Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Piaty wrote: ↑11/12/2021 15:55
Haha ovo je slucajno ovdje ispalo da su ovi iz Lukavice nasjeli na provokacije jer bilo je napisano da je "narod nasjeo" i ja se zapitah zasto je komsinica Fehima bjezeci trcala ispred mene sa kravom 1992 godine i na kakvu je pricu nasjela.
A doduse pjevala je onu "Sejdefu majka budjase", a nije to bilo tek onako da pjeva bas tu pjesmu.
Jebote led
Ne kontam ako nemas kapaciteta da shvatis napisao za kaj se javljas?Dosadno ti i nema crtanih filmova?
Nađite djeco drugu zanimaciju manite se politike.
Last edited by preselio na ahiret on 11/12/2021 15:59, edited 1 time in total.
mehoxy wrote: ↑11/12/2021 14:49
Pa i nije drzava, objektivno. Jer da jeste, Covic i Dodik bi daavno bili uhapseni za otvoreno protivdrzavno djelovanje, ne bi nam stranci morali nametati zakon o zabrani poricanja genocida, i ne bi mala Milica sa Pala koja mrzi Sarajevo mogla doci da radi u istom tom Sarajevu, u BHRT ni manje ni vise, i onda otvoreno lupati gluposti i srati po zrtvama, nekaznjeno.
Ali sve to moze do jednom, i onda ce neko izvuci deblji kraj.
A možda bi nam i Asim bio u zatvoru, a ne u Domu naroda PSBiH.
Ja nisam nasjeo ni '92... Dok su artiljerijom ravnali susjedni grad, ja sam bio miran. Kad je kilometarska kolona izbjeglica iz Podrinja dosla u moj grad i tad sam bio miran. Kad se zapucalo u mojoj ulici, malo me ko navelo na razmisljanje. Kad sam vidio ranjenog cetnika kako mi puza pod prozorom, kontam : rat je , jebote !
Dobar si nek nisi
mrzim kad mi "ubale" dzoint, vjerujem da me razumijes.