Kod nas u firmi je kad neko uzdize svoj poso koji radi
Kao da cepas atome
Moderator: anex
Šta se radi u toj firmi?Sydnor wrote: ↑07/12/2021 13:02Pio sam kafu sa jako bitnim likom u Transcomu i za neke gradove su poprilično popunjeni i mogu birat agente tj radnike dok npr u nekim gradovima poput Zenice ne mogu nahvatat dovoljan broj ljudi, fale im desetine.Lajavikrelac wrote: ↑07/12/2021 11:36 Transcom BIH je još jedna firma koja objavljuje fiktivne konkurse. Kad aplicirate dobijete neki bezvezni online test, kao test karaktera i engleskog, glupost koja nema veze ni sa čim. Uradite i fala na učešću čujemo se. Danas stiže odbojenica kao ne zadovoljavam uslove, a ja 10 godina iskustva i preporuke imam u toj oblasti...![]()
Čisto da znate...![]()
Ja poznanika bukvalno zaposlio u Transcom![]()
U dusi se mucim svaki danLajavikrelac wrote: ↑07/12/2021 18:45 Koliko vidim tebi je posao baš težak i odgovoran. Ti si izgleda jedan od onih što lome glavu na pauzi za kafu u 9 gdje će ići jesti oko 12 pa se ne vrate na posao. BuĐet rulZ. Ispravi me ako griješim![]()

Podrška korisnicima.
Nažalost u ovoj buhari još uvijek je moguće sve.Ja se nedavno prijavio na oglas za firmu "LRC inženjering", traže 5 call agenata.Uglavnom oni se bave naplatom potraživanja i prodajom nekih usluga za pravna lica i nije prošao dan od prijave na oglas zovu oni mene da dođem.Odem ja, direktorica haj korektna i krenu ona sa tim šta se radi i šta se očekuje od nas, radi se bukvalno sve, neki programi, vragovi, prodaja i to ona klasična da nekome tutneš tu uslugu koju ponudiš preko telefona.Vi morate ovo, morate ono, komunikacija mora biti na jednom izuzetno visokom i profesionalnom nivou i dođe do primanja.Lajavikrelac wrote: ↑08/12/2021 12:10 Ja ne mogu pojmiti da jedna prilično jaka i stabilna firma pozove ozbiljnu osobu na intervju i ponudi posao u marketingu na procenat....Mislio sam da je ta nebuloza nestala krajem 2000-tih, ali izgleda da bi se pojedini opet "jebali al da im ne uđe"
![]()
to je izvrsna plaćaspace_x wrote: ↑09/12/2021 02:06Nažalost u ovoj buhari još uvijek je moguće sve.Ja se nedavno prijavio na oglas za firmu "LRC inženjering", traže 5 call agenata.Uglavnom oni se bave naplatom potraživanja i prodajom nekih usluga za pravna lica i nije prošao dan od prijave na oglas zovu oni mene da dođem.Odem ja, direktorica haj korektna i krenu ona sa tim šta se radi i šta se očekuje od nas, radi se bukvalno sve, neki programi, vragovi, prodaja i to ona klasična da nekome tutneš tu uslugu koju ponudiš preko telefona.Vi morate ovo, morate ono, komunikacija mora biti na jednom izuzetno visokom i profesionalnom nivou i dođe do primanja.Lajavikrelac wrote: ↑08/12/2021 12:10 Ja ne mogu pojmiti da jedna prilično jaka i stabilna firma pozove ozbiljnu osobu na intervju i ponudi posao u marketingu na procenat....Mislio sam da je ta nebuloza nestala krajem 2000-tih, ali izgleda da bi se pojedini opet "jebali al da im ne uđe"
![]()
Plata prvi mjesec obuka 500 maraka, nakon potpisivanja ugovora 600 maraka ..![]()
I ja samo preko vrata izašao.
Ljudi nikako da shvate konačno da im više niko ne želi raditi za đeparac.
I još jednom "nek jedu g..."
To posebno, ali nije problem ni ta visina plate od 600 maraka, mislim jest problem jer je ta plata mala i nikakva za današnje uslove i standard života, ali ako ćeš mi već davati tu platu onda mi i daj odgovornost sukladno visini te plate..Black swan wrote: ↑09/12/2021 08:49to je izvrsna plaćaspace_x wrote: ↑09/12/2021 02:06
Nažalost u ovoj buhari još uvijek je moguće sve.Ja se nedavno prijavio na oglas za firmu "LRC inženjering", traže 5 call agenata.Uglavnom oni se bave naplatom potraživanja i prodajom nekih usluga za pravna lica i nije prošao dan od prijave na oglas zovu oni mene da dođem.Odem ja, direktorica haj korektna i krenu ona sa tim šta se radi i šta se očekuje od nas, radi se bukvalno sve, neki programi, vragovi, prodaja i to ona klasična da nekome tutneš tu uslugu koju ponudiš preko telefona.Vi morate ovo, morate ono, komunikacija mora biti na jednom izuzetno visokom i profesionalnom nivou i dođe do primanja.
Plata prvi mjesec obuka 500 maraka, nakon potpisivanja ugovora 600 maraka ..![]()
I ja samo preko vrata izašao.
Ljudi nikako da shvate konačno da im više niko ne želi raditi za đeparac.
I još jednom "nek jedu g..."
ali 1996.
neki ljudi izgleda i dalje žive u toj godini kad je petoba bila woow
Italijani su gazde,ovi naši su samo franšizeri.