.
Također, Marić je potvrdio i autentičnost iskaza iz prošle godine datog Tužilaštvu BiH kada je kazao: “Fikret je bio saglasan s planom da će dobiti dio i on je na to pristao”.
Naslov je komotno mogao da glasi i "Najmocnije drzave svijeta Amerika, Velika Britanija i Njemacka su uz nas" ali eto pa nije.Black swan wrote: ↑22/12/2021 22:54 https://avaz.ba/vijesti/bih/705381/izet ... sto-obecao
Obecali se dignuti
.ebo naslov.plavi_E wrote: ↑23/12/2021 09:43Naslov je komotno mogao da glasi i "Najmocnije drzave svijeta Amerika, Velika Britanija i Njemacka su uz nas" ali eto pa nije.Black swan wrote: ↑22/12/2021 22:54 https://avaz.ba/vijesti/bih/705381/izet ... sto-obecao
Obecali se dignuti
Taj treci je sve drugo osim zapadnoeuropski. Prestanite se vise lagati.Novak20 wrote: ↑23/12/2021 10:21 .ebo naslov.
Bitno je ono što Bakir, prvi u Bošnjaka javno kaže. A kaže da bi OHR trebao otići iz BiH ako nema namjeru ispunjavati muzičke želje kao što je radio 25 godina. Tu rupu trebao bi po Bakiru zakrpati islamski svijet koji ovdje već ima "turistička naselja" zatvorenog tipa.
Nakon ovog Bakirovog intervjua, islamskog svijeta i srpskog sveta mrka je kapa ovom trećem, zapadnoevropskom u koji će iz BiH pohrliti večina nezadovoljnih ovakvim ponudama političara.