Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ChataDodajStaHoces wrote: ↑13/12/2021 11:17
Kakav ce ovo cultural shock biti za nas narod kad na cestama vide nove trole, nove tramvaje, novu prugu, vrijeme dolaska, placanje mobitelom ili dopunjavanje, kamere na stanicama, policiju ili security negdje u blizini. Fakat nije naivno konstatovati da je ovo najbitnija stvar koja se desila u Sarajevu u posljednjih 20 god.
Biće komentari "Džaba pare bačene, isto je kao i prije".
Black swan wrote: ↑13/12/2021 10:46
A sta znaci do rtv kad okretaljka na cvili nije u tome
Pa sad tramvaji moraju u garazu, kad zavrse navecer. i onda se oni spuste od cvile preko otoke do remize. Ne mogu 15 tak tramvaja da ostave na sred sina ovde na cvili, boga pitaj sta bi ujutro nasli
Zbog toga mislim da rade do rtv doma samo. Kasnije ce vjerovatno tramvaji saobracati od remize do ilidze kada krene gornja rekonstrukcija, prema gradu.
Ako ti je ovo "hvatanje u koštac" sa problemima onda - aferim.Dva bagera i 8 radnika na čitavoj trasi...ovi bi prugu na dječijem vozu u Pionirskoj radili pola godine...
Black swan wrote: ↑13/12/2021 10:46
A sta znaci do rtv kad okretaljka na cvili nije u tome
Pa sad tramvaji moraju u garazu, kad zavrse navecer. i onda se oni spuste od cvile preko otoke do remize. Ne mogu 15 tak tramvaja da ostave na sred sina ovde na cvili, boga pitaj sta bi ujutro nasli
Zbog toga mislim da rade do rtv doma samo. Kasnije ce vjerovatno tramvaji saobracati od remize do ilidze kada krene gornja rekonstrukcija, prema gradu.
sumnjam
uglavnom ništa nije do sada pogrešno rečeno samo smo pogrešno shvatili
svi su rokovi za sada ispoštovani
osim 2 ili 3 odgađanja početka radova... neki nesporazum s centrom jer je tražio previše novaca
Tesla Edison wrote: ↑13/12/2021 11:05
Ma kad ovako čitam koliko vas žulja ova rekonstrukcija, na Štetinom mjestu bih zaustavio sve, vratio štare ishabane šine, poništio narudžbu novih tramvaja i trolejbusa, podnio ostavku zajedno sa kompletnom vladom, i poziciju premijera ostavio Zahiragi.
Ne valja vam? Eto vam neko ko valja pa uživajte i pjevajte "Gras je uz nas, on je naš spas, ko nije uz Gras, taj nije jedan od nas".
slika sa scc
ljudi dan dns govore da nije bila potrebna rekonstrukcija da su sine valjale hahahaha a gledaj na sta to lici horor zivi nikad necu shvacati mozak bosnje koji krene pisati a sto se ovo radi daj napaćenom narodu , sto ne pravite fabrike ja mislim da su mi to dvije najodvratnije stvari za procitati
koliko je nas narod ubijen u pojam sadakom i apsolutnim neradom od strane zna se koje stranke ljudi ne vjeruju da ce sine ikad biti vracene a ne shvacaju da do kraja sljedeće godine tramvaj ce ici i do Hrasnice
čak su najpotrebnije na pofalićima...
da naš narod stvarno nije navikao na bolje
oni koji su navikli žive u njemačkoj danas
i sam spadam u minmaliste
meni sad ne odgovara ova rekonstrukcija
što nije bila kad sam živio u hrasnom ili na čvili
PM72 wrote: ↑13/12/2021 12:20
Ako ti je ovo "hvatanje u koštac" sa problemima onda - aferim.Dva bagera i 8 radnika na čitavoj trasi...ovi bi prugu na dječijem vozu u Pionirskoj radili pola godine...
Za razliku od Petka 13og, koji bi istu relaciju radili do 2022, Hidzretske, i jos pri tome ukrali djeci 1/2 duzine sina... Pa bi djeciji voz mogao samo stajati u mjestu, ne i voziti se...
kakvi smo sa kadrom i znanjem, svaki pomak naprijed treba POHVALITI i istaknuti.
Ko je radio na građevini sa obje strane izvedbe (projektovanje i gradnja), zna dobro da je ovo poprilično zeznuto pogotovo jer je saobraćaj maltene na 2 m od gradilišta.
Black swan wrote: ↑13/12/2021 14:40
Objavi se medjunarodni tender
A facebook bojna pita zasto dajemo poso putinovcima a ne onima koji su nam donirali tambaje turska
ma znaju oni to, dobili su zadatak da pričaju gluposti
objašnjeno im je milion puta
un1ted wrote: ↑13/12/2021 14:56
Zar nije bitnij dogadjaj kada si nakon dejtona nastavio kohabitirati u rajvoSa i raditi s mrskim bošnjama u DRŽAVNOJ KOMPANIJI?
To je hrvatska kompanija
A jesam pojo sam govno sto sam se vratio
To stoji
S vama nema normalne drzave
un1ted wrote: ↑13/12/2021 14:56
Zar nije bitnij dogadjaj kada si nakon dejtona nastavio kohabitirati u rajvoSa i raditi s mrskim bošnjama u DRŽAVNOJ KOMPANIJI?
To je hrvatska kompanija
A jesam pojo sam govno sto sam se vratio
To stoji
S vama nema normalne drzave
Black swan wrote: ↑13/12/2021 15:13
Ovo je sda i mujezinovic trebao 1997 uraditi
Zajedno s vodovodom i ostalim
Sve se moglo s japancima samo da se ne krade i ugradjuje
Nije vam hdz dao da od sarajeva napravite bec
Tako je, a Željko Komšić je od Čapljine napravio kasabu i pokro Aluminij.