Hah, a ti
Ma sta imam, samo naseg Lolu, djabalesku eon smart tv, i Arenu cloud
Moderator: Benq
Uzmi Netflix UHD paket za 6 markiDvokasetas wrote: ↑21/12/2021 12:24Hah, a ti?
Logosoft Nice paket, sada otkljucani Very Nice, FilmBox, CinemaxDvokasetas wrote: ↑21/12/2021 12:24Hah, a ti?
Prvo prvi mjesec 11 eura - 22 KM pa onda po 7 KMbeni-bu-man wrote: ↑21/12/2021 14:07Uzmi Netflix UHD paket za 6 markiDvokasetas wrote: ↑21/12/2021 12:24
Hah, a ti?
Ma i ovo mi dosta, al ako raskinem sa Arenacloudom mozda uzmem Netflix.beni-bu-man wrote: ↑21/12/2021 14:07Uzmi Netflix UHD paket za 6 markiDvokasetas wrote: ↑21/12/2021 12:24
Hah, a ti?
Gdje, šta, kako?!beni-bu-man wrote: ↑21/12/2021 14:07Uzmi Netflix UHD paket za 6 markiDvokasetas wrote: ↑21/12/2021 12:24
Hah, a ti?
Turska, VPN
Kako ja to mogu aktivirati, trenutno plaćamo Netflix po standardnoj cijeni za BiH.
Otkazes pretplatu netflixa par dana prije mjesecne naplate. Skines windscribe vpn. Kada ti ugase netflix i ponude ponovnu aktivaciju ides sledece korake:Naslovnica wrote: ↑21/12/2021 16:30Kako ja to mogu aktivirati, trenutno plaćamo Netflix po standardnoj cijeni za BiH.
Imam Netflix preko Samsung blu-ray, on ima na sebi tu aplikaciju. Nemam smart tv.
![]()
Hvala na opširnom odgovoru.dend wrote: ↑21/12/2021 16:37Otkazes pretplatu netflixa par dana prije mjesecne naplate. Skines windscribe vpn. Kada ti ugase netflix i ponude ponovnu aktivaciju ides sledece korake:Naslovnica wrote: ↑21/12/2021 16:30
Kako ja to mogu aktivirati, trenutno plaćamo Netflix po standardnoj cijeni za BiH.
Imam Netflix preko Samsung blu-ray, on ima na sebi tu aplikaciju. Nemam smart tv.
![]()
- Zatvori i obrisi netflix
- Otvori netflix i prati postupke ponovne aktivacije
- kada dođeš do dijela gdje ti nudi paket i karticu koju koristis aktiviras vpn na tursku
- otvoris paket da promijenis i trebalo bi da bude sve na Turskim lirama
- odaberes najvisi paket ( 40tak lira )
- nastavis dalje i trebalo vi da radi
- ako ti prođe dalje ali trazi ti turski sms broj onda je najbolje da uplatis sebi sms service ( ima ih pun google ) i iskoristis taj broj za prijem koda
Tjt valjda, nije komplikovano. Ne treba ti vise ikad vpn
Napisao sam ti, windscribe vpn. Taj je meni radioNaslovnica wrote: ↑21/12/2021 17:12Hvala na opširnom odgovoru.dend wrote: ↑21/12/2021 16:37
Otkazes pretplatu netflixa par dana prije mjesecne naplate. Skines windscribe vpn. Kada ti ugase netflix i ponude ponovnu aktivaciju ides sledece korake:
- Zatvori i obrisi netflix
- kada dođeš do dijela gdje ti nudi paket i karticu koju koristis aktiviras vpn na tursku
- nastavis dalje i trebalo vi da radi
- ako ti prođe dalje ali trazi ti turski sms broj onda je najbolje da uplatis sebi sms service ( ima ih pun google ) i iskoristis taj broj za prijem koda
Tjt valjda, nije komplikovano. Ne treba ti vise ikad vpn![]()
Znači moram skinuti i neki VPN program? Koji preporučujete?
Hvala još jednom!dend wrote: ↑21/12/2021 17:28Napisao sam ti, windscribe vpn. Taj je meni radioNaslovnica wrote: ↑21/12/2021 17:12
Hvala na opširnom odgovoru.![]()
Znači moram skinuti i neki VPN program? Koji preporučujete?
Igra rijeci. Svaki mjesec ti automatski skida sa racuna.Dvokasetas wrote: ↑21/12/2021 20:08 Sad gledam reklamu za Apollon u srbiji kaze jednom platis i gledas neograniceno.
Serem im se na igruMTV wrote: ↑21/12/2021 20:35Igra rijeci. Svaki mjesec ti automatski skida sa racuna.Dvokasetas wrote: ↑21/12/2021 20:08 Sad gledam reklamu za Apollon u srbiji kaze jednom platis i gledas neograniceno.
Tek sad vidim a vidim da su kolege objasnili sta kako
Evo ponovo jer sam ispravio neke rijeci
55 liradend wrote: ↑22/12/2021 09:11Evo ponovo jer sam ispravio neke rijeci
Otkazes pretplatu netflixa par dana prije mjesecne naplate. Skines windscribe vpn. Kada ti ugase netflix i ponude ponovnu aktivaciju ides sledece korake:
- Zatvori i obrisi iz memorije netflix
- nastavis dalje i trebalo bi da radi
Tjt valjda, nije komplikovano. Ne treba ti vise ikad vpn