Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spinel_ wrote: ↑12/04/2021 16:52
Ma znam, ali ovaj mi je bas bio najbolji...
Probaj onu drugu njihovu Detox, u zutoj tubi. Meni valja, a i ja sam tu koristila dok je ne ukinuse.
Izgleda da nam i ovu ukinuse nema je vec 20ak dana nigdje.
Imam jos 3 komada sto sam prije kupio u Bingu jer su bile 2 marke. Da sam znao da ce nestati kupio bih 30-40 komada. Dosad su najbolje se pokazale. Djeluje itekako na osjetljive, nikakvih problema nemam od kada si rekla da je koristim.
Miksao sam je s ovom i sad nijedne GUM invigorate nema. Sve sto valja ukinuse.
Jel fakat? U kojem Bingu? Ja na Pofalicima gledao prije 10ak dana i nije bilo.
Nakon toga gledao u dm-u, velikom Mercatoru i isto nema pa sam mislio da nije povuceno...
Nakon toga gledao u dm-u, velikom Mercatoru i isto nema pa sam mislio da nije povuceno...
Bila sam ja veceras u BCC, nevezano za ovaj komentar, i bas sam gledala jel ima - nema.
Presla na ovu ljubicastu, not as good al eto, bolju nisam nasla, cekam onu neku advanced gum health, ako neko vidi javite.
Bila sam ja veceras u BCC, nevezano za ovaj komentar, i bas sam gledala jel ima - nema.
Presla na ovu ljubicastu, not as good al eto, bolju nisam nasla, cekam onu neku advanced gum health, ako neko vidi javite.
Ma da, kako sam i pretpostavljao jer nema logike da u jednom trznom ima a nigdje drugo ne.
Onaj ko je ne koristi ili nema odredjenu ocigledno mu je svaka ista
Steta sto su GUM ukinuli, nije dugo ni bila ali etoo... A meni je odmah pomogla
Ok, hvala ti. Dok potrosim ove 3 ganjam dalje.. Vidjecu i tu a ako primjetim sta novo javljam svakako.
Ma da, kako sam i pretpostavljao jer nema logike da u jednom trznom ima a nigdje drugo ne.
Ok, hvala ti. Dok potrosim ove 3 ganjam dalje.. Vidjecu i tu a ako primjetim sta novo javljam svakako.
Najbolje ti je da kontaktiraš ovlaštenog uvoznika/distributera za konkretne informacije vezano za dostupnost proizvoda i mjesta prodaje.
Najbolje ti je da kontaktiraš ovlaštenog uvoznika/distributera za konkretne informacije vezano za dostupnost proizvoda i mjesta prodaje.
Jap, na njihovom sajtu imaju sve koje su trenutno dostupne, ove GUM nisu vise na listi. Sori, govorim za Colgate, ne za distributera.
spinel_ wrote: ↑17/12/2021 23:00
Ja vjerujem savjetu dva zubara da je izbor zubne paste skoro sasvim nevažan, da ja važno redovno i dugo četkati detaljno zube a da paste posebno s raznim osvježavajućim mirisima i efektom hlađenja daju lažni osjećaj higijene usta i zuba.
Pišem s aspekta osobe koja ima zdrave i jake zube i nema još uvijek probleme s desnima a pri tome još i ne jedem slatkiše.