FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fossil
#60951 Re: FC Barcelona
Tolisso je djuturum.
Bice cudno gledat Barcu u EL ako nekim cudom ne iznenade u Minhenu.
Bice cudno gledat Barcu u EL ako nekim cudom ne iznenade u Minhenu.
- Charuga
- Globalni moderator
#60952 Re: FC Barcelona
Sa ovom ekipom im je bolje da igraju EL, nego LP.
-
LSD
#60953 Re: FC Barcelona
Sinoc u prvih 11: Gavi 17 godina, Nico 19, Demir 18, Araujo 22.
Kasnije usli Dest 21, Garcia 20.
Xavi ima posao da ovih momaka napravi igrace. Nema napadaca, a nema ni krila, onaj klošar Dembele opet promašio za pobjedu, yebes igraca od kojeg je Otamendi brzi, Depaya ne treba ni komentarisati.
Kasnije usli Dest 21, Garcia 20.
Xavi ima posao da ovih momaka napravi igrace. Nema napadaca, a nema ni krila, onaj klošar Dembele opet promašio za pobjedu, yebes igraca od kojeg je Otamendi brzi, Depaya ne treba ni komentarisati.
- Logovan
#60954 Re: FC Barcelona
Ferran Torres has accepted a five-year contract and a lower salary to join Barcelona from Man City, per Gerard Romero
- Charuga
- Globalni moderator
#60955 Re: FC Barcelona
Sve je to super, ali pita se i City nešto.
- ultima_palabra
#60956 Re: FC Barcelona
Hm, pa bio je on vazan igrac tamo prije povrede.
-
LSD
#60957 Re: FC Barcelona
Ma nema Barca za kifle, šta vam je. Obicne medijske patke.
Mogu dovoditi samo neke free agente, poput onog malja Depaya, Garcije i to je to.
Bartomeu je zakopao klub 2 metra pod zemlju, tako da ce trebati godine i godine oporavka.
Mogu dovoditi samo neke free agente, poput onog malja Depaya, Garcije i to je to.
Bartomeu je zakopao klub 2 metra pod zemlju, tako da ce trebati godine i godine oporavka.
-
foxlife
#60958 Re: FC Barcelona
trenutno nemaju novca al ko zna sta je man city isposlovao
sljedecih 5 talenata dolazi u man city npr ili sl akrobacije
jos plus ako je zelja ovog ferrana da ode iz man sitija
a to da ih je bartomeu ukopao ne 2 metra nego 6 metara i to zaliveno betonom
sljedecih 5 talenata dolazi u man city npr ili sl akrobacije
jos plus ako je zelja ovog ferrana da ode iz man sitija
a to da ih je bartomeu ukopao ne 2 metra nego 6 metara i to zaliveno betonom
- Logovan
-
foxlife
#60960 Re: FC Barcelona
sada svi barcu mogu ucjenjivati kad su transferi u pitanju
a ucjena je takva da buduci talenti idu za male pare negdje uglavnom jer svi znamo da je to vrhunska skola
to u biti rade svi veliki klubovi posebno malim klubovima
to je barca cini mi se uradila santosu kad je dovodila neymara pa je sljedece 2 prodaje cini mi se imala pravo prvootkupa po nekoj smijesnoj cijeni
znamo i da je c ronaldo nudjen barsi za neku sitnu lovu prije prelaska u united
zatim haaland i sl i ko zna sta se u klauzulama sve stavi kad se dovode igraci
ne sjecam se koji igrac je imao citavu svitu iza sebe koji je placao neki veliki klub i sl
ps. posebno ako znamo da city po tom pitanju vode bivsi barcini ljudi txiki a trener guardiola
a ucjena je takva da buduci talenti idu za male pare negdje uglavnom jer svi znamo da je to vrhunska skola
to u biti rade svi veliki klubovi posebno malim klubovima
to je barca cini mi se uradila santosu kad je dovodila neymara pa je sljedece 2 prodaje cini mi se imala pravo prvootkupa po nekoj smijesnoj cijeni
znamo i da je c ronaldo nudjen barsi za neku sitnu lovu prije prelaska u united
zatim haaland i sl i ko zna sta se u klauzulama sve stavi kad se dovode igraci
ne sjecam se koji igrac je imao citavu svitu iza sebe koji je placao neki veliki klub i sl
ps. posebno ako znamo da city po tom pitanju vode bivsi barcini ljudi txiki a trener guardiola
- deogest
#60961 Re: FC Barcelona
Udje Dembele i onako glup napravi vise za 20 minuta nego sva ekipa zajedno. Tek se sad vidi sta je Lionel bio ovoj ekipi. On je ovakve tekme sam dobijao i tako su uzimali titule Lige. Sad nes ni u Ligu Prvaka se plasirat.
Bog nije htio da Lionel i dalje nosi Barcelonin dres, nek je se spasio ovog cemera i jada od ekipe. Dat ce im Bayern bar 5 komada, bez ikakve dileme.
Bog nije htio da Lionel i dalje nosi Barcelonin dres, nek je se spasio ovog cemera i jada od ekipe. Dat ce im Bayern bar 5 komada, bez ikakve dileme.
- Charuga
- Globalni moderator
#60962 Re: FC Barcelona
Čudo je kad ova ekipa da više od jednog gola, a nekada je čudo i taj jedan.
I kaže Laporta vjeruje da mogu dobiti u Minhenu ...
I kaže Laporta vjeruje da mogu dobiti u Minhenu ...
- ultima_palabra
#60963 Re: FC Barcelona
Mogu ako se Bayern bude zajebavao. Ali mislim da Hoeness i ostali iz uprave Bayerna bas mrze Barcelonu i da hoce da im odrze lekciju svaki put kad mogu.
-
LSD
#60964 Re: FC Barcelona
Ekipa bez odrađenih priprema, bez kondicije i snage, bez napadaca i krila, sa četiri 18-godišnjaka u prvih 11.
Samo bezobraznici mogu ocekivati od Xavija neka cuda sa ovako limitiranom ekipom.
Depay i Coutinho

Samo bezobraznici mogu ocekivati od Xavija neka cuda sa ovako limitiranom ekipom.
Depay i Coutinho
-
LSD
#60965 Re: FC Barcelona
Zna li se razlog te bolesne mržnje bavarske seljadurije ?ultima_palabra wrote: ↑04/12/2021 19:04Mogu ako se Bayern bude zajebavao. Ali mislim da Hoeness i ostali iz uprave Bayerna bas mrze Barcelonu i da hoce da im odrze lekciju svaki put kad mogu.
- Mate_Miso_Kovac
#60966 Re: FC Barcelona
Bavarska seljadurija
ne mrzi manji španjolski klub, naprotiv... klubovi su u veoma dobrim odnosima... 
- Tito_i_Partija
#60967 Re: FC Barcelona
Ne trebaju im bodovi, imaju maksimalan učinak i prvo mjesto zacementirano. Sada treba bit' pametan i čuvat' igrače od povreda, jer im je to inače veliki problem svake godine posle grupne faze. Izvođenje punog sastava zbog neke lafo demonstracije sile bi bio izričito glup i nepotreban potez.ultima_palabra wrote: ↑04/12/2021 19:04Mogu ako se Bayern bude zajebavao. Ali mislim da Hoeness i ostali iz uprave Bayerna bas mrze Barcelonu i da hoce da im odrze lekciju svaki put kad mogu.
- luckylaka
#60968 Re: FC Barcelona
Potrosice Xavia za 3-4 utakmice jer tu kvaliteta nema a nema ni para za znacajna pojacanja.Tu samo moze pomoci kakav seik
- deogest
#60969 Re: FC Barcelona
Realno. Kad se sjetim da su neki ovdje prizivali La Masijce i sad ocekuju s njima da osvoje LP hahaha. Malo realnosti. Koliko ulazes toliko dobijes.
-
LSD
#60970 Re: FC Barcelona
Ma kakvi.
Xaviju se može suditi kad prođe komplet pripreme sa ekipom i kad dobije pojacanja, malo ozbiljnije igrace.
Ovako je upao kao padobranac u pola sezona, preuzeo ionako lošu, zapuštenu i demoralisanu ekipu nakon onog kloca Kumana.
Pametno je ovo što gura omladinu, od ove sezone svakako nema ništa, a možda dobije kojeg igraca od njih.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#60971 Re: FC Barcelona
Natrpat ce im golova koliko budu mogli. Ne sto ih mrze, nego sto su SvabeLSD wrote: ↑04/12/2021 19:23Zna li se razlog te bolesne mržnje bavarske seljadurije ?ultima_palabra wrote: ↑04/12/2021 19:04
Mogu ako se Bayern bude zajebavao. Ali mislim da Hoeness i ostali iz uprave Bayerna bas mrze Barcelonu i da hoce da im odrze lekciju svaki put kad mogu.
- luckylaka
#60972 Re: FC Barcelona
Za koje ce pare bolan kupiti ponacanje,sta ima na trzistu za 20 miliona.Ove sezone bilo kakav izlazak u europu bice premijaLSD wrote: ↑04/12/2021 19:59Ma kakvi.
Xaviju se može suditi kad prođe komplet pripreme sa ekipom i kad dobije pojacanja, malo ozbiljnije igrace.
Ovako je upao kao padobranac u pola sezona, preuzeo ionako lošu, zapuštenu i demoralisanu ekipu nakon onog kloca Kumana.
Pametno je ovo što gura omladinu, od ove sezone svakako nema ništa, a možda dobije kojeg igraca od njih.
- luckylaka
#60973 Re: FC Barcelona
Vi nama Pedria mi vama pare i prolaz u sledece kolosime_cipol wrote: ↑04/12/2021 20:02Natrpat ce im golova koliko budu mogli. Ne sto ih mrze, nego sto su Svabeisto bi svima uradili
![]()
- ultima_palabra
#60974 Re: FC Barcelona
Ma Hoeness uvijek govori kako je nenormalno da klubovi toliko kupuju na kredit, da imaju milijardu duga i to… onda se hvali kako oni nisu takvi itd.LSD wrote: ↑04/12/2021 19:23Zna li se razlog te bolesne mržnje bavarske seljadurije ?ultima_palabra wrote: ↑04/12/2021 19:04
A i Barca je njih ojadila dosta puta.
Znam da su se sprdali nakon 8-2 kako je najskuplji igrac Barce dao dva gola, ali za Bayern.
-
Korovjev
#60975 Re: FC Barcelona
Dovoljno je vidjeti postavu jučer u kojoj je jedino golman svjetska klasa, ostalo ili na zalasku, ili polovnjaci ili mladi za koje je prerano reći na šta će izaći. Takva i igra, takav i rezultat. Zato i jeste Dembele najviše napravio za 20 mimuta, jer ako ništa ima taj talenat. Kutinjo možda ali u sistemu koji je njemu podređen a i tad ga se mora pričekati, a i tad nema kvalitetu za titule CL, vidjeli smo u Liverpool-u.
Tako da Xavija čeka veliki posao, sezona je svakako za kanalizaciju, pa nek radi sa ovim što ima, mlade gurati pažljivo, ovo jučer je malo previše mladih za moj ukus, ali ok, nek se čeliče.
I deogest prizivamo la masijce jer je to Barca ali stvarno nisam ni ovdje pročitao ni čuo da neko očekuje neke titule ove pa i narednu sezonu, dvije. Radi se reset a za reset treba vremena.
Što se tiče Bayerna i CL stvarno ne vidim smisla za prolazak dalje, osim financija. Bolje u EL pa dati više prilika mladima sa slabijim protivnicima pa si i konkurentniji, takmičiš se, a to je odlična škola, nego proći u CL do prvog ozbiljnog protivnika. Ne smetaju mi čak ni veliki porazi, poraz je poraz a i nanijeli smo i mi po neki, pa je sad vrijeme i da nam se vrati. Treba istrpiti i gurati dalje.
Tako da Xavija čeka veliki posao, sezona je svakako za kanalizaciju, pa nek radi sa ovim što ima, mlade gurati pažljivo, ovo jučer je malo previše mladih za moj ukus, ali ok, nek se čeliče.
I deogest prizivamo la masijce jer je to Barca ali stvarno nisam ni ovdje pročitao ni čuo da neko očekuje neke titule ove pa i narednu sezonu, dvije. Radi se reset a za reset treba vremena.
Što se tiče Bayerna i CL stvarno ne vidim smisla za prolazak dalje, osim financija. Bolje u EL pa dati više prilika mladima sa slabijim protivnicima pa si i konkurentniji, takmičiš se, a to je odlična škola, nego proći u CL do prvog ozbiljnog protivnika. Ne smetaju mi čak ni veliki porazi, poraz je poraz a i nanijeli smo i mi po neki, pa je sad vrijeme i da nam se vrati. Treba istrpiti i gurati dalje.