MTV wrote: ↑12/12/2021 21:27
tramvajtrojka wrote: ↑12/12/2021 21:14
agresivno se reklamiraju pola grada su oblijepili bilbordima za una kanal
i da posto uskoro planiram da predjem na logosoft sa telemacha istice mi ugovor za desetak dana koji resiver da trazim znam da ima ona jedna kanta od resivera , kakav je net itd i ima li ko sa dbr ,mojmila ,vojnickog kako njih u tom reonu slusa lola
Trazi Arris. Amino je za izbaciti kroz prozor.
Sve ti zavisi od telefonske parice. Zna se desiti 2 stana vrata do vrata, jedni zadovoljni drugi nisu. Prije prikljucka tehnicari ti provjere vezu. Semirsar ti je na Dobrinji i on ce ti najbolje reci.
e 'vako, Listen very carefully, I shall say this only once...
SuperTv,
@MTV ti je najmjerodavniji po tom pitanju, boljeg od njega da ti pojasni nejma, vjeruj.

Amino, ako ti ga donesu, slobodno tehnicara isceraj napolje
Fiksna, ne koristim je vise uopste, fakat ni ne znam dje mi je slusalica

, ali, dok sam koristio sve je bilo odlicno bez zamjerke, znalo se dugo satima pricati a da se ni blizu ne dodje do limita, valjda je i sad tako, zaista nejmam pojma
Mobilna, a sta rec' koju "posluku porati"

stisli se u GB k'o da hi suhijem zlatom nekom placaju

o stabilnosti 4G i brzini nejmam sto posebno reci, k'o koristi neki mtelov paket razumjece.
Net him je po meni nenadjebiv sto se tice stabilnosti, fakat na prste jedne ruke mogu nabrojati pucanje konekcije, kako u ovoj tako i u prethodnim godinama, ali... valjda sam ja samo tak'a "picajzla" pa pored evidentnog kvaliteta ocekujem i kvantitet... jbg. 120 Mbps/10 Mbps u mom paketu je vec godinama nepromjenjiva kategorija.
dole u spoileru imas screenshot brzine neta na kablu i wi fi
nek te ne buni sto download ne prelazi 100Mbps, parica je problem kod mene, stare instalacije iz '85g.
sve ovo vazi za moj LoGO! Quadro+ paket, ti ces vjerovatno na slagalicu, po meni ti je to najbolja opcija.
Et' tol'ko od mene, ako jos stogod zatreba, samo kazi...
P.S. Rejon je oko "KUP" slasticarne na Dbr. ako te i to zanima