FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#61001 Re: FC Barcelona
https://www.klix.ba/sport/nogomet/barce ... /211209113
Bayern čeka De Jonga k'o zapeta puška već neko vrijeme. Za Stegena ne znam, al' nema sumnje da će i on nać' angažman u nekom top klubu.
Klub sve bliže mrtvom prosjeku. Bartomeu ih je unazadio jedno tri'es' godina.
Bayern čeka De Jonga k'o zapeta puška već neko vrijeme. Za Stegena ne znam, al' nema sumnje da će i on nać' angažman u nekom top klubu.
- Charuga
- Globalni moderator
#61002 Re: FC Barcelona
Ima li igrača da nije bio povrijeđen ...Barcelona je potvrdila da Memphis Depay ima povredu zadnje lože lijeve noge!
Također, Jordi Alba ima povredu zadnje lože desne noge.
- Tito_i_Partija
- ultima_palabra
#61004 Re: FC Barcelona
Pa ako su medju najplacenijim igracima, a nisu sposobni da nose ekipu na ledjima, mozda Xavi hoce uzeti pare na njima i uloziti u nekog drugog.Tito_i_Partija wrote: ↑09/12/2021 16:40 https://www.klix.ba/sport/nogomet/barce ... /211209113
De Jong je odlican igrac, ali nema mentalitet lidera sto bi u ovakvom veznom redu Barce morao biti. Ter Stegen je u padu forme vec duze vrijeme.
- deogest
#61005 Re: FC Barcelona
To ti je kao sto je Muller i rekao. Zanimljiva takticki i tehnicki ekipa, ali potpuno fizicki van svake forme. A tad idu i ceste povrede misica. Ne mogu oni da potrce. Mogu mislit kakvi su im treninzi bili zadnje 2-3 godine, cisto rekreativno 100 %.
To se jednostavno vidi na terenu.
- Tito_i_Partija
#61006 Re: FC Barcelona
De Jong je doš'o u najgore moguće vrijeme u Barcelonu. Stvari su već počele da idu naopako, mnoge skupe investicije su se pokazale k'o propalitet, a klub je sve više zavisio od "stare garde" Messija, Busquetsa i Piquea za spašavanje i dirigovanje utakmica. Tu jednostavno nije bilo mjesta za ikakvo pokazivanje "mentaliteta lidera", već igraj kako ti mi kažemo.ultima_palabra wrote: ↑10/12/2021 15:55Pa ako su medju najplacenijim igracima, a nisu sposobni da nose ekipu na ledjima, mozda Xavi hoce uzeti pare na njima i uloziti u nekog drugog.Tito_i_Partija wrote: ↑09/12/2021 16:40 https://www.klix.ba/sport/nogomet/barce ... /211209113
De Jong je odlican igrac, ali nema mentalitet lidera sto bi u ovakvom veznom redu Barce morao biti. Ter Stegen je u padu forme vec duze vrijeme.
Mislim da bi on u Bayernu definitivno bio nešto poput De Bruynea u City-u. Tako nešto im već neko vrijeme fali, i to i oni sami znaju.
-
Kurjakk
#61007 Re: FC Barcelona
Samo nek ga dobro plate i nek ga vode. Ako dobro plate (jedan od rijetkih u barsi za koje može uzeti fino love) što se mene tiče mogu depaya i onog drugog de jonga dobiti na poklon! Mogu čistiti kopačke po Minhenu sva trojica!
- luckylaka
#61008 Re: FC Barcelona
Pa boce Bayern i Dembelea a ako ode vidjeces da ce tamo proigrati.Njemu i treba njemacka disciplina
-
LSD
#61009 Re: FC Barcelona
Dembele je obicna propalica, ublehaš koji je odigrao jedva 80 utakmica za skoro 5 godina (koliko je u Barci)
- Charuga
- Globalni moderator
#61010 Re: FC Barcelona
Upravo tako.
Pročitajte interviju sa čovjekom koji je bio zadužen za skauting, u vrijeme vladavine prošlog predsjednika. Kakve su igrače, i za koliko para nudili upravi, a ovi sve odbijali. A u međuvremenu davali 100+ miliona za neke.
Pročitajte interviju sa čovjekom koji je bio zadužen za skauting, u vrijeme vladavine prošlog predsjednika. Kakve su igrače, i za koliko para nudili upravi, a ovi sve odbijali. A u međuvremenu davali 100+ miliona za neke.
- luckylaka
#61011 Re: FC Barcelona
Pa ne govorim o njemu kao debilu nego kao fudbaleru.Koliko su mu dopustili tako se i ponasa.Ne mozes reci da je truba od fudbaleraLSD wrote: ↑14/12/2021 14:51Dembele je obicna propalica, ublehaš koji je odigrao jedva 80 utakmica za skoro 5 godina (koliko je u Barci)prođe mu ugovor sa Barcom po bolnicama
druga je stvar što su ga levati koji su tada bili na celu Barce platili kao da je Messi
šta su glupani u njemu vidjeli, ostaje misterija.
-
LSD
#61012 Re: FC Barcelona
Pa ne igra levat uopšte vec godinama, non stop povrijeđen.luckylaka wrote: ↑14/12/2021 21:16Pa ne govorim o njemu kao debilu nego kao fudbaleru.Koliko su mu dopustili tako se i ponasa.Ne mozes reci da je truba od fudbaleraLSD wrote: ↑14/12/2021 14:51
Dembele je obicna propalica, ublehaš koji je odigrao jedva 80 utakmica za skoro 5 godina (koliko je u Barci)prođe mu ugovor sa Barcom po bolnicama
druga je stvar što su ga levati koji su tada bili na celu Barce platili kao da je Messi
šta su glupani u njemu vidjeli, ostaje misterija.
Ne znam o kakvom fudbaleru pricas
- luckylaka
#61013 Re: FC Barcelona
120 utakmica za Barsu u 5 sezona,znaci igra.Xavi je rekao da je u Barsi najlosija karika doktori i kondicioni treneri.Nije Osme kriv sto ga nisu nabildali
-
LSD
#61014 Re: FC Barcelona
šta ba 120
Jel neko trebao bildati De Jonga, Albu, Depaya, Busquetsa, Pedrija, Arauja, Desta i ostale igrace, svi oni glupi, jedino on pametan jelde...kakvo crno bildanje, trebao je samo voditi zdrav sportski životu, kad spavati, kad odmarati, šta jesti, šta piti itd...ali ga bolio qrc za tim....5 godina ga je Barca placala da levat hoda po bolnicama. Frajer je smece od igraca, plus gluperda neviđena.
Ne znam zašto pokušavaš braniti neodbranjivo
- luckylaka
#61015 Re: FC Barcelona
Jbga to ti i kazem.Oni su mu dozvolili da sve to radi,Baloteli mu uzor.Zato i kazem da je njemacka disciplina zakon za njega .Sto nije to radio u kod njemaca.I nemoj mi govoriti da je lis fudbaler nego neodgovoran,raspusten i bezobrazan sve uz dopustenje bivsi barsini trenera i upraveLSD wrote: ↑15/12/2021 00:16šta ba 120![]()
![]()
ne pricamo o UFCu, bolan...retard je igrao Fortnaite po svu noc kao neki tinejdzer i kasnio na treninge, jesu li i zato doktori krivi
![]()
Jel neko trebao bildati De Jonga, Albu, Depaya, Busquetsa, Pedrija, Arauja, Desta i ostale igrace, svi oni glupi, jedino on pametan jelde...kakvo crno bildanje, trebao je samo voditi zdrav sportski životu, kad spavati, kad odmarati, šta jesti, šta piti itd...ali ga bolio qrc za tim....5 godina ga je Barca placala da levat hoda po bolnicama. Frajer je smece od igraca, plus gluperda neviđena.
Ne znam zašto pokušavaš braniti neodbranjivo![]()
- deogest
#61016 Re: FC Barcelona
Sta je ovo nakon penzionera Alvesa vratit ce i Alexisa? Hahaha pa Alexis nije valjao u najboljem sistemu na svijetu onda, kamoli sad. Pa ovo je sramotno na sta je klub spao, nek vrate komotno i Affelaya iz penzije.
I onda kazu dovest ce Haalanda. Pa da sam on ne bi presao tu ni za koju cijenu na svijetu.
I onda kazu dovest ce Haalanda. Pa da sam on ne bi presao tu ni za koju cijenu na svijetu.
- luckylaka
#61017 Re: FC Barcelona
Eno izgleda da i Cavani dolazi kao zamjena za Aquera.Ovi ne znaju gdje vise udaraju,samo daj dzaba sta imadeogest wrote: ↑16/12/2021 13:27 Sta je ovo nakon penzionera Alvesa vratit ce i Alexisa? Hahaha pa Alexis nije valjao u najboljem sistemu na svijetu onda, kamoli sad. Pa ovo je sramotno na sta je klub spao, nek vrate komotno i Affelaya iz penzije.![]()
- studeni76
#61018 Re: FC Barcelona
Jbg pokrivas se koliko si dug! Kad si dužan milijardu i nesto sitno teško je nove kredite uzimat.
-
Korovjev
#61019 Re: FC Barcelona
Grč do golova naših a onda se fino igralo, premda fali završnica. Ajde ok je da su mladi dali golove ali je tu glavna iskra Dembele, a ovo kad igramo sa trojicom odozada on mu dođe kao wing back pa je ipak dalje od gola. Premda onda ima i više prostora a tu je najopasniji. Njega treba forcati sa ovim mladim i nadati se da neće biti povreda.
Naravno nakon primljenog gola šok tačno se vidjelo da su stali, ajde ok mladi mogu se naučiti, ali brate Alba onako pušta i loptu i centaršut kod drugog njihovog. Ali tu nema pomoći šuti i trpi takav je kakav je.
Dug je put ali mi se čini da ima pomaka prema naprijed.
Naravno nakon primljenog gola šok tačno se vidjelo da su stali, ajde ok mladi mogu se naučiti, ali brate Alba onako pušta i loptu i centaršut kod drugog njihovog. Ali tu nema pomoći šuti i trpi takav je kakav je.
- Login77777
#61020 Re: FC Barcelona
Euro ligu moze igrati u Dortmundu za to nema potrebe prelaziti u Barcelonu.deogest wrote: ↑16/12/2021 13:27 Sta je ovo nakon penzionera Alvesa vratit ce i Alexisa? Hahaha pa Alexis nije valjao u najboljem sistemu na svijetu onda, kamoli sad. Pa ovo je sramotno na sta je klub spao, nek vrate komotno i Affelaya iz penzije.![]()
- luckylaka
#61021 Re: FC Barcelona
Ma fino su igrali ali fali tu iskustvo.Napadaca sto prije sutra vec kakvog biloKorovjev wrote: ↑19/12/2021 10:57 Grč do golova naših a onda se fino igralo, premda fali završnica. Ajde ok je da su mladi dali golove ali je tu glavna iskra Dembele, a ovo kad igramo sa trojicom odozada on mu dođe kao wing back pa je ipak dalje od gola. Premda onda ima i više prostora a tu je najopasniji. Njega treba forcati sa ovim mladim i nadati se da neće biti povreda.
-
zippoo87
#61022 Re: FC Barcelona
Evo i protiv Sevile losi,primise amaterski gol...niko ne cuva covjeka .
Edit:
Dok ovo pisem,evo lijep gol glavom za 1-1
Edit:
Dok ovo pisem,evo lijep gol glavom za 1-1
-
Sid the sloth
-
Kurjakk
#61025 Re: FC Barcelona
Ovo je konačno barsa koja se može gledati. Konačno ekipa ima energiju! Ne bi da zvuči kao floskula ali igraju srcem i žele. Čak i igrači koji su godinama samo odrađivali posao sada kao da i oni imaju više energije. Istina nedostaje puno toga, a prije svega iskustva i jedan iskusan napadač. Kako bi ovoj ekipi bio zlata vrijedan poklonjeni Suarez! Mogli bi pokloniti sve ove poluigrace kao luk de Jong, depay, britwaite, lengle. Sada svi igraju i niko se ne krije iza Messija. Gavi me oduševio, prebrutalno s obzirom da ima 17 godina! Bit će još bolje kada se vrate Pedri I Fati. Ovu i eventualno sljedeću sezonu isključivo posmatrati kao pripremu za velike rezultate. Naravno da nastave ovako i osiguraju ugovore sa svim mladim igračima!