Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑21/12/2021 10:58
Ne treba meni provjera u inboxu.
Nego me zanima može li se kod vas desiti da se odjednom "pojavi" neki stari dug?
Od prije godinu i više
Pozdrav @tap3ah75,
Knjiženje računa se vrši po FIFO metodi, te najnovija uplata pokriva najstarije dugovanje. Kolege iz finansijskog sektora mogu provjerama utvrditi za koji tačno mjesec nije izvršena uplata.
Ma bezveze se sikiras ako se pojavi dug stariji od godinu dana nek te tuze isti je u zastari.
Knjiženje računa se vrši po FIFO metodi, te najnovija uplata pokriva najstarije dugovanje. Kolege iz finansijskog sektora mogu provjerama utvrditi za koji tačno mjesec nije izvršena uplata.
Ma bezveze se sikiras ako se pojavi dug stariji od godinu dana nek te tuze isti je u zastari.
Ne sikiram se .... nego kontam samo .... zapravo NE kontam tu logiku. Napiši na računu papirnom ako ima dug od ranije i to je to.
Znači oni npr izgube jednu moju uplatu i moraš se tužakati s njima - u najgorem slučaju ganjati po sudu
Hercegoviina wrote: ↑22/12/2021 09:43
Ima li sta na telemachu od ovog danas
Engleski Liga kup (20:45 sati):
Brentford - Chelsea
Liverpool - Leicester
Tottenham - West Ham
Francuska Ligue 1 (21 sat):
Lorient - PSG
Monaco - Rennes
Italijanska Serie A:
Roma - Sampdoria (18:30 sati)
Inter - Torino (18:30 sati)
Empoli - Milan (20:45 sati)
Napoli - Spezia (20:45 sati)
Španska La Liga:
Granada - Atletico Madrid (19 sati)
Athletic Bilbao - Real Madrid (21:30 sati)
ima ruska 3 liga , bolje 10 x nego te tvoje utakmice zajedno
Pored ruskih, tajlandskih, koreanskih… liga ljudi traze da gledaju engleze, spance, talijane… kakva bahatost i nezahvalnost najboljem operateru koji jedini ima giga grad. #telemachoprosti ne znaju sta pricaju
Informacija da će poslije nove godine Telemach opet vratiti Arene i ubaciti dodatne Arena kanale(premium i ostale hrvtaske Arene) kao i Superstar i ostale trenutno najbolje kanale u okrugu.E pa sada vidjet ćemo...
sredzovic wrote: ↑22/12/2021 13:02
Informacija da će poslije nove godine Telemach opet vratiti Arene i ubaciti dodatne Arena kanale(premium i ostale hrvtaske Arene) kao i Superstar i ostale trenutno najbolje kanale u okrugu.E pa sada vidjet ćemo...
Hajde Arene nekako i ima smisla ako se desi, ali ne vjerujem da će uvrstiti u ponudu kanale najvećeg rivala.
Suplja prica da se navuku novi korisnici, tj da se obnove ugovori. Dok ih ne vidim svojim ocima i dok u ugovoru ne budu navedene arene kao dio paketa nema vise potpisa. I naravno, ako uvedu a poskupe ide odmah raskid ugovora jer kad su ih izgubili cijenu nisu vratili za tih famoznih 5 KM ako se dobro sjecam.
Suplja prica da se navuku novi korisnici, tj da se obnove ugovori. Dok ih ne vidim svojim ocima i dok u ugovoru ne budu navedene arene kao dio paketa nema vise potpisa. I naravno, ako uvedu a poskupe ide odmah raskid ugovora jer kad su ih izgubili cijenu nisu vratili za tih famoznih 5 KM ako se dobro sjecam.
nisu, nude neke bezvezne popuste za produzenje ugovora...
Mislim tako je kako je, bez mene ko domina, tu sam dok ne naidje bolje, trenutno nema bolje.
Izvor informacije?
Arene premium nema ni Mtel.
Ono što je sigurmo da je u toku spor TM protiv AS zbog zloupotrebe dominantnog položaja.
Aha, a N1 i SK idu kod svakog partnera Telekoma Srbije