Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako tko nije gledao Njemački film "Životi drugih", neka obavezno pogleda! Ima ga na Cinestar TV- Action, u Četvrtak bio 02.12. u 13:25.
Gledao sam ga i ranije, vrijedi ponovo pogledat.
oruzana_pobuna wrote: ↑03/12/2021 19:57
ne znam jel ko preporucivo al odgledah film Moneyball predobar film po istinitim dogadjajima Brada glumi ne moze ne valjat....
Princip Moneyball se koristi u Liverpoolu od dolaska američkih vlasnika npr. Odličan film btw
Rothmans wrote: ↑05/12/2021 13:53
Gledao sinoc The Counselor . Skroz slaba ocjena za onakav film na imdb-u
Ocjena je još i OK
Kakva sam ja očekivanja imao od ovog filma u onaj vakat i kolko sam ga čekao .... ekipa odlična.
.... ženu uspavao ... djecu u sobu poslao .... grickalice .... 4 hladne pivkane.
Nakon pola sata igram Clash Royal na mobu.
Film je karina obična.
Rothmans wrote: ↑05/12/2021 13:53
Gledao sinoc The Counselor . Skroz slaba ocjena za onakav film na imdb-u
Ocjena je još i OK
Kakva sam ja očekivanja imao od ovog filma u onaj vakat i kolko sam ga čekao .... ekipa odlična.
.... ženu uspavao ... djecu u sobu poslao .... grickalice .... 4 hladne pivkane.
Film je karina obična.
Film je karina obična.
Ne razumijes se ti...
Sjecam se da sam ga krenuo gledati kad je izašao i da sam zaustavio u nekom momentu nisam mogao više šta me tacno natjeralo na sjecam se..
Ubrzaj evo nema ni godina hajde reko da pogledam i u jednom dahu ode ne mogu ti opisati koliko mi je legao.
Da 5.3 je iskljucivo zbog glumačke postave i jer je razocarao mnoge pa su namjerno garant kečine lupali prolazi on kao jaka sedmica bez problema.
DonieBrasco wrote: ↑06/12/2021 00:06
Odgledao sam "Dune" (2021), ne znam sta sam gledao.
Sta se desava, ko je ko. koje frakcije, svjetovi, i gdje su posli na kraju.
To je kad se uz film ujedno prebire po fb i instagramu
To je kad uletiš u film bez da imaš pojma o bilo cemu šta tacno gledas ja nisam znao ništa, al' sam pitao na temi ukratko šta trebam znati prije gledanja i pohvatalo se sve bez bilo kakvih problema.