Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
preludezalude wrote: ↑05/12/2021 01:58
Nije isto ali slicno sto se tice postivanja propisa...u Tuzli, izlazak sa Omega parkinga prema med. faksu...vecina ljudi skrece lijevo a lijepo stoji znak obavezan smijer desno. Nikad nisam vidio policiju na tom mjestu a mogli bi nastancati kazni ko u prici.
Nisam lud da pola grada obilazim ne bil' na Slatinu stigao.
Nije baš pola grada. Mada, ne vidim poentu paljenja auta da bi se sa parkinga kod Omege došlo do Medicinskog fakulteta. Doslovno se pređe ulica. A i ako se ide ka Slatini pa dalje, ne obilazi se toliko da bi bilo vrijedno kršiti propise.
Divna država, u kojoj komotno napraviš desetak prekršaja za oduzimanje vozačke dozvole, sve to javno objaviš na društvenim mrežama i ni najmanje te nije strah od sankcija. Eldorado za psihopate, kriminalce i ubice na cesti.
Divna država, u kojoj komotno napraviš desetak prekršaja za oduzimanje vozačke dozvole, sve to javno objaviš na društvenim mrežama i ni najmanje te nije strah od sankcija. Eldorado za psihopate, kriminalce i ubice na cesti.
Ovi tanovicevi fakat nisu normalni uvijek bih skrenuo kao bjelan pa brate dragi nisu pustene cetiri trake pa da smeta protoku saobracaja, jebeno je skrenuti lijevo prema rotani tesko je uociti strumpfove na trolejbuskoj malo ima radar sto stavljaju
Kakvi bogalji sa ovim skalamerijama u pm ko sve zivi i udise zrak.
Jedno poredjenje, momak ubio zenu i njeno nerodjeno dijete prilikom preticanja i divljanja, isto unakazio njenu drugaricu, slomila obje noge, 4 mjeseca se dozivala, posljedice citav zivot vjerovatno, dobije 4 god zatvora. Onaj siptar dobije 7 za premlacivanje i maltretiranje djevojke.. pa sto ne bi ljudi divljali i radili sta im je cejf.
Večeras je drogalj u nekakvom raspadnutom starom BMW-u izazvao udes u A.Šaćirbegović, zaletio se od kružnog, uletio u suprotnu traku, zakačio jedan auto koji ga je pokušao izbjeći, udario direkt u sljedeće iza, i zbrisao. Mater poganu nadrogiranu i pungas i sve
mk ultra wrote: ↑08/12/2021 12:17
kakav narod takva država
čerga i to do boga minoroiskomkpleksirana - nidje dokazana pa na bilo koji nacin pokazuje neki drustveni odskok i to nazalost vazi za sve pore i sekvence drustva u BIH i to je jedna velika zalost.......
produktivitet i drustvena korist je nepoznat pojam ovakvoj iskompleksiranoj stoki....
dorkcic wrote: ↑08/12/2021 23:37
Večeras je drogalj u nekakvom raspadnutom starom BMW-u izazvao udes u A.Šaćirbegović, zaletio se od kružnog, uletio u suprotnu traku, zakačio jedan auto koji ga je pokušao izbjeći, udario direkt u sljedeće iza, i zbrisao. Mater poganu nadrogiranu i pungas i sve
Znam jednog 98 godiste cini mi se, sta ce policija, ja sam dijete, ja veze nemam, koga ce kazniti, sta ce oni kazniti, oni lafo kazne mi vozimo i dalje, sta ce radar, sta ce presretac...
Zavrsio sam pricu jasta sa 20 godina si zivot prosao uzduz i poprijeko i cujemo se kad te budu strugali ili kad budes jebavo drzavu i policiju jer imas par hiljada platiti, otici u zatvor jer si ubio nekoga...