Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Toplo preporučujem da te guru savjete šapućeš Šarenki da joj stimulišeš probavu.
Više rada, manje zurenja u telefon tokom radnog vremena.
Evo naseg šveda, koji sam odreduje ko je za njega struka. Doktor nije doktor ako to šved ne odobri.,dzaba diplome titule, recenzije
Komentarisete Capljinu koji ima vise dodira sa strukom nego sto cete vi ikad imat nit ste ikad imali. Ali znate srat ljudima , kad komentarisu doktore u vezi covida Toliko o vama, licemjeri obicni.
Gledaj ovog brude.
Nekome struka Tegnell, nekome ovaj vanzemaljac. Avaj, šta da se radi.
soda bikarbona i meditacija pomažu protiv autoimune bolesti“, savjeta da „krpelja ugušite kremom“ (nemojte, molimo vas) i uvjerenja da su ljudi koji imaju plave oči – vanzemaljci.
emmir1 wrote: ↑16/12/2021 07:11Svastika mi je doktorica u USA bolnici.
Nije im dugo bio haos u bolnici, no evo par dana kolaps od Omikrona.
U par dana se bolnice napunile.
Oni imaju izvještaje da dvije doze Pfizera štite 22 posto, treća doza štiti 70 posto ali bukvalno samo 10 tak dana nakon vakcinisanja i postotak krene da opada.
U suštini zaštita nije dobra, ali bolje bilo kakva zaštita
Ma šta ona bolan zna, nek ne plaši narod svi mi imamo oči možemo vidjeti da to nije tačno
spinel_ wrote: ↑16/12/2021 13:57
Top ragbista i jedan od najboljih u tom sportu iznenada preminuo u 36. godini.
Ovo ima veze sa temom kako?
Ima li ovo?
Još jedan profesionalni sportista primoran je da prekine svoju karijeru zbog vakcine protiv COVID-19.
Košarkaš BYU Richard Harward, univerzitetskog košarkaškog tima, najavio je da neće igrati do kraja sezone nakon što je pao u nesvest tokom egzibicione utakmice protiv Colorado Christian-a 4. novembra, manje od dve nedelje nakon što ga je uprava tima primorala da primi vakcinu protiv covid-a, kompanije Pfizer.
Još jedan profesionalni sportista primoran je da prekine svoju karijeru zbog vakcine protiv COVID-19.
Košarkaš BYU Richard Harward, univerzitetskog košarkaškog tima, najavio je da neće igrati do kraja sezone nakon što je pao u nesvest tokom egzibicione utakmice protiv Colorado Christian-a 4. novembra, manje od dve nedelje nakon što ga je uprava tima primorala da primi vakcinu protiv covid-a, kompanije Pfizer.
Jbg, trljajte se od nekog zarazenog omikronom sada, mozda opet fasujete.
Ima da se zatrljam
Ma cipiracemo se u februaru, sta je tu je iako ne vjerujem toliko u ucinkovitost ...
Ti imas najbolji i najjaci imunitet stecen preboljevanjem. Prirodni.
I to sto vam traze to da primite pa opet nakon toga iako si prebolio nema veze sa naukom i medicinom.
A ti ces je primiti samo da bi mogao normalno raditi. Strasno.
Ima da se zatrljam
Ma cipiracemo se u februaru, sta je tu je iako ne vjerujem toliko u ucinkovitost ...
Ti imas najbolji i najjaci imunitet stecen preboljevanjem. Prirodni.
I to sto vam traze to da primite pa opet nakon toga iako si prebolio nema veze sa naukom i medicinom.
A ti ces je primiti samo da bi mogao normalno raditi. Strasno.
Pa vidi, 6 mjeseci imam potvrdu da ne moram. Onda nakon 6 mjeseci, jednu pfajzerusu trebam.
Zena se mora bocnuti...ja ne moram trenutno, ali nakon 6 mjeseci bih morao svaki dan test raditi prije posla.