Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Viče moj jedan pajdo prije par mjeseci na kafi da su feminstice vještice
Da u pravu ti je drug. Imaju one tu neku furku na vještice, što kaže saint_mirad. Valjda im to zvuči, onako pomalo kao da su progonjene od društva i pomalo badass
sta kaze - nisam djecu nigdje ostavila ostavila, djeca su kod drugog roditelja
Juče sam ovo čitala. I komentare "svaka čast, nek si mu" itd. Hej, nek je ona, na pola vremena, "organizovala" da djeca budu kod vlastitog oca.
Inače mi je najbolje kad neko kaže da otac "pomaže" ženi, "čuva dijete" i sl. Izadjem u grad, sretnem nekoga i kao "gdje ti je mali", "pa eno ga s tatom", "ahaaaa."
sta kaze - nisam djecu nigdje ostavila ostavila, djeca su kod drugog roditelja
Juče sam ovo čitala. I komentare "svaka čast, nek si mu" itd. Hej, nek je ona, na pola vremena, "organizovala" da djeca budu kod vlastitog oca.
Inače mi je najbolje kad neko kaže da otac "pomaže" ženi, "čuva dijete" i sl. Izadjem u grad, sretnem nekoga i kao "gdje ti je mali", "pa eno ga s tatom", "ahaaaa."
ja kao da mu je nesto nazao ucinila ili mu se osvetila tako sto on "mora" pola vremena da posveti vlastitoj djeci.
bas ga je dobro "za******"
ja kao da mu je nesto nazao ucinila ili mu se osvetila tako sto on "mora" pola vremena da posveti vlastitoj djeci.
bas ga je dobro "za******"
Daaa, jadniku se nikako nije isplatilo švaleranje, sad mora da se brine o vlastitoj djeci
no_sikiriki wrote: ↑23/12/2021 14:48
P.s. ovaj "maneken" je mogao i kakav osmijeh nabaciti kad već radi u uslužnoj djelatnosti, neću da vidim nikakve paćenićke poglede @KraljicaIzJajca
P.s. ovaj "maneken" je mogao i kakav osmijeh nabaciti kad već radi u uslužnoj djelatnosti, neću da vidim nikakve paćenićke poglede @KraljicaIzJajca
Kakvi pogledi, zatvorio oči.
Od užitka ili sramote, to nećemo saznati
Otvorene su mu oči. Ali vidi zato zategnutih usana. Rekla bih da mu je prekipilo i da hoće kući
Pa da mu se digne, e ne može, nije njemu isto kao njegovoj radnoj kolegici.