Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spinel_ wrote: ↑17/12/2021 23:00
Onaj ko je ne koristi ili nema odredjenu ocigledno mu je svaka ista
Ja vjerujem savjetu dva zubara da je izbor zubne paste skoro sasvim nevažan, da ja važno redovno i dugo četkati detaljno zube a da paste posebno s raznim osvježavajućim mirisima i efektom hlađenja daju lažni osjećaj higijene usta i zuba.
Pišem s aspekta osobe koja ima zdrave i jake zube i nema još uvijek probleme s desnima a pri tome još i ne jedem slatkiše.
U tvom konkretnom slucaju slazem se da je redovno i temeljito pranje ( uz eto ishranu u tvom slucaju ) pa bilo kojom pastom vazno i da je sam izbor nebitan.
Medjutim, kad imas probleme sa desnima vjeruj da je itekako vazno naci odgovarajucu tj specijalnu za to. Evo ja dok nisam ovu koristio cim mi u usta udje malo hladne vode ( ili hladnog zraka cak samo ) osjetim bol a s ovom ni ledena voda i zrak ne mogu mi nista niti sta osjetim A nije da mi zubarka prije toga nije plombe stavljala gdje god mogla da to smanji. Medjutim, s pastom koju koristim od aprila ove godine sam se preporodio
Ma da, kako sam i pretpostavljao jer nema logike da u jednom trznom ima a nigdje drugo ne.
Steta sto su GUM ukinuli, nije dugo ni bila ali etoo... A meni je odmah pomogla
Ok, hvala ti. Dok potrosim ove 3 ganjam dalje.. Vidjecu i tu a ako primjetim sta novo javljam svakako.
Čuj svaka mu je ista, ne bi se javio da nisam vidio sliku , uzeo prosli mjesec nako da probam bezveze meni bilo ,hem malo hem nije mi se svidjelo
vidio je taj dan kad sam bio isto ko i večeras u bingu na Ciglanama
Ma da, kako sam i pretpostavljao jer nema logike da u jednom trznom ima a nigdje drugo ne.
Steta sto su GUM ukinuli, nije dugo ni bila ali etoo... A meni je odmah pomogla
Ok, hvala ti. Dok potrosim ove 3 ganjam dalje.. Vidjecu i tu a ako primjetim sta novo javljam svakako.
Čuj svaka mu je ista, ne bi se javio da nisam vidio sliku , uzeo prosli mjesec nako da probam bezveze meni bilo ,hem malo hem nije mi se svidjelo
ma dobro ti volis mozda da ti bude ice fresh kad operes ali svrhe te paste nije to vec da stiti i smanjuje bol desni sto odlicno cini. Ako nemas tih problema onda ti ista nije ni potrebna
A eto vidis na Ciglanama ostalo starih zaliha jos 2 samo i nakon sto odu nece ih biti vise jer ih ocigledno vise nema.
@Dzontra_Volta ma jesam i tu i lacalut pa i sensodyne ali onako. Nijedna mi nije pomogla kao ova.
Tea lana wrote: ↑19/12/2021 09:20
Gdje cu kupiti patku spremnu za pripremu
ne vjerujem da igdje ima.nekad je svega bilo kupiti. srnetine, veprovine, patke, zecetine, zivih sarana....
Sarana ima al se brzo proda pred praznike
Ostalo nabavljati u vukojebini veprovine ima, al koliko je kvalitetno, dovoljna mu je cijena 1kg-marka
Kad idemo na livadu vikednom znam da ganjaju te stetocine,ubijaju,vucaraju slikaju i prodaju,ima musterija ko voli to pa kupi...
Tea lana wrote: ↑19/12/2021 09:20
Gdje cu kupiti patku spremnu za pripremu
ne vjerujem da igdje ima.nekad je svega bilo kupiti. srnetine, veprovine, patke, zecetine, zivih sarana....
Prodavao je neki čovjek u Kasindolu ili nekom obližnjem naselju u IS svježu puretinu a čini mi se i patke. Nije to imao nikad u nekoj online ponudi nego bi dolazio i nudio po većim firmama i onako moljakao da ga se preporuči i kupi. Zeku smo mi kupili prije par godina, ispostavilo se od onog nekog bivšeg pokušaja uhljeba političara nekog Jasenka, pa su nas zakinuli na težini zeca podobro.
ma dobro ti volis mozda da ti bude ice fresh kad operes ali svrhe te paste nije to vec da stiti i smanjuje bol desni sto odlicno cini. Ako nemas tih problema onda ti ista nije ni potrebna
A eto vidis na Ciglanama ostalo starih zaliha jos 2 samo i nakon sto odu nece ih biti vise jer ih ocigledno vise nema.
@Dzontra_Volta ma jesam i tu i lacalut pa i sensodyne ali onako. Nijedna mi nije pomogla kao ova.
Ostalo nabavljati u vukojebini veprovine ima, al koliko je kvalitetno, dovoljna mu je cijena 1kg-marka
Kad idemo na livadu vikednom znam da ganjaju te stetocine,ubijaju,vucaraju slikaju i prodaju,ima musterija ko voli to pa kupi...
svo meso divljaci koje ja kupim kupujem svjeze i nosim u venerinarsku stanicu.
Vjerovatno nisi probala ali meso je ukusno ko zna spremiti
Znam ja bolje nego ti kad se meso pregleda pogotovo veprovina. A o probavanju, hocemo li svadju zapoceti na forumu ili kako ti vise odgovara?
Ne samo da nisam probala,nego i necu nikad, trebala bi ti neki racun poloziti? Za meso nultog kvaliteta i tudjem izboru jela uglavnom ne dajem komentare pogotovo kad je krmad u pitanju.
Znam ja bolje nego ti kad se meso pregleda pogotovo veprovina. A o probavanju, hocemo li svadju zapoceti na forumu ili kako ti vise odgovara?
Ne samo da nisam probala,nego i necu nikad, trebala bi ti neki racun poloziti? Za meso nultog kvaliteta i tudjem izboru jela uglavnom ne dajem komentare pogotovo kad je krmad u pitanju.
stvar izbora
kao i to kako ce neko neciji post protumaciti.
philanthropy wrote: ↑18/12/2021 08:49
gdje kupiti kvalitetna unutrasnja vrata?
Ne znam koliki ti je budžet, ali otiđi u AnsDrive, showroom u Grand Centru. Pored kvaliteta vrata, posebno pohvaljujem mjerenje i majstore koji su radili ugradnju. Rok isporuke cca 30 dana. Jako smo zadovoljni.
philanthropy wrote: ↑18/12/2021 08:49
gdje kupiti kvalitetna unutrasnja vrata?
Ne znam koliki ti je budžet, ali otiđi u AnsDrive, showroom u Grand Centru. Pored kvaliteta vrata, posebno pohvaljujem mjerenje i majstore koji su radili ugradnju. Rok isporuke cca 30 dana. Jako smo zadovoljni.
hvala, dolaze u srijedu
nadam se da nece biti karina i da nece biti treca vrata koja cu skidati i vracati
Da li ima igdje kupiti kecap makar malo slican onome DONNA sto se vrtio po prodavnicama prije bogapitaj koliko vremena? U onoj velikoj valjkastoj plasticnoj boci? Samo da nije vodenast i tako to....
vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 21:40
Da li ima igdje kupiti kecap makar malo slican onome DONNA sto se vrtio po prodavnicama prije bogapitaj koliko vremena? U onoj velikoj valjkastoj plasticnoj boci? Samo da nije vodenast i tako to....
vjeshalica wrote: ↑20/12/2021 21:40
Dobar je Heinz
Dobar je dok ne naletis na rumunski, bugarski, itd...